Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

απο χθες το βραδυ μου βγαζει 0 players στο teamdeathmach ..

ενω μπαινω κανονικα σε αλλα modes (groundwar κτλ).

Εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα??

Ναι και εγώ απο εχθές το ίδιο πρόβλημα δεν μπαίνει καθόλου tdm, σε άλλα Modes μπαίνει κανονικά!!

Υπήρχε το ίδιο πρόβλημα πάλι για 1-2 μέρες αν θυμάμαι καλά πριν απο κανένα μήνα.

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

NEWSFLASH

Περίεργα πράγματα μαθαίνουμε οτι συμβαίνουν στα κεντρικά της Infinity Ward. Οι υπάλληλοι του studio είναι αναστατωμένοι απο την εμφάνιση προσωπικού ασφαλείας έξω απο το κτίριο. Δεν αναφέρθηκαν βίαια επεισόδια, αλλά η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά. Όπως ακούγεται, τα αφεντικά του στούντιο Vince Zampella και Jason West αποτελούν παρελθόν. Σύμφωνα με την Activision, «τα στελέχη έχουν παραβεί τους όρους συμβολαίου και δεν είναι συνεργάσιμα». Ένταση μεταξύ της Activision και της Infinity Ward λοιπόν. Συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια…
Η χθεσινή μέρα ήταν σημαντική για το Call of Duty franchise, καθώς η δεδομένη ένταση μεταξύ της Activision και της Infinity Ward τελικά συνοδεύτηκε και από επίσημες ανακοινώσεις. Καταρχάς, τα δύο αφεντικά της IW αποτελούν παρελθόν, όμως το στούντιο παραμένει ενεργό και ετοιμάζει τα δύο πρώτα map packs για το Modern Warfare 2. Από εκεί και πέρα, η Activision ανακοίνωσε ότι η νεοσύστατη Sledgehammer Games αναπτύσσει ένα νέο παιχνίδι Call of Duty, το οποίο θα είναι… action adventure. Kαι φυσικά, ας μην ξεχνάμε ότι φέτος περιμένουμε το έβδομο CoD από την Treyarch, το οποίο διαδραματίζεται στο Βιετνάμ. Η γενικότερη εικόνα μετά τα όσα συνέβησαν χθες είναι απλή: το Call of Duty franchise συνεχίζει ακάθεκτο, αλλά η Infinity Ward μάλλον παύει να αποτελεί τον «πυρήνα» του.

source:game20.gr

O χαμός που έγινε τις τελευταίες μέρες με την Activision και την Infinity Ward σίγουρα άλλαξε πολλά ως προς το μέλλον του Call of Duty franchise, αλλά προς το παρόν… the show must go on. Και το «show» δεν είναι άλλο από το Modern Warfare 2 και το DLC που περιμένουμε για το παιχνίδι τους επόμενους μήνες. Οι πρώτες σχετικές εικόνες και λεπτομέρειες διέρρευσαν στο ίντερνετ και αποκαλύπτουν ότι το επονομαζόμενο Stimulus DLC pack θα περιλαμβάνει τους εξής πέντε χάρτες: Complex, Compact, Storm, Crash και Overgrown. Όχι, δεν σας γελούν τα μάτια σας. Οι δύο τελευταίοι χάρτες είναι από τους πιο γνωστούς του Call of Duty 4 και φαίνεται πως επιστρέφουν. Ακόμα και τώρα τους θυμάμαι απ’ έξω! Δείτε τις εικόνες σε slideshow παρακάτω.

το βιντεο παιδες το "εριξε" η Acti.

Αν ξαναβρεθει το ανεβαζω (ή εσεις ..)

το βιντεο παιδες το "εριξε" η Acti.

Αν ξαναβρεθει το ανεβαζω (ή εσεις ..)

Συγκινήθηκα :cry:, θα αφήσουν τις γλύκες τώρα να βάλουν dedicated?

Όσο για το Action Adventure Call Of Duty, wtf, Resident Evil θα το κάνουμε;

http://www.youtube.com/watch?v=pIPaho9zj0E&feature=related ιπιρχε τετιο game mode?και αν ναι γιατι δεν το εχουμε στο pc?:unsure::unsure:

Θα μπει μέσω DLC.

• 3 weeks later...

Νομίζω πως έχουν ανακοινώσει πως θα κυκλοφορήσει στο PC τέλη Απριλίου καθώς για ένα μήνα θα είναι αποκλειστικότητα του xbox.

• 2 weeks later...
15 ευρα..μην περιμενεις δωρακι update..:hehe:

εγω παντως δεν εχει..

Είναι σίγουρο πως θα το χρεώσουν το DLC και στο PC;Να μου πεις Activision είναι αυτή σιγά μην το διαθέσει έτσι:no:.

Εγώ παιδιά θα πετάξω κάτι άσχετο γιατί το έχω απορία...

Σε λίγο καιρό θα πάρω καινούριο PC. Πως θα μπορώ να παίξω στο καινούριο PC διατηρώντας τον ίδιο λογαριασμό και να μην ξαναξεκινήσω από την αρχή? Δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το steam?

Τα stats αποθηκεύονται Online στο steam.Απλά θα βάλεις το steam,θα συνδεθείς με τον λογαριασμό σου,κατεβάζεις το παιχνίδι,και είσαι έτοιμος!

Είναι σίγουρο πως θα το χρεώσουν το DLC και στο PC;Να μου πεις Activision είναι αυτή σιγά μην το διαθέσει έτσι:no:.

Στο COD4, τους νέους χάρτες δεν τους χρέωσαν.

Εδώ κάτι μου λέει πως δεν θα ειναι έτσι. Για όλους εμάς τα κορόιδα που τα σκάσαμε τελικά και το πήραμε το καινούργιο.

Το οποίο βεβαια μετά απο αρκετά προβλήματα με το STEAM, τους host servers οπου και καλά με έβαζε όπου αυτό νόμιζε οτι θα εχω καλό PING, και πάρα μα πάρα πολλά disconnects την ωρα που έπαιζα μία πίστα, αποφάσισα να απεγκαταστήσω (20 μέρες το άντεξα) και να το κάνω "δώρο" στο ανηψάκι μου.

Που το σκέφτομαι κιόλας γιατί δεν θέλω να τον παιδέψω (μικρός είναι όμως και δεν έχει ανάγκη...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.