Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

Αργότερα που το ξανασκέφτηκα διαπίστωσα ότι πάντοτε τα Call of Duty ήταν WWII themed.

Ίσως η επιτυχία και η μοναδικότητα του CoD4 MW να τους έφερε μία ιδέα για ανεξάρτητο τίτλο, ίσως και σειρά MW 2, 3 κλπ ;)

Σε αυτή την περίπτωση και με την Infinity Ward από πίσω, δεν με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ :jump:

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Ωραία φάση θα ήταν ακόμα κι έτσι.

Νομίζω θα είχε μεγάλη επιτυχία και σαν ξεχωριστός τίτλος.

Ακριβώς αυτό που λές είναι.

Από όλα τα COD το MW μου άφησε την καλύτερη εντύπωση.

Και ίσως να μην είμαι ο μόνος.

Το 4 ή θα σου αρέσει τρελά ή θα το σιχαίνεσαι. Πιο πολύ είναι θέμα αν σου αρέσει η εποχή που έχει το παιχνίδι, για αυτό συγκρίνει ο κόσμος το 4 με το 5 πχ.

Αν είναι να το κάνουν ξεχωριστή σειρά, για μένα θα έχει πιστεύω μεγαλύτερη επιτυχία σαν τίτλος αν και εφ' όσον οι οπαδοί του Call of Duty περιμένουν συνέχεια κάποιο WWII παιχνίδι.

Οι υπόλοιποι, θα ασχολούμαστε με τη σειρά Modern Warfare, τι καλύτερο; :D

εγω παντως προτιμω την modern εποχη! εχει πιο πολυ φαση με τα καινουρια οπλα... :D

Να χανε και ρεαλιστικη συμπεριφορα καλα θα ητανε :p

εγω παντως προτιμω την modern εποχη! εχει πιο πολυ φαση με τα καινουρια οπλα... :D

Οντως εχει περισοτερη πλακα!:clap::clap:

• 1 month later...
Ένας εκ των animators της Treyarch, επιβεβαίωσε το αυτονόητο, ότι δηλαδή το Call of Duty 7 είναι υπό ανάπτυξη.

Εκτός απροόπτου, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει του χρόνου το φθινόπωρο, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, πιθανόν να διαδραματίζεται στο Βιετνάμ και στην Κούβα.

Το… φετινό Call of Duty δεν είναι άλλο από το Modern Warfare 2, που είναι άμεσο sequel του Call of Duty 4 και αναμένεται τον Νοέμβριο.

newsflash!

sauce οπως παντα www.game20.gr

Πιο 7 ρε παιδιά; Τι φέτες είναι αυτές;

Εδώ το WaW δεν ονόμασαν 5 καλά καλά, και το 6 που λέει υποθέτω είναι το MW2?

Μήπως το Newsflash έπρεπε να πάει στο thread του WaW?

Πιο 7 ρε παιδιά; Τι φέτες είναι αυτές;

Εδώ το WaW δεν ονόμασαν 5 καλά καλά, και το 6 που λέει υποθέτω είναι το MW2?

Μήπως το Newsflash έπρεπε να πάει στο thread του WaW?

your call m8!

διλαδι στις 24 μαιου βγαινει?:o:O

επισημο TRAILER ειπα οχι release date.

Το παιχνιδι βγαινει Νοεμβριο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.