Jump to content

Handmade Or Ready kit?

tsoukis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι προτιμότερο για αγορά ένα Ready Kit ή να το φτιάξω μόνος μου?

Επίσης θα ήθελα να μου πείτε τιμές εσείς που ξέρετε από αυτά δεν θέλω να δώσω και πάρα πολλά λεφτά Το σύστημα που θα φτιάξω να είναι τουλάχιστον ικανοποιητικό.

Ευχαριστώ πολύ.:turn:

πες μια την συνθεση σου και ποσα σκοπευυεις να διαθεσεις γιατι αλλιως συζηταμε χωρις καμια βαση;)

btw welcome onboard

Φίλε με 130-150 ευρώ μπορείς να φτιάξεις ένα αρκετά καλύτερο κιτ από τα έτοιμα... Τα έτοιμα δεν αξίζουν γιατί συνήθως έχουν πολύ αδύναμη αντλία και ψιλομάπα blocks... Βέβαια για να σε βοηθήσουμε αποτελεσματικά, πρέπει να αναφέρεις το budget σου και το σύστημα που θες να ψύξεις (καθώς και ποια μέρη από αυτό θα ψυχθούν με νερό...!)

Σκέφτομαι να διαθέσω κάπου στα 100-150 Ευρό όχι και πάρα πολλά :p απο case θα πάρω της coolermaster το cosmos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.