Jump to content

Μπορώ να συνδέσω μια κονσόλα (πχ Wii) στο λάπτοπ μου?

kreach

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω το λάπτοπ της υπογραφής.

Παραθέτω εδώ ενα λινκ με τα χαρακτηριστικά του :)

To θέμα είναι καθαρά οικονομικό. Έχει 250Ε το wii και δεν θέλω να δώσω άλλα τόσα για tv, μια χαρά είναι για μένα η οθόνη του λάπτοπ.

Το θεωρώ απίθανο απο την στιγμή που το laptop δεν έχει video in να το κάνεις να δείξει απο το wii

Όντως δεν έχει video in αλλά σκέφτηκα μήπως γίνεται κι αλλιώς ...

Γίνεται να μου βάλουν video in ???

Θα ναι λίγο άβολο το wii σε πολύ μικρό monitor. Πολλά από τα παιχνίδια του θέλουν την απόσταση τους και τον χώρο τους και ίσως να έχεις θέμα αν σε 15άρι monitor είσαι 2-3 μέτρα πίσω :D

+1 ότι θα είναι άβολο το wii στο laptop, αλλά γίνεται. μπορείς συηγκεκριμένα να βάλεις μια usb κάρτα tv με video in

το έχω δοκιμάσει με την terratec hybrid usb xs συνδέοντας διάφορες κονσόλες και παίζει μια χαρά χωρίς να αντιληφθώ lag

"Πολλά από τα παιχνίδια του θέλουν την απόσταση τους και τον χώρο τους"

Aυτό όντως είναι ένα θέμα.

Προσωπικά σκοπεύω να αρκεστώ με παιχνίδια πχ smash brawl τα οποία μπορούν να παιχτούν με το classic controller. Όχι τίποτα, αλλά δεν έχω τον χώρο και την απόσταση να χαρώ το nunchuk, εκτός κι αν κάτσω και αλλάξω ριζικά το που έχω το κάθε έπιπλο (γραφείο, ράφια, ψυγείο κτλ)

Ευτυχώς η οθόνη μου είναι 17" με 1400x1200 ανάλυση !

@tarasque

Δεν πρόλαβα το ποστ σου...!

Interesting ! To Hauppauge HVR 900 Hybrid TV Stick TV Tunner κάνει ? Kάτσε να ψάξω αν υπάρχει και φτηνότερο ...

αυτό αναφέρει μόνο s-video in ενώ το wii έρχετε με composite out

επίσης υπάρχει και αυτό συγκεκριμένα για wii (Pal) αλλά δεν το έχω δοκιμάσει

Xμμ... δυστυχώς είμαι άσχετος στον τομέα video cards ... :(

To CRYPTO DVB-T+A STICK USB- TV tuner κάνει ?

Analogue video Signal

S-Video, composite video

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.