Jump to content

Parts για υδροψυξη

paoktothebone

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτομαι να προχωρησω σε υδροψυξη γιατι εχει προβλημα 8ερμοκρασιας και ο αλλος επεξεργαστης μου...(Ε8400).

Ετσι 8α τοπο8ετησω την TRUE BLACK στον Ε8400 και λεω να παω για υδροψυξη στον q9400 (που συντομα 8α γινει q9550).

Σκοπος ειναι η βελτιστοποιηση της 8ερμοκρασιας και η μειωση του 8ορυβου...Λεω να παω σε υδροψυξη μιας και αρχισα και γω να ασχολουμε με το o/c ,να δω τι παιζει και με αυτο το αντικειμενο...

Εχω ψαξει κατι λιγα στο google και σε αλλα sites και ειμαι σιγουρος οτι τα ετοιμα κιτ υδροψυξης δν ειναι η καλυτερη επιλογη...Τωρα ομως δν μπορω να βγαλω ακρη για να κανω μια δικια μου...Αν μπορει καποιος να προτεινει parts..Το budget ειναι 200-250. 8ελω να μ προτεινεται και ενα αναλογο κουτι οπως αυτο που εχω (Coolermaster Stacker 832) για μελλοντικη αγορα...Που να χωραει τα ψυγεια και τα λοιπα μεσα...

P.S 8ελω να ψυξω και την καρτα μαζι με τον επεξεργαστη...(8800gts512)

μπορείς και στο υπάρχον κουτί να βάλεις W/C

μια καλή λύση θα ήταν το cosmos S εγώ του έχω βάλει 3 ψυγεία.

πάντως εγώ θα σου πρωτινά να πάρεις αυτά τα πράγματα

pump swifteq 655

cpu D-tek fusion or ek supreme

gpu D-tek susion

rad black ice gt triple or dual

Λοιπον ο 8ορυβος δν εινια κατι τρομερο αλλα οσο να ναι ακουγεται...Η 8ερμοκρασια ειναι στον q9400 @ 3.4ghz και με Vcore 1.28 με την TRUE BLACK σε full load στους 68.Αλλα στον Ε8400 σε idle εχω 52 με την στοκ ψυκτρα.Η ιδεα μου ειναι να περασω την TRue Black στον Ε8400 και να υδροψυξω το αλλο συστημα...

Αν μπορειτε να μου δινετε λινκ με τα προιοντα απο το καταστημα που νομιζετε οτι ειναι καλυτερα να αγοραστουν...8εσσαλονικη μενω και δν εχω ξανα ασχολη8ει με W/C και δν ξερω ποιο καταστημα να εμπιστευ8ω.

Thanks για την βοη8εια D.J.AleXXX_gr αλλα ψιλοχα8ηκα στο ψαξιμο google και skroutz...Οκ καταλαβα και για το κουτι...3α ψυγεια ομως γιατι ειναι χρησιμα?

Λοιπον ο 8ορυβος δν εινια κατι τρομερο αλλα οσο να ναι ακουγεται...Η 8ερμοκρασια ειναι στον q9400 @ 3.4ghz και με Vcore 1.28 με την TRUE BLACK σε full load στους 68.Αλλα στον Ε8400 σε idle εχω 52 με την στοκ ψυκτρα.Η ιδεα μου ειναι να περασω την TRue Black στον Ε8400 και να υδροψυξω το αλλο συστημα...

Αν μπορειτε να μου δινετε λινκ με τα προιοντα απο το καταστημα που νομιζετε οτι ειναι καλυτερα να αγοραστουν...8εσσαλονικη μενω και δν εχω ξανα ασχολη8ει με W/C και δν ξερω ποιο καταστημα να εμπιστευ8ω.

Thanks για την βοη8εια D.J.AleXXX_gr αλλα ψιλοχα8ηκα στο ψαξιμο google και skroutz...Οκ καταλαβα και για το κουτι...3α ψυγεια ομως γιατι ειναι χρησιμα?

Καταστήματα που μπορείς να βρείς online w/c parts είναι multirama,plaisio,e-shop,checkmate κλπ(για την σύνθεση που είπε ο alex κοίτα κυρίως πλαίσιο,multi k e-shop).Οσο για το κουτί,μια χαρά είναι για υδρόψυξη(και εγώ αυτό έχω και του έχω βάλει 2 μονά και ένα τριπλό,αλλά με μόντες,χωρίς μόντες μπαίνει μονό πίσω στο exhaust fan και στην οροφή,τριπλό εάν έχεις μόνο 1 dvd μπροστά στα 5,25 bays ή αλλιώς διπλό).Ο alex δεν εννοεί να πάρεις τρία ψυγεία αλλά ένα τριπλό (δηλ.να παίρνει τρεις ανεμιστήρες).

Ok thankss...Ναι καταλαβα οτι μου προτεινε τριπλο ψυγειο αλλα αυτος εχει 3α...Ρωταω απο περιεργια ποια η χρηση 3ων ψυγειων...Μ@Λ@Κια καταλαβα?Μηπως ειναι ευκολο να μου κανεις καποις μια προταση με λινκς?

Tank

double radiator

Cpu block

triple radiator

Pump

Gpu block πρέπει να περάσεις από multirama extreme, έχουν μερικά ωραία της koolance.

Από εκεί και πέρα, θα χρειαστεί, σωλήνες, σφιγκτήρες, ρακορ, υγρό αν δεν θες να βάλεις custom και άλλα πραγματάκια αν προκύψουν.

Thanx!Eγω ομως μενω Σαλονικα...Νομιζω δν εχει εδω Μultirama extreme parts...Ποιο radiator να διαλεξω το double or triple?Tι ειναι καλυτερο custom η ετοιμο υγρο?

Αναλόγως τι ανάγκες έχεις από overclocking, θόρυβο, τι άλλο θα βάλεις στο loop κτλ

Αν βαριέσαι να παιδεύεσαι με αναλογίες και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, τότε σίγουρα έτοιμο. Εγώ είμαι με σκέτο απιονισμένο και καθάρισμα μια φορά το εξάμηνο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.