Jump to content

Κρασαρισμένη μητρική

$@39@

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μόλις κράσαρε η asus p5n-d που είχα την ώρα που έκανα update to bios. Του έκανα επανεκίνηση από το ρεύμα και δεν δείχνει τπτ η οθόνη. Ανεμιστήρες και λαμπάκια δουλεύουν αλλά τπτ παραπάνω, Πως μπορώ να την επαναφέρω; sos please help me...:help1::wall::fie:

βγαλε τη μπαταρια της μητρικης και το καλωδιο του τροφοδοτικου κανε reset με το jumper κανα δυο λεπτα και δοκιμασε μηπως κανει bios recall διαφορετικα φορτωσε το bios απο το cd διαβασε το manual για crah free bios χαλαρα...

Μισό λεπτάκι γιατί μπερδεύτηκα. Να βγάλω την μπαταρία και το ρεύμα το 24πινο. Ωραία ως εδώ. Μετά μπερδεύτηκα...:hm: πρώτη φορά το παθαίνω...:suicide:

επανω στη μητρικη κοντα στη μπαταρια θα βρεις ενα τριπηνο με jumper και θα γραφει CMOS RAM η κατι σχετικο αλλαζεις το jumper θεση να καλυψει το γυμνο pin και το διπλα του(αλλαζεις θεση) για λιγα δευτερολεπτα αρκει να βγαλεις το καλωδιο απο τη μπριζα προς το τροφοδοτικο αλλα και το 24πινο δεν πειραζει κοιτα το manual για να καταλαβεις στο σχεδιαγραμμα με τα pin για να κανεις Clear CMOS και βρες αυτο με το cd ειναι ευκολο...

http://www.magicblogz.com/34/reset-bios-clear-cmos/

Το έκανα φίλε μου vagchrist αλλά είναι σαν να μα δίνει καθόλου σήμα στην οθόνη να δείξει κάτι (αυτό είναι) και επίσης δεν ακούγεται το χαρακτηριστικό μπιπ που κάνει ενασ η/υ όταν ξεκιναει...:(

κοιτα για το κολπο bios απο το cd μηπως και το σωσεις (crashfree bios 2)

"CrashFree BIOS 2

The CrashFree BIOS2 feature now includes the BIOS auto-recovery function in a support CD. Users can reboot their system through the support CD when a bootable disk is not available,

and go through the simple BIOS auto-recovery process. ASUS motherboards now enable users to enjoy this protection feature without the need to pay for an optional ROM"

Μπα δε θα κάνει τίποτα γιατί δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη ώστε να ακολουθήσω κάποιες οδηγίες από το cd ή κάτι τέτοιο... δοκίμασα και κάτι που μου είπε ένας φίλος και τπτ. Εκτός αν κάνω εγώ κάτι λάθος..

Μάλλον...:rip: θα το παλέψω λίγο ακόμα αύριο μπας και γίνει κάτι γιατί είμαι κομμάτια αλλά δεν νομίζω... Μέχρι αύριο καληνύχτα και καλή ξεκούραση ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις συμβουλές. Ελπίζω να τα πούμε και αύριο.:crazy_pilot:

ΔΕΝ είναι ανάγκη να εμφανίζει κάτι στην οθόνη, απλώς έχει κάποιες εντολές που επαναφέρουν το BIOS απο το cd, βάλε το δισκάκι μέσα και άσε το να ανοίξει και άσχετα από το αν εμφανίζει κάτι ή όχι, δες αν το διαβάζει και άσε το λίγο μέσα, κανένα 5λεπτο, αν το διαβάσει θα το επαναφέρει και θα ξεκινήσει

Επιστροφή Πλαίσιο γαι αλλαγή αφού τους είπαμε ότι κράσαρε πάνω στο update και περιμένουμε τηλέφωνο από προχθές που την πήγαμε....

λογικα δεν θα εχεις προβλημα αλλαγης ριχτους παλι ενα τηλ να κανουν πιο γρηγορα και πες τι εγινε.εγω παντως 2φορες που εκανα rma mb εγινε επι τοπου περιμενα κανα 2ωρο αλλα την ιδια μερα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.