kreach Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2009 Έχω το λάπτοπ της υπογραφής. Παραθέτω εδώ ενα λινκ με τα χαρακτηριστικά του To θέμα είναι καθαρά οικονομικό. Έχει 250Ε το wii και δεν θέλω να δώσω άλλα τόσα για tv, μια χαρά είναι για μένα η οθόνη του λάπτοπ.
nobig Φεβρουάριος 17, 2009 #2 Φεβρουάριος 17, 2009 Το θεωρώ απίθανο απο την στιγμή που το laptop δεν έχει video in να το κάνεις να δείξει απο το wii
kreach Φεβρουάριος 17, 2009 Author #3 Φεβρουάριος 17, 2009 Όντως δεν έχει video in αλλά σκέφτηκα μήπως γίνεται κι αλλιώς ...Γίνεται να μου βάλουν video in ???
DJD Φεβρουάριος 17, 2009 #4 Φεβρουάριος 17, 2009 Θα ναι λίγο άβολο το wii σε πολύ μικρό monitor. Πολλά από τα παιχνίδια του θέλουν την απόσταση τους και τον χώρο τους και ίσως να έχεις θέμα αν σε 15άρι monitor είσαι 2-3 μέτρα πίσω
tarasque Φεβρουάριος 17, 2009 #5 Φεβρουάριος 17, 2009 +1 ότι θα είναι άβολο το wii στο laptop, αλλά γίνεται. μπορείς συηγκεκριμένα να βάλεις μια usb κάρτα tv με video inτο έχω δοκιμάσει με την terratec hybrid usb xs συνδέοντας διάφορες κονσόλες και παίζει μια χαρά χωρίς να αντιληφθώ lag
kreach Φεβρουάριος 17, 2009 Author #6 Φεβρουάριος 17, 2009 "Πολλά από τα παιχνίδια του θέλουν την απόσταση τους και τον χώρο τους"Aυτό όντως είναι ένα θέμα.Προσωπικά σκοπεύω να αρκεστώ με παιχνίδια πχ smash brawl τα οποία μπορούν να παιχτούν με το classic controller. Όχι τίποτα, αλλά δεν έχω τον χώρο και την απόσταση να χαρώ το nunchuk, εκτός κι αν κάτσω και αλλάξω ριζικά το που έχω το κάθε έπιπλο (γραφείο, ράφια, ψυγείο κτλ)Ευτυχώς η οθόνη μου είναι 17" με 1400x1200 ανάλυση !@tarasqueΔεν πρόλαβα το ποστ σου...!Interesting ! To Hauppauge HVR 900 Hybrid TV Stick TV Tunner κάνει ? Kάτσε να ψάξω αν υπάρχει και φτηνότερο ...
tarasque Φεβρουάριος 17, 2009 #7 Φεβρουάριος 17, 2009 αυτό αναφέρει μόνο s-video in ενώ το wii έρχετε με composite outεπίσης υπάρχει και αυτό συγκεκριμένα για wii (Pal) αλλά δεν το έχω δοκιμάσει
kreach Φεβρουάριος 17, 2009 Author #8 Φεβρουάριος 17, 2009 Xμμ... δυστυχώς είμαι άσχετος στον τομέα video cards ... To CRYPTO DVB-T+A STICK USB- TV tuner κάνει ? Analogue video Signal S-Video, composite video
kreach Φεβρουάριος 20, 2009 Author #9 Φεβρουάριος 20, 2009 Βρήκα και τούτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702509Θύρες Επικοινωνίας: IEC type 75 O TV Antenna Input, Audio in L/R, Video in.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.