Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

Απ' ότι έχω διαβάσει τρώνε ban αλλά πολλές φορές το VAC αργεί και μία βδομάδα να συλλέξει data. Αλλά και πάλι, το account τρώει ban, αν είσαι πιπέρης τι σε εμποδίζει να κάνεις νέο; Έχω παίξει κι εγώ με τυπά με wallhack, αλλά δεν τον χάλασε αρκετές φορές με το snipo :hehe:

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply
Απ' ότι έχω διαβάσει τρώνε ban αλλά πολλές φορές το VAC αργεί και μία βδομάδα να συλλέξει data. Αλλά και πάλι, το account τρώει ban, αν είσαι πιπέρης τι σε εμποδίζει να κάνεις νέο; Έχω παίξει κι εγώ με τυπά με wallhack, αλλά δεν τον χάλασε αρκετές φορές με το snipo :hehe:

Οταν εννοείς το account, το steam account? ή απλα το ονομα το οποιο το κανεις rename ? Παντως δε βλέπω το λόγο να κανει καποιος hack, μου φαίνεται τελείως μουφα...

Το steam account γίνεται ban απ' όσο ξέρω. Δεν ξέρω αν είναι για όλα τα παιχνίδια ή μόνο για το συγκεκριμένο που cheatαρες. Είναι βλακεία το ξέρω, αλλά έλα μου που κάποιοι νιώθουν υπέροχα που το κάνουν και είναι καμπόσοι..

Τρομερό το Vector ε; Άμα ξέρεις να το παίζες λειτουργεί άνετα σαν Assault :hehe:

Έχω φάει παίκτη στην άλλη άκρη του map με αυτό :turn:

Ε ναι ρε, αλλά συγκρίνει ανόμοια πράγματα :p

Το Vector είναι πολυβολάκι :hehe: και το ξεκλειδώνεις σε σχετικά χαμηλό rank, το ACR είναι lvl.48

Εγώ παίζω με akimbo model 1887 που χώνει τα πάντα όλα κυριολεκτικά,με acr,με M4A1,με Vector και με Invertion αν θέλω να παίξω τον κατάσκοπο!

Το vector ειναι απο τα καλυτερα οπλα για χαμηλο level....ειμαι 21 και κατα 90% χρησιμοποιω αυτο...αλλα ρε παιδια δεν ειναι για πολυ μακρινες αποστασεις...εχω φαει και μακρινους αλλα πεταει πολυ και ειναι οπλο κατα βαση για κοντινες αποστασεις....

FAIL

Call of Duty: Modern Warfare 2 Unlimited Ammo Glitch

Δεν ξέρω αλλά ώρες ώρες δεν μετανιώνω που ακύρωσα την αγορά του τα Χριστούγεννα

Πέρασα το παιχνίδι στο pc του αδερφού μου και στην μέγιστη ανάλυση που παίζει χωρίς να κολλάει είναι 1280x1024 με Anti-Aliasing και κάποιες άλλες επιλογές στο Off.

Το σύστημα του αδερφού μου είναι:

40709157.th.jpg σε μια 24" Samsung.

Μπορώ να κάνω τίποτα για να ανεβάσω την ανάλυση χωρίς να κολλάει;

Η κάρτα γραφικών φταίει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.