Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

Μόνο σε εμένα δεν γίνεται με τίποτα minimize όταν παίζω;

Ούτε με Alt-Tab, ούτε αν πατήσω το πλήκτρο των windows...

κ σε μενα... ανοιγε τον browser tου steam...

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Παίζει και οχήματα στο md2? Αν θυμάμαι από το sp είχε βάρκα+snowmobile. Τελικά dedicated έδωσαν?

Κάπου διαβασα ότι είναι ήδη έτοιμο comic με πρωταγωνιστή το φάντασμα. Πάντως πολύ πιασάρικη η επιλογή της κουκούλας από μέρους σχεδιαστών...

Modern Warfare 2 Most Pirated Game of 2009

http://torrentfreak.com/the-most-pirated-games-of-2009-091227/

και ειναι το μοναδικο που αγορασα εγω...:sarcastic:

Και είς ανώτερα!:neo:

Πάντως αν είχαν βάλει Dedicated Servers,και δεν μας είχαν θάψει εμάς το PC Community,πιστεύω δεν θα το κατέβαζαν 4.100.000 άτομα...

Εχεις υγρα ονειρα με τον νεκρο -που θα αναστηθει για το spin off- Ghost?

Ειναι το προτυπο σου (οπως καποιος ανεφερε προηγουμενως καποιος,χωρις βεβαια να ξερουμε τιποτα γιαυτον αφου η ιστορια του παιχνιδιου ειναι οτιναναι) ?

Θελεις να εισαι ο πιο κουλ στην παρεα μετα απο αυτον που εχει Mac?

Ψαχνεις ιδεες για το καρναβαλι?

Θελεις να ληστεψεις μια τραπεζα ή να σπασεις μια στην επομενη μαζωξη?

εδω ειναι η λυση που ψαχνεις.

ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ GHOST.

Να σου πώ άμα ήταν όμορφη θα την έπερνα για τις απόκριες, but it sux

Sort_of_want.jpg

μπα... με τοσους cracked dedicated που θα φυτρωναν.. μεγαλο ποσοστο απο αυτων που το πηραν γνησιο θα επαιζαν με πειρατικο...

Εσεις οταν κανετε update στο game ποσι ωρα σας περνει γιατι εμενα κανει ενα update απο χτες το βραδυ και δεν εχει τελειωσει!:hang3::hang3:

Πήγα σήμερα να μπώ και ήταν ένα γ..... cheaτέρι με wallhack & aimbot και δεν μπορούσα να παίξω!Τα νεύρα μου :rant:

Ενας φιλος μου μου ειπε οτι αμα του το βρω τζαμπα θα μ δωσει 50 ευρο!:clap::clap:

Msn?Του δινω ολες τις εκδοσεις και σε θηκη με εξωφυλλο σε γυαλιστερο χαρτι σκληρο για 40!!

χαχαχα:hang3:

Ναι, είδα stats του xfire, έπεσε κάτω από το CoD4 και το CoD2. Ας προσέχανε.

Και φυσικά όσο περνάει ο καιρός, θα παίζουν λιγότεροι και το iw.net θα δυσκολεύεται ακόμα περισσότερο. Καλά να πάθουν.

Έχω σκεφτεί άπειρες φορές να το αγοράσω και δεν κρύβω ότι μετά το F4il του εκτίμησα το CoD5 σαν το νέο μου multiplayer FPS, του οποίου τα 1-2 λαθάκια έχω ξεχάσει με αυτά που τραβάω με το 6.

Edit, εδώ το είδα:

http://www.modernwarfail2.com

MW2-overtaken-by-COD2-on-Xfire.png

Mπα,ακομα δε μπορεις να το παιξεις online αμα το χεις απο κοπια.Ουτε με Garena...

μην ορκίζεσαι κιόλας.. εγώ μια χαρά παίζω εδώ και έναν μήνα περίπου. και με φίλους στο steam ε..

Και εγω παίζω μια χαρά και βλέπω πολύ κόσμο συνέχεια online. Οσοι χρησιμοποιούν hack δε τρώνε ban ρε παιδιά? Περίεργο μου φαίνεται...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.