Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
μα γιατι?

εδειξε τα πισινα της Αντελινας για 32nanosecond.

:hehe:

Η καλυτερη σκηνη που εχω δει, οι αλλοι βαζουν καταστροφες, εκρηξεις, θανατους....ενω εδω 32 nanosecond angelina και τελος! Τα πιασαμε τα λεφτα μας! :hehe:

Mε τις θερμοκρασίες μου έκανε και εμένα εντύπωση. Εδω και ενα μήνα εχω πάρει μια GTX285, και την εχω ''υπο παρακολούθηση''. Στα 7-8 παιχνίδια που εχω στο σκληρό μου, δε ξεπερνάει τους 70 βαθμούς σε πλήρη φόρτο. Μόνο στο Cryostasis είχε κτυπήσει 81 βαθμούς. Χθες που έβαλα το Wanted, η κάρτα έφτασε τους 80 βαθμούς, ενω και σε εμένα το framerate κτυπούσε 100αρια. Περίεργα πράγματα.

Καλό το παιχνιδάκι. Ωραία γραφικά και αρκετή δράση. Τελείωσα 2 level's χωρίς να το καταλάβω. Βγάζουν ωραία παιχνίδια για κονσόλες τελικά:D

Αυτό με τα graphics options πως το είδατε ; Στην ουσία οι μόνες επιλογές είναι : resolution&aspect ratio. Λογικά το παιχνίδι έχει τρια preset's (low/medium/high) που τα κρατάει βέβαια μυστικά, και αφού ''διαβάσει'' το hardware που έχεις, καθορίζει την ποιότητα των γραφικών. Δηλ. κάποιος με ενα κάπως παλιό υπολογιστή, θα αναγκαστεί να το παίξει στο medium, ενω θεωρητικά θα μπορούσε να ανεβάσει ορισμένα settings στο high. Ας πει κάποιος σε αυτούς του κυρίους που κυκλοφορούν τις εκδόσεις για pc, πως οι υπολογιστές μας δεν είναι κονσόλες.

Για την ιστορία, σύμφωνα με αυτά που βλέπω, εμένα τα γραφικά είναι στο high. Δεν εχω τρόπο να το διαπιστώσω πάντως...

gbak κατι παιζει? Μιπως εχεις ξεχασει τον ανεμιστηρα στο 20% λειτουργιας του.

Εμενα με default τον ανεμιστηρα 40% παει μεχρι 73-74! Στα 650/1450/1175

ρε συ μην ξεχνας τρεχω στα 2560 και τραβα μεγαλο ζορι η πρασινη συν και ολα τα φιλτρα που χωνω και τα σχετικα...κατα τα αλλα στο auto το χω στο ριβα αλλα την ακουω ανεβαζει το 50% το χει για πλακα ειμαι σιγουρος...απλα μου εκανε εντυπωση που σε αυτο το παιχνιδι ανεβαζει τοσο...που δεν ειναι δα και τοσο εξτριμ τα textures και γενικοτερα δειχνει ελαφρια μηχανη γραφικων..

στο gtaiv που ειναι βαρυ και το τρεχω φουλ ολα... ειναι αναμενομενη η τεμπ που πιανει η πρασινη..

χωρις να θελω να υπερβαλω..αμα ξεκινησεις gaming στα 2560...ξεχνας οτιδηποτε αλλο..

μπαι δε γουει...εχω κολλησει σε μια πιστα με τον αρχηγο των swat που ειναι με πανοπλια..και δεν μπορω να βρω την καταλληλη γωνια για να τον σκοτωσω...

το περασε καποιος αυτο το σημειο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.