Jump to content

Cosmos RC-1000 σπασμενες usb ports

charly13

Recommended Posts

Διορθωνεται αλλα ειναι πολυ λεπτοδουλεια. Θυρες τετοιες βρισκεις σαν ανταλλακτικα σε καταστηματα με ηλεκτρονικα εξαρτηματα αλλα για να τις κολλησεις χρειαζεσαι υπομονη, σταθερο χερι και καλο κολλητηρι

Θύρες usb μπορείς να βρείς στο φανό...

Αλλα θα δυσκολευτείς να τις βγάλεις τις άλλες .

Θα χρειαστείς τρόμπα για να βγάλεις την κόλληση ;)

Μπερδευτικα σε καλωδιο και το πηρα μαζι μου με αποτελεσμα να σπασουν.Ακομα και η μητρικη εβγαζε error και δεν μπουταρε εαν δεν εβγαζα το καλωδιο απο το m/b.

Το θεμα ηταν να μπορουσα να βγαλω τις usb και να τις αντικαθιστουσα με κατι τετοιο http://www.coolermaster.nl/shop/product_info.php?cPath=49&products_id=129(που να κανει βεβαια στο cosmos)

Θύρες usb μπορείς να βρείς στο φανό...

Αλλα θα δυσκολευτείς να τις βγάλεις τις άλλες .

Θα χρειαστείς τρόμπα για να βγάλεις την κόλληση ;)

Για πες πληροφοριες τι ειναι αυτο και πως το κανω?

Εννοεί ότι πρέπει να προμηθευτείς από κατάστημα με εξειδικευμένα ηλεκτρονικά κατι τέτοιο :

USBJack-Dual.png

και να ασχοληθείς να το κολλήσεις στην πλακετίτσα του Cosmos που φιλοξενεί τα front Ι/Ο ports...αφού πρώτα ξεκολλήσεις το παλιό...

Θα βγάλεις όλο το panel από το Cosmos (έχει κάποιες βίδες θα τις δεις δεν είναι δύσκολο)e και μετά αν θες το παίρνεις μαζί σου αυτό το panel και το πας σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά εξαρτήματα για να δούνε τι ζητάς και θα σου δώσουν το κατάλληλο..Καλή επιτυχία :shifty:

Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω βιδες καπου..

E τότε θα ξεκουμπώνει ρε σι

Μπορείς να το βρείς αν το ψάξεις

Δεν νομίζω να είναι πρεσαριστό και να μην βγαίνει

;)

E τότε θα ξεκουμπώνει ρε σι

Μπορείς να το βρείς αν το ψάξεις

Δεν νομίζω να είναι πρεσαριστό και να μην βγαίνει

;)

Και ομως νομιζω οτι ειναι πρεσαριστο.Αν εβλεπα βιδες με αυτα που μου ειπατε θα το εφτιαχνα το κολπο αλλα ελα που δεν εχει.Εαν υπαρχει καποιος με cosmos rc-1000 να το επιβεβαιωσει;

Από Cosmos S πάντως βγαίνει και το έχω κάνει κιόλας οποτε νόμιζα ότι είναι σχεδόν ίδιος ο τρόπος :angry:

Τι να πω..Και στο internet που έψαξα λίγο δεν βρήκα κάτι για να σου το ποστάρω να δεις και εσύ

Πάντως λέω να το παλέψεις λίγο γιατί είναι κρίμα:rip:

Στο cosmos s πως βγαινει ακριβως?Γιατι και αυτο πρεσαριστο μου φενεται.Μηπως εννοεις απο την κατω μερια?

P.s.Thanx a lot για την βοηθεια.

Προς τα κάτω μου φαίνεται είχε και 2 βίδες αλλα θα σε γελάσω ρε φιλε σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει και δεν το θυμάμαι... Πάντως βγαίνει του S αλλα κάποιος άμα έχει απλό Cosmos να μας πει εδώ πως βγαίνει και αν το έχει βγάλει ;) :hi:

Πρεπει να βγαλεις το πανω πλαστικο (αυτο που πισω εχει τις γρυλιες για την εξαγωγη του αερα). Αυτο κρατιεται απο μονο μια βιδα στο πισς μερος του κουτιου (μαυρη). Αφου την βγαλεις, το πλαστικο αυτο βγαινει συρταρωτα προς τα πισω. Μετα, τηα δεις απο πανω, μπροστα, ακριβως κατω απο το ι/ο panel ,2 βιδες, οι οποιες αν θυμαμαι καλα κρατανε ολο το πανω μαυρο γιαλυστερο πλαστικο. Μολις το βγαλεις και αυτο, απο την μεσα πλευρα εχει 2 βιδες που κρατανε το την πλακετα του i/o panel.

Εχω πολυ καιρο που το ελυσα, οποτε παιζει να κανω κατι λαθος... Παντως η γενικη ιδεα νομιζω ειναι σωστη... Προσπαθησε το και θα βγαλεις ακρη, απλα μην κανεις αγαρμπες κινησεις και σπασεις τπτ και μετα τρεχεις...

Ελπιζω να βοηθησα...

Πρεπει να βγαλεις το πανω πλαστικο (αυτο που πισω εχει τις γρυλιες για την εξαγωγη του αερα). Αυτο κρατιεται απο μονο μια βιδα στο πισς μερος του κουτιου (μαυρη). Αφου την βγαλεις, το πλαστικο αυτο βγαινει συρταρωτα προς τα πισω. Μετα, τηα δεις απο πανω, μπροστα, ακριβως κατω απο το ι/ο panel ,2 βιδες, οι οποιες αν θυμαμαι καλα κρατανε ολο το πανω μαυρο γιαλυστερο πλαστικο. Μολις το βγαλεις και αυτο, απο την μεσα πλευρα εχει 2 βιδες που κρατανε το την πλακετα του i/o panel.

Εχω πολυ καιρο που το ελυσα, οποτε παιζει να κανω κατι λαθος... Παντως η γενικη ιδεα νομιζω ειναι σωστη... Προσπαθησε το και θα βγαλεις ακρη, απλα μην κανεις αγαρμπες κινησεις και σπασεις τπτ και μετα τρεχεις...

Ελπιζω να βοηθησα...

Εισαι αψογος.Thanx a lot.

Αφου ξεβιδωσες το πανελ λογικα απο κατω του εχει 4 βιδες τις ξεβιδωνεις και φτανεις στην πλακετα. Καλη επιτυχια

Το panel βγηκε ειναι αυτο 18022009ss7.jpg

w1600.png

Μηπως ξερετε που υπαρχει αντιστοιχο με 4 usb, 1 firewire και μια esata επειδη το ευρωπαικο site της coolermaster δεν εχει το panel.

Λίγο δύσκολο να βρείς πιστεύω στην ελληνική αγορά.

Εγώ νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι αυτό που σου είπαμε πάνω ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.