cabdik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2009 παιδια sos.... κολλησα ιο απο το msn και μου τεζαρε ολο το συστημα. οταν πηγα το σκληρο σε ενα φιλο για να βγαλω καποια πραγματακια απο μεσα πριν του κανω format διαπιστωσα οτι ο φακελος "administrator" δεν ανοιγει και μου εφμανιζει ενα μνμ το οποιο λεει οτι δεν εχω προσβαση στο συγκεκριμενο φακελο. στο pc μου ειχα κωδικο. επισης οταν παταω ιδιοτητες για να δω το μεγεθος του φακελου μου λεει οτι ειναι 0 kb. Please Help.....!!!!!!!!!!!!!!!!:weep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Η λέξη κλειδί είναι: Ownership Το άλλο PC δεν είναι ιδιοκτήτης του φακέλου, επομένως και δεν ανοίγει. Πρέπει να πάρεις το Ownership εσύ. Δες εδώ, τα λέει αναλυτικά: http://www.thelab.gr/showpost.php?p=335615&postcount=17 Αν έχεις άλλη απορία ρώτα, ή για πιο γρήγορα ψάξε στο forum με αυτή τη λέξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Φεβρουάριος 16, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 οκ λυθηκε το προβλημα. ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.