Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

Μπες στο Mod Pit.Δεν υπαρχει Official ακομα.Θα μπορεις να το διαλεξεις απ την λιστα ομως σε λιγο καιρο.

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

φοβερο το alteriw..επιτελους κανονικο παιχνιδι! 9lvl μεσα σε 30 λεπτα..να ρωτησω κατι ομως..αμα θες να παιξεις μαζι με φιλο πως γινετε να μπειτε στο ιδιο party?

Ακόμα δεν γίνεται να κάνεις party και να στείλεις invite σε καποιο friend, είπαν πως θα το φτιάξουν και αυτό μάλλον στο επόμενο update. Τα lvl ανεβαίνουν ποιο γρήγορα στο alteriwnet απο το κανονικό. Το κακό είναι οτι και εδώ υπάρχουν αρκετοί cheaterαδες-> (κομπλεξαρες), ειδικά το aim πάει σύννεφο :getlost:. Παντως το αλλαγμένο fov έδωσε άλλο αέρα στο παιχνίδι :T:

Το κακό που βλέπω είναι ότι όταν παίζεις μέσω server list δεν σου δείχνει πρόοδο στο leveling και δεν βλέπεις τι ξεκλειδώνεις και μετά τα ψάχνεις ένα-ένα.

Επίσης, στο ενδιάμεσο μεταξύ των παιχνιδιών δεν σου δίνει την επιλογή να φτιάξεις class, οπότε και να ξεκλείδωσες κάτι, τι να το κάνεις;

Εγώ περιμένω το επόμενο update που θα μπορούμε να βλέπουμε τι mod έχει ο κάθε server... Μόνο απο κ*λοφαρδία καταφέρνω να βρω GunGame mode :shout:

Ξερεις κανεις πως μπορω να μπώ στο aiwnet χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσω 6.5gb αρχείο που μάλλον το έχω ήδη (αφου έχω το mw2 στο steam) ? Ψάχνω για κανα guide αλλά δε βρίσκω κάτι.

Ξεκλειδωνεις κανονικα

Παρτε και ενα screen της ProSomeness μου

post-13496-1416074676,7265_thumb.jpg

χαχαχαχα

σερβερ με no scope και quick scope μονο.Θελει κανεις να ειναι αντιπαλος μου;:p

Χωρις να ειμαι σιγουρος,μαλλον πρεπει να το περασεις καπου αλλου τον φακελο του παιχνιδιου.Μετα βαζεις τα dlc's το bootstrap update που εχει και μετα αφηνεις το iw4mp να κανει update.Πριν υπηρχε ενας οδηγος για steam version.ΤΩρα δεν τον βρισκω.Θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο.Λογικα θα βγει πατς συντομα

Merge τα ποστσ πλιζ!

To νεο server list τα σπαει!:T: (alteriw)

μπηκα να ποσταρω αυτο ακριβως.

ΜΑΚΑΡΙ να ηταν ετσι ενα χρονο τωρα το παιχνιδι.

παίδες ας μου πει κανείς και μένα τι πρέπει να κάνουμε γιατι έχω χάσει την μπάλα :/

Τι ακριβώς είναι αυτα που συζητάτε για το mw2 και πως γίνεται το update? πληρώνεις? που το βρίσκεις?

Το έβαλα κι εγώ τελικά, ευκολο ήταν, για όσους έχουν steam, κανεις copy το folder του mw2, κατεβάζεις τα 2 DLC και το alteriw patch, τα βάζεις ολα στο ιδιο folder και παίζει τζετ.

Σαν πρώτη εικόνα χτές, καλό ήτανε, απορώ γιατι δε το κάνανε έτσι απο την αρχή. Το μόνο μειονέκτημα ειναι ότι πρεπει να βγαίνεις απο το server για να βάζεις/βγάζεις οπλα/perks, αλλά κατα τα άλλα πολυ καλά. Κρίμα που άργησε να βγεί.

Βρισκεις αδειο "σερβερ", λες εδω που εισαι και join.

Βουτηγμενος με στο high tech εισαι ρε neph :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.