Jump to content

Αναζήτηση γρήγορης και μεγάλης Compact Flash

dubber

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

κάτι πολύ καλό σε ταχύτητα και τιμή σε CF? Τουλάχιστον 8Gb καθώς ακόμα και τα 8 τα έχει για πρωινό η D300.

Δυστυχώς με μέτριες κάρτες δεν πιάνεις τα 9fps με τίποτα! Βασικά ούτε 5...

Ναι, αλλά εδώ ψάχνουμε για CF όχι για SD :p

Κώστα, τι κάρτες έχεις τώρα, και δε σε καλύπτουν όσον αφορά στην ταχύτητα;

Λογικά ψάχνεις κάτι σε SanDisk Xtreme IV ή Transcend 300x (μαύρες ετικέτες). Δυστυχώς, δεν βρήκα κάποιο review (πόσο μάλλον συγκριτικό). (βρε, μπας και να κάναμε εμείς ένα; :p)

Σιγά τα ωά :p

Μιλάμε για το 2πλάσιο σχεδόν frame rate. Αυτός από ό,τι λέει έχει περίπου 15mb per pisture. Εγώ δυστυχώς 25.

Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα αλλά μάλλον θα πρέπει να ασχοληθώ.

παλιότερα είχε πάρει το μάτι μου ανταπτοράκι που του έχωνες sd και έμπαινε σε cf. με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτo. Πιστεύω θα σε βολέψει αν σε συμφέρει οικονομικά να αγοράσεις μαζί με αυτό μια μεγάλη SD αντί για μια μεγάλη cf.

από αυτά που διάβασα τότε που το έψαχνα έλεγαν πως δεν υπάρχει μείωση στην ταχύτητα της SD ( ή τουλάχιστον δεν ήταν αισθητή). στην πράξη δεν είμαι σίγουρος για το αν ισχύει αυτό αν και η λογική λέει ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει διαφορά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.