Jump to content

Χαριζονται (3) παπαγαλοι cocatil

o polonos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Με τεραστεια λυπη πηρα την αποφαση να αποχοριστω τους παπαγαλους μου.

Ειναι τρια cocatil ταιζμενα στο χερι, εχουν γεννηθει στο σπιτι μου.

Πολυ ημερα και δεμενα με τους ανθρωπους, θελουν πολλα παιχνιδια και καποιον που θα μπορεσει να τους αφιερωσει λιγο χρονο απο την ημερα του.

Εγω δυστηχως δεν μπορω να ασχοληθω μαζι τους και λυπαμαι να τους βλεπω να ζητανε παρεα.

Θα δοθουν ΜΟΝΟ σε σοβαρα ατομα τα οποια θα μπορεσουν να τους εξασφαλισουν καλο και ευχαριστο περιβαλλον.

Κατα προτιμηση σε γνωστες του ειδους.

:weep:

Φίλε μου, κάποιο τρόπο να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου? Αν θέλεις στείλε μου e-mail στο manos.alex@gmail.com

με τις γατες πως τα πανε?

με τα σκυλια δεν εχουν προβλημα Γιωργο, να παιξουν θελουν.

Το θεμα ειναι τι θα κανει η γατα :hm:

Αυτός είναι ο kea της νέας Ζηλανδίας. Όχι μόνο δεν φοβάται τις γάτες, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να τον φοβίζει.

Είναι το εξυπνότερο πουλί του πλανήτη, στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, και εκτός από καρπούς και τα ρέστα, του αρέσει ένα κομμάτι κρέατος στο κάτω τμήμα της πλάτης των προβάτων, το οποίο γεύεται από ζωντανά πρόβατα.

post-93-1416073849,6944_thumb.jpg

• 1 month later...

υπηρετησα σπαρτη ,ξανθη νευροκοπι.. γιαννενα..

τελικα τους παπαγαλους τους εδωσες?

aαν θες στειλε στο a.pagratis@yahoo.gr

το συστημα δε μαφηνει να σου στειλω pm..

Αυτός είναι ο kea της νέας Ζηλανδίας. Όχι μόνο δεν φοβάται τις γάτες, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να τον φοβίζει.

Είναι το εξυπνότερο πουλί του πλανήτη, στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, και εκτός από καρπούς και τα ρέστα, του αρέσει ένα κομμάτι κρέατος στο κάτω τμήμα της πλάτης των προβάτων, το οποίο γεύεται από ζωντανά πρόβατα.

no thanks :p

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.