Arxagelos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2009 Λοιπόν κάποιος θύμωσε και τα έσπασε όλα... Πως την βλέπετε ρε παιδιά την δουλειά? αμα πάρω στην LG λέτε να μπορούν να κάνουν κάτι?είναι το μοντέλο με το s-ips πανελ αμα δεν κάνω λάθος W2600HP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Φεβρουάριος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 να 'χε σπάσει η βάση, να πω εντάξει, θα έβρισκες ανταλλακτικο... εδώ φαίνεται ότι έχει διαλύσει όλο το panel... R.I.P. λοιπόν και για τον νευριάσαντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 16, 2009 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Κατ'αρχας ψαξε κατι σε βαρυ ηρεμιστικο.Δευτερον μην κανεις καν τον κοπο να παρεις τηλεφωνο. Θα σου βγει σε κοστος πιο πολλα απο καινουρια.Ειδικα με τα εργατικα.Οχι οτι το ανταλλακτικο ειναι φθηνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Φεβρουάριος 16, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Του ξαδερφού μου είναι, και στο τσακ ήμουν πριν γίνει αυτό να τον πείσω να την πάρω και να του δώσω την 24'' που έχω ρε φούστη μου! πάει η οθόνη χαμένη. Σίγουρα θέλει αλλαγή panel, θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω κάποια στιγμή, αν και για s-ips χλομό δεν θα συμφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 16, 2009 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 LG 26'' τι μπορεί να γίνει? 32άρα (με τα χρήματα που θα έδινες για service). Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Φεβρουάριος 17, 2009 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2009 κριμα και γω εχω σπασει ενα 360 χειρ ενα κινητο:crazy_pilot: αλλα αυτο παραπαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Φεβρουάριος 21, 2009 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2009 ζωη σε μας (στις δικες μας W2600HP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
piggos Φεβρουάριος 25, 2009 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 Δυστυχώς θα σου βγει ~ 1,5 φορά πάνω από καινούρια. Ομοιοπαθής με 24αρα... Απλώς το είχα κάνει "κατά λάθος"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas Μάρτιος 1, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2009 δυστυχως ετσι ειναι,το πανελ σαν ανταλακτικο πλησιαζει σε τιμη μια καινουρια...ηρεμησε,παρτο αποφαση οτι τωρα εγινε και προχωρα παρακατω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaniCoS Μάρτιος 1, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2009 η οθόνη τα σπάει πάντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Μάρτιος 14, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 Πώρε γαμώτο δεν την πούλαγες σε μένα ???Αναγκάστηκα να παραγγείλω απέξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 14, 2009 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 η οθόνη τα σπάει πάντως.. Το ιδιο και ο ιδιοκτητης της συγκεκριμενης ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrmclaren Μάρτιος 15, 2009 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2009 το μονο που σε σωζει ειναι αν εχουν κανενα μεταχειρησμενο πανελ απο καμια αλλη που εχει χαλασει κατι αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Απρίλιος 22, 2009 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Λοιπόν κάποιος θύμωσε και τα έσπασε όλα...Πως την βλέπετε ρε παιδιά την δουλειά? αμα πάρω στην LG λέτε να μπορούν να κάνουν κάτι?είναι το μοντέλο με το s-ips πανελ αμα δεν κάνω λάθος W2600HP. Αχ να ειχαν την ανθεκτικοτητα των CRT κριμα να παει χαμενη τετοια οθονη 500 ευρώ...τα σπαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.