Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

O racer που χε σκασει ουτε και ξερω ποσα για την Prestige γιατι δεν μιλαει ?:hehe:

Είναι σε αποστολή με τον Sam Fisher.... :hehe:

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

έτσι και αλλιώς μετά το διαζύγιο με την IW, COD is dead (είναι τυχαίο που ξαφνικά βγαίνει ενα DLC το μήνα?)

σεβαστείτε τα λεφτά σας και μην τα πετάτε σε αυτά τα άχρηστα DLC με τα άχρηστα maps.

• 2 weeks later...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=C-oeuggD0Ms&feature=digest]YouTube - Modern Warfare 2 Resurgence Map Pack - Official HD[/ame]

Πολύ καλή κίνηση για αυτους που εχουν το xbox..Το καλο με τις κονσόλες ειναι οτι δεν υπάρχουν τσιτερια να χαλανε το gameplay:wall:

Το καλο με τις κονσόλες ειναι οτι δεν υπάρχουν τσιτερια να χαλανε το gameplay:wall:

τι?

Που το ακουσες αυτο?

τι?

Που το ακουσες αυτο?

Ti υπάρχουν και εκει wallhacks και τετεια? με πίανεις αδιάβαστο :hang3:

trigger mods

Ε..αυτο δεν ειναι ιδιαίερα σημαντικό.. 7 στους 10 που έπαιζαν COD4 στο PC ειχαν ρυθμίσει το fire στην ροδέλα αντί για το για το αριστερό κλικ :crazy:...Μωρέ αμα θέλει η εκαστοτε εταιρία αυτα τα κόβει αλλα μετα πως θα παρει αρκετο παραδάκι :big_boss:

Υπαρχουν και wallhacks και απο ολα.

Η τεχνικη ειναι "απλη"

ξηλωνουν το δισκο ,περνανε κατι αρχεια απο το pc κανουν κατι μοντιφες και ετοιμοι.

παντως το παιχνιδι δεν παιζετε απο θεμα hacker.σε καθε παιχνιδια υπαρχει και ενας και δεν βλεπω να κανει κατι η IW.

Ακόμα ασχολείστε με το mw2? :p

Υπομονή μέχρι το Black Ops, ή παίχτε το 4 αν θέλετε modern. :)

παντως το παιχνιδι δεν παιζετε απο θεμα hacker.σε καθε παιχνιδια υπαρχει και ενας και δεν βλεπω να κανει κατι η IW.

Επειδή τους νοιαζουν μονο τα φραγκα.. . για κανε ban ip για 2 χρόνια σε οποιον πιαστει να παίζει με cheats. Η αλλιώς αφου σε νοιαζουν τα φραγκα , χρεωνε με προστιμο 5 ευρώ καθε φορά που σε πιάνουν με cheat, λύσεις υπαρχουν αλλα....:suicide: ...dedicated servers εξ αρχής, αυτο έπρεπε να γινει , ποσο μπροστα ηταν το css που μπορουσες να κάνεις spectate και με ενα votekick /voteban τον διώχναμε

Εχει κανεις δει ποσο gpu usage εχει στο multiplayer?Xθες παρατηρησα οτι εχω γυρω στο 60% και παρολαυτα το παιχνιδι τρεχει πολυ καλα.Αλλα μου κανει εντυπωση γιατι τοσο λιγο ?Δοκιμες εκανα και με το precision και με το gpuz .Στο bc2 με τα ιδια προγραμματα μου εδειχνε 97% gpu usage και εχω την 295.

δυστυχως δειχνει τοσο "παιδικο"..αμα συνηθίσεις το μπαντ κομπανυ 2

Mαλλον το αντιθετο θα ελεγα...Το bad company σαν συλληψη ειναι φοβερο αλλα στην υλοιποιηση του πολυ μετριο .Θελει πολυ optimization ακομα

μια χαρα ειναι κατι ψιλα του χουν μεινει για διορθωση και κανα μαπ αλλο ριλιζ..κατε εμε δεν τιθεται θεμα συγκρισης αναμεσα σε αυτα τα δυο..

ετρεξα πριν μια βδομαδα το μοντερν2..στο λαπτοπ για πλακα..μετα απο πολυ καιρο..και μου δωσε την αισθηση οτι παιζω counter strike..σε σχεση με μπαντ κομπανυ2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.