Jump to content

πρόβλημα με την κάρτα γραφικών....

malachaskos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδιά έχω βάλει στο pc την 9500gt http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519647

αλλά το cd της κάρτασ δεν με άφηνε να κάνω install τους drivers. κατέβασα απο το site της nvidia το πακετάκι 181.22.... και νομιζα όλλα καλά αλλά στον δείκτη εμπιρίας των windows μου δείχνει σκορ 1!!! γίνεται?

Συγνώμη, στα παιχνίδια, 3D mark, κλπ έχεις χαμηλά score σαν να υπολειτουργεί? Άσε τι λένε τα παράθυρα, κανονικά με την πλήρη εγκατάσταση πρέπει να είσαι οκ.

Δες στην σελίδα του κατασκευαστή μήπως κατεβάσεις οδηγούς από εκεί αν σου κάνει πρόβλημα αλλά μου φαίνεται χλωμό γιατί έχουν κάποιο λόγω που λέγονται universal.

Συγνώμη, στα παιχνίδια, 3D mark, κλπ έχεις χαμηλά score σαν να υπολειτουργεί? Άσε τι λένε τα παράθυρα, κανονικά με την πλήρη εγκατάσταση πρέπει να είσαι οκ.

Δες στην σελίδα του κατασκευαστή μήπως κατεβάσεις οδηγούς από εκεί αν σου κάνει πρόβλημα αλλά μου φαίνεται χλωμό γιατί έχουν κάποιο λόγω που λέγονται universal.

δεν μπορώ να κατεβάσω δριωερσ απο την ΧFX δεν ξέρω γιατί και οι drivers του cd δεν παίζουν γιατί έχω 64bit σύστημα κατεβασα απο την nvidia αλλα πάλι τα ίδια.....

πες μας και καποιες πληροφοριες για το υπολοιπο συστημα! ειναι καινουριο? εκανες αλλαγη καρτας μονο? αν ναι, τι καρτα ειχες πριν?

Δοκίμασες με το GPU-Z να δεις αν όντως έχουν περαστεί οι drivers και φαίνεται η κάρτα?

Είχα και εγώ ένα αντίστοιχο πρόβλημα όταν πρωτοπήρα την XFX GTX 260 μου και λύθηκε μετά από απανωτές επανεγκαταστάσεις των drivers (στα Vista 32bit)...

παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια... έκανα download τους ωέους drivers για 64bit και δουλεύει κανονικα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.