Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Είναι λεπτή η γραμμή μεταξύ του δωρεάν update και του expansion. Εδώ είναι κάτι ενδιάμεσο, το update δικαιολογεί σίγουρα καμιά νέα πιστούλα για να "σε κρατάει" το παιχνίδι. Το expansion θα έπρεπε να έχει πολλά περισσότερα, όπως skins, όπλα κλπ.

Το μόνο σίγουρο είναι δεν μου αρέσει για ένα παιχνίδι που ήδη χρέωναν περισσότερο από τα άλλα, πχ 50€ στο Steam ακούσατε-ακούσατε, να θένε κι άλλα 15€ για 3 νέες και 2 παλιές πίστες multiplayer, ενώ το ίδιο το παιχνίδι χρίζει πολύ δουλειάς με το iw.net.

Στο κάτω κάτω, ας κάνουν ότι θέλουν, εγώ DLC δεν θα πληρώσω σε κανέναν, βάζω το λιθαράκι μου μπας και νιώσουν ότι έτσι δεν παίζει, έστω στο PC.

Εγω νομιζα οτι ηταν δωρεαν!κριμα και ιθελα να παιξω τις καινουργιες πιστες!:hang3::hang3:

εγω νομιζω η ινφινιτι...ηδη με το πατατρακ που φαγε λογω μπαντ κομπανυ....θα πρεπε να το βγαλει σε μορφη απντειτ...ετσι ωστε να κρατησει καπως τους κατοχους....τωρα ετσι οπως τα κανε....δεν βλεπω να το ξανακανω install με το τιποτα..

Εγω νομιζα οτι ηταν δωρεαν!κριμα και ιθελα να παιξω τις καινουργιες πιστες!:hang3::hang3:

Άμα θες νέες πίστες, υπάρχουν αρκετοί servers με πίστες που δεν φαντάζεσαι και mods επίσης για το CoD4 όμως.

Ίσα ίσα, ησυχάζεις και από τα noob-classes, βλ. Akimbo G18, Assault+GL+Thumber+Scavenger κλπ κλπ κλπ.

O σύγκρουση της Activision με την Infinity Ward δεν συνεχίζεται απλά, αλλά εντείνεται ακόμα περισσότερο. Συγκεκριμένα, η Activision περνά στην αντεπίθεση και μηνύει με τη σειρά της τα δύο πρώην αφεντικά της Infinity Ward, κατηγορώντας τους για πολλά και διάφορα, μεταξύ αυτών και για καθυστέρηση της ανάπτυξης του Μodern Warfare 3. Ως εκ τούτου, η εταιρία είναι αναγκασμένη να χρησιμοποιήσει επιπλέον πόρους για την παραγωγή του. Γενικώς, η Activision ισχυρίζεται ότι οι περίφημοι πλέον West και Zampella παραβίασαν σε πολλά σημεία τους όρους των συμβολαίων τους και ήταν «κακά παιδιά». Τους κατηγορεί μεταξύ άλλων ότι προσπάθησαν να στρέψουν τους υπόλοιπους υπαλλήλους της Infinity Ward εναντίον της, και ότι έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν με αποχώρηση και διακοπή της ανάπτυξης του MW2. Tην ίδια στιγμή, ακούγεται ότι η ΕΑ έκανε προσπάθειες να τους προσλάβει. Είναι προφανές πως όλη αυτή η ιστορία έχει πολλές πτυχές, κάποιες από τις οποίες ίσως δεν μάθουμε ποτέ. Μένει να δούμε ποιος θα επικρατήσει στην δικαστική διαμάχη και τι συνέπειες θα έχει το αποτέλεσμα στη σειρά Call of Duty…

sauce:game20.gr

Ακουγόταν από τότε που οι Jason West και Vince Zampella αποχώρησαν από την Infinity Ward και από σήμερα είναι πραγματικότητα. Τα δύο πρώην αφεντικά της IW, εκ των σημαντικότερων συντελεστών της επιτυχίας των Call of Duty, ανοίγουν ένα νέο στούντιο ονόματι Respawn Entertainment (όνομα με… νόημα), σε συνεργασία με την ΕΑ! Όπως είναι λογικό, οι West και Zampella δεν αποκαλύπτουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τα σχέδιά τους (άλλωστε είναι πολύ νωρίς ακόμα), αλλά δηλώνουν με νόημα ότι «τώρα που τα παιχνίδια και τα δικαιώματα είναι στα χέρια των developers, οι fans θα έχουν την αντιμετώπιση που αξίζουν». Φυσικά, η ΕΑ τρίβει τα χέρια της, καθώς πέρα από την σημαντική «μεταγραφή», απαντάει έτσι και στην περσινή μετακίνηση των Glen Schofield και Michael Condrey, πρώην αφεντικών της Visceral, στην Activision, με την οποία δημιούργησαν την Sledgehammer, που έχει αναλάβει ένα ακόμα νέο Call of Duty. Bίοι αντίθετοι…

Πηγη:game20.gr

Ου λαλα.:p

“Respawn Entertainment marks a fresh start for Jason and me,” said Vince Zampella, General Manager of Respawn Entertainment. “For the past decade we led a great development team and poured our hearts into creating an epic game franchise. We’re very proud of what we built — and proud that so many millions of fans enjoyed those games. Today we hope to do it all over again – open a new studio, hire a great team, and create brand new games with a new partner, EA.”

