Jump to content

Help με J&W motherboard bios

george1551

Recommended Posts

έκανα μια καλή πατάτα με το μικρο μου http://www.jwele.com/motherboard_detail.php?419 και του έβαλα λάθος bios ευτυχώς για καλή μου τύχη το bios είναι σε dip-8 δηλαδή σε βάση και μπορώ να το βγάλω υπάρχει κάποιος να προγραμματίζει bios και να το κατέχει ή αν κάνας χριστιανός έχει κατά λάθος το ίδιο μικρο με μένα να κάνει hot flash? επίσης βρήκα έναν spi flash programmer απο ebay 30-40 $ λέτε να κάνω δουλειά το bios είναι winbond 25X80AVAIZ και την rom την βρίσκω απο το site της .

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Δεν χρειάζεσαι ίδια μητρική ή μηχάνημα να στο προγραμματίσει, απλά μια με ίδιο bios chip.

Της περνάς το δικό σου bios, bootάρεις, βγάζεις το chip, βάζεις το δικό σου, το flashάρεις, βάζεις το δανεικό, του περνάς το σωστό bios και τέλος.

By the way, που βρήκες την μητρική?

από ebay την έφερα και την έχω βάλει σε ενα cubit 3688 http://www.mini-itx.com/reviews/3688/ κουτί και έχω ένα καταπληκτικό net pc με full hd ικανότητες και τρομακτικά μικρό , ελπίζω να βρω μητρική αλλιώς θα χτυπήσω τον programmer ευχαριστώ για την απάντηση

Αν δεν βρείς άκρη, για ρώτα μία τον Mr.Lee...Απαντά άμεσα και απ'όσο θυμάμαι είχε απ'όλα τα καλούδια...

Δες τον κωδικό του chip σου και ρώτα τον....

P.S. : Αστεράκι η μητρική , ε ?

Η μητρική είναι αστεράκι και στο κουτί που την έβαλα είναι για να ψάχνεις να βρεις το pc που είναι , με ένα ssd 64gb και ένα noctua 8cm στο ultra low με έναν AMD 5050e και μια ψυκτρούλα

http://hipergroup.com/products.php?lv=3&cate=3&type=13&pid=132 είσαι απλά θεός και τύφλα να έχουν τα Htpc και τα Net pc βλέπε Asus eee box άσε που έχω και dvd ενώ αυτό δεν έχει .

Λοιπόν τι έχω κάνει μέχρι τώρα: έχω στείλει mail στην εταιρία μήπως και μου το στείλουν και αν δεν θα ρωτήσω τον MrLee μια και φαίνεται να το κατέχει αλλά δυστυχώς δεν το έχει γμτ στα έτοιμα και μετά πάμε στην λύση κανε το μόνος σου βρήκα usb programmer για την μνήμη του bios με 30 ευρώ τελειωμένο στο σπίτι μου , απλά είναι θέμα χρόνου να το λύσω ευτυχώς δεν με βιάζει γιατί έχω μηχάνημα να κάνω την δουλειά μου αυτό τώρα το τελείωνα.

Aπό Mr. Lee η φάση κοστίζει 15€ περίπου (δεν θυμάμαι αν χρεώνει εξτρα για chip / Bios που δεν έχει έτοιμα, αλλά δεν νομίζω) και δεν μπλέκεις με programmer...Δεν τα έχει όλα, ζητάς τι θέλεις με mail-άκι...

παίζει να βρήκα άκρη στο πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ με κάποιον που έχει ασχοληθεί θα κάνω ένα τσεκ δεν χάνω τίποτα αντίθετα μπορεί να γλιτώσω ( παλιός καθηγητής μου είναι από το ΤΕΙ ΧΑΝΙΩΝ )

Ενημερωτικά δουλειά έκανα και η μητρική πήρε μπροστά άσε που έφτιαξα και το παλιό bios να είσαι καλά felix, τον καθηγητή δεν κατάφερα να τον βρω τελικά οπότε ο Mr. Lee έκανε καλή δουλειά και ήταν και αρκετά γρήγορος 4 μέρες σύνολο για ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.