Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι λέει "δυστυχώς" ο φίλος, αλλά όταν έπαιξα το sp του 4, ήταν σαν να είμαι σε ταινία..

Συμφονω απολιτα!:yu::yu:

Μιλανε για το multi!:woot::woot:
  • 3 weeks later...
  • Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!

Αμ μη τι άλλο από το unusable φλασκί του WaW 1.000 φορές καλύτερο!

Παλι θα τα αρμεξουν τα fanboys ( αλλο που δεν θελουνε αυτα ) το πολυ πολυ να ψαχτω στο ebay για κανα steelbook edition στα 40 ευρω max, η prestige ειναι λιγο κοροιδια imo μιας και τα αληθινα NVG ακομα και πρωτης γεννιας ειναι πανακριβα ( 200 δολλαρια το minimum http://www.nightvisionplanet.com/ATN_Viper_1_Night_Vision_Mono_Goggle_1st_Gen_p/atn-viper.htm )

Σιγουρα για τα 12χρονα που θελουν να παιξουν σκοτεινο δωματιο ( και εγω επαιζα δεν τα κατηγορω :p) και τους αρρωστους θα ειναι καλη αγορα, προβλεπω να γινεται πανικος :D Btw τα πρωτα παγουρια του WaW μιας χαρα λειτουργουσανε αλλα επειδη φοβηθηκαν μην παθει ατυχημα κανενα παιδακι και τους τρεχουνε στα δικαστηρια αποφασισαν να σφραγισουνε τις επομενες παρτιδες, εγω εχω παντως καβατζα ενα απτο ΚΕΤΘ στον Αυλωνα :p

:bad: Σαχλαμαρα...:fie: πολύ geek.. αμα βαλω αυτο το πράγμα στο σπίτι η γκρίνια που θα ακουσω δεν λέγεται..:dance3:

πως γινεται στο cod4 να με βαρανε και να στοχευει το οπλο μονο του και να πεφτω με 5 σφαιρες και εγω να χαλαω ενα γεμηστηρα πανω τους και να μην σκοτωνονται??μιλαω για online

Αν και offtopic, εχω να σου πω: κανεις aim απο τα sights +perks : stopping power +deep impact/steady aim

Αν δεν του φας ετσι τοτε βρες αλλο αθλημα :p

• 2 weeks later...
Αν και offtopic, εχω να σου πω: κανεις aim απο τα sights +perks : stopping power +deep impact/steady aim

Αν δεν του φας ετσι τοτε βρες αλλο αθλημα :p

Διορθωση, το deep impact χρησιμευει μονο αμα περασει η σφαιρα σου πρωτα απο κανεναν τοιχο γιατι μειωνεται η απωλεια στο damage που θα κανει, το steady aim χρησιμευει ΜΟΝΟ οταν βαρας απτο ισχυο, απτα sights δεν εχει καμια διαφορα.

το steady aim χρησιμευει ΜΟΝΟ οταν βαρας απτο ισχυο, απτα sights δεν εχει καμια διαφορα.

Are u sure?

Steady aim είναι για όταν βαράς χωρίς aim down the sights, στην ουσία, μικραίνει το σταυρό που δείχνει πόσο spray κάνουν οι σφαίρες.

Steady aim είναι για όταν βαράς χωρίς aim down the sights, στην ουσία, μικραίνει το σταυρό που δείχνει πόσο spray κάνουν οι σφαίρες.

Το ειχα παρατηρήσει αυτο αλλα νόμιζα οτι ίσχυε και στα sights.

Ουτως η αλλος deep impact χρησιμοποιώ οποτε μικρο το κακο

Να επιτελους και το πρωτο video με multiplayer footage

0:39 = EPIC FAIL ελεος heartbeat sensor στο multi βαλανε οι αμπαλοι, βαλτε και silencer στα sniper να τελειωνουμε .... ελπιζω να παιζει κανα heartbeat jammer οπως στο rogue spear ή κανενα perk που να το αντικρουει, τουλαχιστον να βγει το promod τσακ μπαμ να παιξουμε σαν ανθρωποι και οχι σαν πιθηκοι με gamepad και nosound.(που προφανως αυτο ειναι το target group )

On the bright side : τα sticky grenades φαινεται να εχουνε πλακα, η χρωματικη παλλετα εχει οντως αλλαξει και ετσι τα χρωματα φαινονται πιο ζωηρα χωρις ομως το game να μοιαζει καρτουνιστικο, γενικα η μηχανη γραφικων φαινεται να εχει βελτιωσεις αλλα και παλι κανει μπαμ η ηλικια της και ποσο περιοριζονται τα παιδια στην infinity ward να βγαλουν κατι πραγματικα ομορφο (και βαρυ) επειδη ο τιτλος ειναι multiplatform, τουλαχιστον θα γκρινιαξει ετσι λιγοτερος κοσμος για τις απαιτησεις :p

Btw τις τιμες τις ειδε κανεις ? 60$ η φθηνοτερη εκδοση για PC wtf ?? http://forums.infinityward.com/viewtopic.php?f=13&t=52930

Ναι ναι, συμφωνώ σε όλα με τον GruntGR (το έζησα κι αυτό :p)

Απαράδεκτο να υπάρχει το heartbeat sensor στο Multi :TD:

Ελπίζω η υλοποίηση του να μην είναι όμοια με τη χαρά του νουμπά το P90.

Τα γραφικά του σαν ατμόσφαιρα πολύ ζωντανά και σούπερ, υπέροχο να ρίχνεις στα αεροπλάνα! :jump:

Αν βγει στα 60€ κάποιον θα δαγκώσω σίγουρα.

Update, σε Walmart.com και FRYS.com το έχουν στα 49$. Το Prestige για PS3 και Xbox360 το δίνουν 149$ και το Ηardened στα 79$

Δεν ξέρω γιατί το έχουν αυτοί οι 2 49 και οι άλλοι 59, αλλά PC Game με 59 θα πατώσει άσχημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.