“We’re excited,” added Jason West, President of Respawn Entertainment. “Now that the team is in control of the games and brands, we can ensure that the fans are treated as well as they deserve.”

http://www.modernwarfail2.com/2010/04/12/jason-west-and-vince-zampella-sign-with-ea-games/

παντως ακουγεται στο τελος του 2010 θα βγει καινουργιο

Κάθε χρόνο Νοέμβρη βγαίνει καινούριο :p

Φέτος, έχει σειρά το 7: Vietnam

w/e, αμερικανιά θα είναι :p

Ε μην βλεπεις ταινιες.

Μην παιζεις παιχνιδια.

Μην πινεις Κοκοκολα.

Μην τρως junk food

Μην φορας αμερικανικα ρουχα κλπ κλπ

Ηλίθιος όρος.

+1

Και ο ουγκο τσαβεζ αντι-αμερικανικος το παιζει αλλα γουσταρει το baseball, και ο μεσος ελληναρας λεει το κλασσικο " τουρκος καλος μονο νεκρος " αλλα αμα δει μπουζουκι - σουβλακι - πολιτικη κουζινα τα ξεχναει ολα ( ή πεφτει θυμα της αγνοιας που τον χαρακτηριζει )

Το βιετναμ παλι ειναι ενας πολεμος τον οποιο ως γνωστον τον εχασαν οι αμερικανοι και τους αφησε ενα σωρο πληγες, βεβαια αμα καποιος δει μερικες ταινιες που κυκλοφορησαν και τα παρουσιασαν ολα τοσο ηρωικα και ιδανικα, θα νομισει στο τελος οτι οι αμερικανοι νικησαν ......

Το οτι βλεπουμε ελαχιστα παιχνιδια με αυτο το στησιμο δεν ειναι τυχαιο, ουτε το γεγονος οτι εχουν καταφερει την μαζα να σνομπαρει ολα τα υπολοιπα για χαρη του των παιχνιδιων με "μοντερνο στησιμο", whatever αφου θα εχει dedicated servers ενα "δοκιμαστικο" κατεβασμα θα το φαει οπωςδηποτε, κατι που δεν εχω κανει ποτε για κανενα cod αλλα πλεον με το mw1+2 η σειρα μπηκε στην μαυρη λιστα (μου) , ΕΚΤΟΣ αμα παιχτει Multiplayer demo ή μου αρεσει τοσο πολυ το single, αν και το πιο πιθανο για αυτους να ειναι να πιασουν το τζοκερ παρα να καταφερουν να φτιαξουν ενα campaign που να ξεχωριζει.

Oκ συμφωνώ gruntgr αλλά δεν θα ήμουν τόσο επικριτικός στα παλαιότερα single του call.

/* off

To ότι πάμε να γίνουμε όλοι ένα, παγκοσμιοποίηση σένγκεν κτλπ κανείς δεν το αρνείται.

Πολλοί λένε όχι δεν συμφωνώ και από την άλλη αν πείς μου αρέσει ο εθνικός ύμνος και τρώω τυρόπιτα

είσαι φασίστας ξερω γω.Ο καθένας με τα συμφεροντά του... */

Πολύ θα ήθελα να παίρνω το μέρος κάποιου άλλου βρε αδερφέ κι όχι μόνο του hoo ray και των σαξόνων στα

πολεμικά παιχνίδια όμως.Είναι κυνικό σχεδόν.Δεν με πειράζει η κατάσταση τώρα αλλά κάτι διαφορετικό βρε αδερφέ..

15/4/

Άλλη μία μέρα, άλλες δύο αποχωρήσεις σημαντικών στελεχών από την Infinity Ward, την πάλαι ποτέ πιο «hot» ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιών στη βιομηχανία. Οι δύο πιο πρόσφατες αποχωρήσεις είναι αυτές των Mark Grigsby και Paul Messerly, lead animator και lead character animator αντίστοιχα. Πλέον, ο αριθμός των developers που έχουν φύγει από την Infinity Ward έχει φτάσει τους 12. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…

17/4

To πρόσφατο μπαράζ αποχωρήσεων σημαντικών developers από την Infinity Ward έχει συνέπειες που μάλλον είναι αναμενόμενες. Σύμφωνα με αυτά που ακούγονται, το ηθικό όσων έχουν απομείνει είναι πολύ χαμηλό, σε σημείο η Infinity Ward να θεωρείται πλέον «νεκρή», ενώ κι άλλοι developers αναμένεται να φύγουν. Όσο για την Activision, αυτή λέγεται πως έχει πανικοβληθεί λόγω των συνεχόμενων αποχωρήσεων και φέρνει ανθρώπους από άλλα στούντιο για να αναπληρώσουν τα κενά, ενώ προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των μελών της IW, υποσχόμενη επίσπευση των πληρωμών. Aν ισχύουν τα παραπάνω, η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη…

sauce:game20.gr

:nada:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.