o polonos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2009 Με τεραστεια λυπη πηρα την αποφαση να αποχοριστω τους παπαγαλους μου. Ειναι τρια cocatil ταιζμενα στο χερι, εχουν γεννηθει στο σπιτι μου. Πολυ ημερα και δεμενα με τους ανθρωπους, θελουν πολλα παιχνιδια και καποιον που θα μπορεσει να τους αφιερωσει λιγο χρονο απο την ημερα του. Εγω δυστηχως δεν μπορω να ασχοληθω μαζι τους και λυπαμαι να τους βλεπω να ζητανε παρεα. Θα δοθουν ΜΟΝΟ σε σοβαρα ατομα τα οποια θα μπορεσουν να τους εξασφαλισουν καλο και ευχαριστο περιβαλλον. Κατα προτιμηση σε γνωστες του ειδους.
Thundy Φεβρουάριος 17, 2009 #6 Φεβρουάριος 17, 2009 Φίλε μου, κάποιο τρόπο να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου? Αν θέλεις στείλε μου e-mail στο manos.alex@gmail.com
o polonos Φεβρουάριος 17, 2009 Author #7 Φεβρουάριος 17, 2009 με τις γατες πως τα πανε? με τα σκυλια δεν εχουν προβλημα Γιωργο, να παιξουν θελουν. Το θεμα ειναι τι θα κανει η γατα
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 18, 2009 #8 Φεβρουάριος 18, 2009 Αυτός είναι ο kea της νέας Ζηλανδίας. Όχι μόνο δεν φοβάται τις γάτες, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να τον φοβίζει. Είναι το εξυπνότερο πουλί του πλανήτη, στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, και εκτός από καρπούς και τα ρέστα, του αρέσει ένα κομμάτι κρέατος στο κάτω τμήμα της πλάτης των προβάτων, το οποίο γεύεται από ζωντανά πρόβατα.
paulis Μάρτιος 19, 2009 #9 Μάρτιος 19, 2009 υπηρετησα σπαρτη ,ξανθη νευροκοπι.. γιαννενα..τελικα τους παπαγαλους τους εδωσες?aαν θες στειλε στο a.pagratis@yahoo.grτο συστημα δε μαφηνει να σου στειλω pm..
Athens2004 Μάρτιος 19, 2009 #10 Μάρτιος 19, 2009 Αυτός είναι ο kea της νέας Ζηλανδίας. Όχι μόνο δεν φοβάται τις γάτες, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να τον φοβίζει.Είναι το εξυπνότερο πουλί του πλανήτη, στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, και εκτός από καρπούς και τα ρέστα, του αρέσει ένα κομμάτι κρέατος στο κάτω τμήμα της πλάτης των προβάτων, το οποίο γεύεται από ζωντανά πρόβατα. no thanks
nick-firestorm Μάϊος 22, 2009 #12 Μάϊος 22, 2009 evaki οι παπαγαλοι μαλλον εφυγαν , εχει 3 μηνες το topic
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.