AGRIMI Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2009 σε κάποιο thread σηζητούσαμε ότι τα 100 mbps δεν φτάνουν για να παιχτούν ταινίες 1080p από τον έναν υπολογιστή στον άλλον. λοιπόν δοκίμασα στο δίκτυο που έχω το οποίο αποτελείτε από win xp sp3 1000 mbps --> router linksys 100mbps 200g <-- win xp sp3 1000 mbpsνα δω αν παίζουν οι ταινίες. και στους δύο υπολογιστές οι ταινίες παίζουν άψογα με το kmplayer software acceleration40% χρήση max στον amd 4400+. οι ταινίες που είδα είναι η blood diamond και η body of lies. απλά τις αναφέρω μπας και παίζει ρόλο και η ταινία. απλά θέλω να αναφερθούν τα άτομα που δεν τους παίζει για να καταλάβω και εγώ τον λόγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 μα δε νομίζω οι περισσότερες να είναι πάνω από 10-15mbps...τί traffic είχες στο δίκτυο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 16, 2009 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 try this http://orange.blender.org/downloadfree movie ,και αν θυμαμαι καλα ιδιαιτερα "βαρια".και αυτηhttp://www.techpowerup.com/downloads/530/HD-DVD_Demo_1080p_VC-1_DDPlus_5.1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Φεβρουάριος 16, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 πρώτον να πω ότι επειδή έφαγε χοντρό κόλλημα το ιντερνετ το θέμα καταχωρήθηκε 2 φορές γι' αυτό θα ήθελα κάποιος μοντερατορ να σβήσει το άλλο.Voudas δεν ξέρω πόσο θέλει μια ταινία HD για να παιχτεί σε δίκτυο απλά κάποιοι ανέφεραν ότι είναι αδύνατον σε δίκτυο 100mbps να έχεις καλή εικόνα χωρίς σπασμούς. έτσι όπως τα λες εσύ είναι δυνατόν να παίξουμε hd και με wireless σύνδεση.Nephilim τα κατεβάζω τώρα και θα ποστάρω αποτελέσματα. άμα θέλετε να δείτε και κάποιο πρόγραμμα αντίστοιχα να παίζει πέστε μου ποιο να το κατεβάσω και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 16, 2009 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 "BD-Video movies have a maximum data transfer rate of 54 Mbit/s, a maximum AV bitrate of 48 Mbit/s (for both audio and video data), and a maximum video bitrate of 40 Mbit/s." (wikipedia).Και τα encodes ειναι εκει που λεει ο voudas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Φεβρουάριος 18, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 Nephilim παίζουν μια χαρά αυτά που μου είπες να δοκιμάσω και επίσης μπορώ να πω ότι έβαλα μία ταινία να παίζει στον έναν υπολογιστή και την ίδια στον άλλον ταυτόχρονα διαβάζοντας ο ένας από τον άλλον και παίζαν μια χαρά στην γραμμή των 100mbps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Φεβρουάριος 19, 2009 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 το wag200g ως switch Ειναι χειροτερο και απο 56κ Modemουτε με 5kbps δε μου περνανε τα αρχειακαλυτερα καντα copy paste σε usb stick Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 19, 2009 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 Σε wlan 54gbit που δοκιμασα δεν παιζει με bitrate πανω απο 5-6 Mbps... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b52 Φεβρουάριος 19, 2009 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 Σε wlan 54gbit που δοκιμασα δεν παιζει με bitrate πανω απο 5-6 Mbps... 54Μbit ναι 54Gbit αποκλειετε.. Ενα wireless δυκτιο ασχετα αν λεει οτι ειναι 54Mbit δεν σημαινει οτι μπορει να παει και τοσο, ειδικα τωρα πια στην Αθηνα με τα wireless modem ο "θορυβος" ειναι τεραστιος με αποτελεσμα να μην παιζει σχεδον τιποτα. Τωρα για το θεμα HD εχουμε.... 720p x264 απο 5 εως 9 Mbit max. 1080i & p απο 10 εως 20Mbit με εξαιρεσεις ταινιες που το bitrate τους ειναι πολυ υψηλο με αποτελεσμα να φτανει peak και τα 25-28Mbit. (εχω καποιες απο 'δαυτες και ξερω) Aπροβληματιστο streaming θα δεις μονο με cable δυκτιο 100 η 1000αρι ακομα καλυτερα, για wifi εδω που εχουμε φτασει πρεπει να εισαι εκτος Αττικης για να πεις οτι θα παιξει και θα παιζει καθε μερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 19, 2009 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 Πάντως με 2 720videa να κάνουν παίζονται σε laptop(54αρι) και desktop μέσω 100άρι lan του LevelOne router μου, με τα αρχεία στο NAS και αυτό στο router, έπαιζαν μια χαρά, χωρίς προβλήματα και σπασίματα...Τώρα περνάω το V for Vendetta στο NAS, και τα vista μου λένε 4mb/s, με mp3 να παίζουν από το net, και download.Λογικά πρέπει να επαρκεί το 100άρη και για 1080...Το maximum data transfer rate της κάθε ταινίας πως το βλέπετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.