Jump to content

Asus 4870 512 Mb κατι παιζει

Kenz0

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σημερα αγορα την εν λογο καρτα.Βαζοντας τερμα ολες τις ρυθμισεις απο το all settings στο 3d στον catalyst δοκιμασα να παιξω call of duty 5 και κολλαγε.....να πω οτι χρησιμοποιω vista 64 bit και εγκατατεστησα τον ati catalyst 9.1...τι μπορει να παιζει

δοκιμασε να αλλαξεις ρυθμισεις και αν συνεχισει ξαναβγαλε και βαλε απο την αρχη drivers και catalyst αφου τα διαγραψεις ολα kai manually εχω τραβηξει στο παρελθον με ατι καλες καρτες αλλα οι drivers........:confused:

βασικα δοκιμασα να τα βαλω ολα τερμα χαμηλα απο το ati catalyst και επαιζε κανονικα.Δεν μπορω να το πιστεψω ομως αυτο...επαιζα τερμα call of duty με 8800gt και δεν μπορω να το παιξω τερμα με την ati ?

επισης να πω οτι μου βγαζει οτι εχω 3320gb ram αντι για 4 και η καρτα γραφικων στον catalyst μου δειχνει οτι εχει 1915 mb memory

Τι ρυθμίσεις για το κάθε παιχνίδι να τις κάνει μέσα από το παιχνίδι και ποτέ μέσα από τον catalyst και θα είσαι εντάξει! όσο για τη μνήμη, με 64 μπιτ λειτουργικό ακούγεται κουλό, δες πόσα βλέπει το cpu-z καλύτερα!

μολις εβαλα το sp1 η μνημη διορθωθηκε πηγε στα 4 Gb.Ομως τωρα ο catalyst μου βγαζει οτι η καρτα γραφικων εχει 2299 mb.και συνεχιζει να κολλαει τρελα.Θα δοκιμασω να βαλω τον catalyst 8.12

Ακόμα κάποιοi είχαν θέμα με μη σωστή αφαίρεση των προηγούμενων οδηγών (8800 για σένα) και αυτό τους έκανε κάποιο conflict.

Κάνε ολική απεγκατάσταση όλων των προηγούμενων ντραιβερς (νβιντια ή ατι) και εν συνεχεία φόρτωσε τον ντράιβερ τις ΑΤΙ αλλά χωρίς τον C.C.C μετά κατέβασε το Ati try tool ρύθμισε το, τρέξε ένα τέστ που έχει το ati try tool για αρτιφακτς και εν συνεχεία πες μας εάν διορθώθηκε το πρόβλημα ή όχι. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.