malachaskos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2009 παιδιά έχω βάλει στο pc την 9500gt http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519647αλλά το cd της κάρτασ δεν με άφηνε να κάνω install τους drivers. κατέβασα απο το site της nvidia το πακετάκι 181.22.... και νομιζα όλλα καλά αλλά στον δείκτη εμπιρίας των windows μου δείχνει σκορ 1!!! γίνεται?
Dolly Φεβρουάριος 18, 2009 #2 Φεβρουάριος 18, 2009 Συγνώμη, στα παιχνίδια, 3D mark, κλπ έχεις χαμηλά score σαν να υπολειτουργεί? Άσε τι λένε τα παράθυρα, κανονικά με την πλήρη εγκατάσταση πρέπει να είσαι οκ.Δες στην σελίδα του κατασκευαστή μήπως κατεβάσεις οδηγούς από εκεί αν σου κάνει πρόβλημα αλλά μου φαίνεται χλωμό γιατί έχουν κάποιο λόγω που λέγονται universal.
malachaskos Φεβρουάριος 18, 2009 Author #3 Φεβρουάριος 18, 2009 Συγνώμη, στα παιχνίδια, 3D mark, κλπ έχεις χαμηλά score σαν να υπολειτουργεί? Άσε τι λένε τα παράθυρα, κανονικά με την πλήρη εγκατάσταση πρέπει να είσαι οκ.Δες στην σελίδα του κατασκευαστή μήπως κατεβάσεις οδηγούς από εκεί αν σου κάνει πρόβλημα αλλά μου φαίνεται χλωμό γιατί έχουν κάποιο λόγω που λέγονται universal.δεν μπορώ να κατεβάσω δριωερσ απο την ΧFX δεν ξέρω γιατί και οι drivers του cd δεν παίζουν γιατί έχω 64bit σύστημα κατεβασα απο την nvidia αλλα πάλι τα ίδια.....
cabdik Φεβρουάριος 18, 2009 #4 Φεβρουάριος 18, 2009 πες μας και καποιες πληροφοριες για το υπολοιπο συστημα! ειναι καινουριο? εκανες αλλαγη καρτας μονο? αν ναι, τι καρτα ειχες πριν?
SirDiman Φεβρουάριος 18, 2009 #5 Φεβρουάριος 18, 2009 Εκανες refresh του score στο δείκτη εμπειρίας??
Alexisonfire Φεβρουάριος 18, 2009 #6 Φεβρουάριος 18, 2009 Δοκίμασες με το GPU-Z να δεις αν όντως έχουν περαστεί οι drivers και φαίνεται η κάρτα?Είχα και εγώ ένα αντίστοιχο πρόβλημα όταν πρωτοπήρα την XFX GTX 260 μου και λύθηκε μετά από απανωτές επανεγκαταστάσεις των drivers (στα Vista 32bit)...
malachaskos Φεβρουάριος 18, 2009 Author #7 Φεβρουάριος 18, 2009 παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια... έκανα download τους ωέους drivers για 64bit και δουλεύει κανονικα....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.