Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

Μπορω να παρω ενος φιλου μου το steam id και pasword και να παιξω με το δικο του acount στο game στα λεβελ και τα οπλα που εχει αυτος!αμα το κανω τοτε θα μου το γιρισει εμενα απο lvl 70 σε lvl 40?:wassat::wassat:

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Για ποιο λόγω να το κάνει αυτό Manos ; Άμα έχεις το Call ενεργοποιημένο μέσα από το steam σε όποιον Η/Υ υπάρχει το game αυτό μπορείς να μπεις με τον δικό σου λογαριασμό κ τα δικά σου λέβελ χωρίς να επηρεαστούν αυτά του άλλου χρήστη και τούμπαλιν για οποιοδήποτε άλλο στο δικό σου Η/Υ.

Ενώ μέχρι χθές έπαιζα κανονικά, σήμερα με το που κάνω διπλό κλικ στο εικονίδιο μου πετάει μια μαύρη οθόνη και δεν γίνεται τίποτα!!!

Στον task manager των windows μου βγάζει "Not Responding"...

Δοκίμασα και Safe Mode, αλλά πάλι το ίδιο γίνεται.

Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Edit: I Know...Google is my friend :p

Διέγραψα αυτό το αρχείο (mp_playlists.ff) και όλα κομπλέ. :)

πολύ g18 εχει πέσει ρε παιδί μου.. FFA μου αρέσει να παίζω αλλά εχει καταντήσει μονότονο, ολοι τρέχουν με τα g18...Ισως ήρθε η ώρα να δοκιμάσω κανένα άλλο game mode.

πολύ g18 εχει πέσει ρε παιδί μου.. FFA μου αρέσει να παίζω αλλά εχει καταντήσει μονότονο, ολοι τρέχουν με τα g18...Ισως ήρθε η ώρα να δοκιμάσω κανένα άλλο game mode.

Seek and Destroy και Demolition ftw ;)

Deathmatch πλεον σπανια παιζω...

Όντος έχει καταντήσει βαρετό να σε σκοτώνουν συνέχεια με τα akkimbo G18

εγω παλι εχω βαρεθει αυτους που κλαιγονται συνεχεια..ενταξει και μενα με χαλανε τα gl αλλα δεν μπορεις να απαγορευσεις στον αλλον να το χρησιμοποιει...

ενταξει σε hardcore ρε σεις που με μια σφαιρα εισαι κατω...ειναι λιγο κουτο να σκας με marty,last stand και τετοιαα..τα gl δεν με ενοχλουν τοσο..αν και καποιες φορες μερικοι το παρακανουν

ασχετο, έπαιζα προχτες το βραδάκι και μέσα βλεπω κάποιον dagalidis...

Ρωταω αν ειναι ο γνωστός και μου απαντάει οτι ειναι ο γιος του.

Μικρος που ειναι ο κόσμος :p

ασχετο, έπαιζα προχτες το βραδάκι και μέσα βλεπω κάποιον dagalidis...

Ρωταω αν ειναι ο γνωστός και μου απαντάει οτι ειναι ο γιος του.

Μικρος που ειναι ο κόσμος :p

Τον εχω πετυχει και γω στο COD:WAW το μικρο!

Eπεζα πριν λιγο με τιν clan μου και καπιος μου ειπε οτι με τραβαγε vid και οτι θα το δωσει στο steam για να με κανουν ban!Hσχιει αυτο?????

Eπεζα πριν λιγο με τιν clan μου και καπιος μου ειπε οτι με τραβαγε vid και οτι θα το δωσει στο steam για να με κανουν ban!Hσχιει αυτο?????

Lol θα το δωσει στον τριανταφυλλοπουλο ή στον ευαγγελατο να το παιξει στις "Αποδειξεις" :devil:

Μα τι εγινε ? ξαναρθανε οι καταδοτες και οι γκεσταμπιτες στο 2010 ?? :sarcastic:

Αν δεν έκανες κάτι "ύποπτο" δε θα πρέπει να φοβάσαι... Αν έκανες τοτε καλώς να φας το ban :)

btw μπορει να γραψει μόνο τα killcams οπότε μόνο εκει θα φαίνεται αν έχει γινει τίποτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.