Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

Steam or Retail (κουτι με cd δηλαδή)

Τα υπόλοιπα τα banαρει το steam αλλα οχι ολα μερικά που βρίσκει οτι εχεις αγοράσει τετοιο key

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Εγω το πήρα από g2play.net και μεχρι στιγμής ολα καλά. (Το εχουν πάρει και μερικοι φίλοι μου απο εκεί, no probs)

Και εγώ πήγα να το αγοράσω από εκεί αλλα κάθε άλλο παρα ευγενικός ήταν ο τύπος. Έγραφε με σπαστά Αγγλικά και μου ζήτησε κάποιο ID ενώ πλήρωνα με paypal. Τελικά πήρα πίσω ένα refund....

Τελικά το πήρα από το Πλαίσιο και άρχισα να λιώνω!!!:neo:

Έφαγα και την ξενέρα με τα διπλά shotgun, αλλά μετά διάβασα αυτό στο insomnia.

http://ve3d.ign.com/articles/news/52054/Modern-Warfare-2-Fixes-On-The-Way

Κάντε με και εμένα add: Indiko_Xoiridio

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς βελτιώθηκε η κατάσταση κλπ, χθες είπα κάποια στιγμή να παίξω, πάλι το λάδι μου έβγαλε το ρημάδι.

Μετά, έβαλα το 4, πήγα στα Favorites, έκανα Refresh και μπήκα στον πρώτο server που μου άρεσε. Όσο καλό και να γίνει το iw.net δεν συγκρίνεται με ένα dedicated server browser.

Btw:

οντως ειναι κουραστικο μετα απο καποια φαση..εγω τωρα τελευταια μπαινω η φτιαχνω private loby...και τελειωνει η υποθεση

Όντως είναι κουραστικό το IWnet. Πάντως το game για να pubάρεις και να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου σκοτώνοντας noobάκια είναι τζι τζί :hehe:

Εχεις υγρα ονειρα με τον νεκρο -που θα αναστηθει για το spin off- Ghost?

Ειναι το προτυπο σου (οπως καποιος ανεφερε προηγουμενως καποιος,χωρις βεβαια να ξερουμε τιποτα γιαυτον αφου η ιστορια του παιχνιδιου ειναι οτιναναι) ?

Θελεις να εισαι ο πιο κουλ στην παρεα μετα απο αυτον που εχει Mac?

Ψαχνεις ιδεες για το καρναβαλι?

Θελεις να ληστεψεις μια τραπεζα ή να σπασεις μια στην επομενη μαζωξη?

εδω ειναι η λυση που ψαχνεις.

ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ GHOST.

LOL ένα δύο που δοκίμασα μια χαρά παίζουν με τη μία. Τουλάχιστον στο 4 για να glitchάρεις θέλεις προπόνηση.

Ο John Riccitiello, Chief Executive της ΕΑ εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ΕΑ θα καταφέρει να εκθρονίσει την Activision από το θρόνο των first person shooters παιχνιδιών. Το επερχόμενο Battlefield: Bad Company 2 και το πρόσφατα ανακοινωμένο Medal Of Honor είναι ο λόγος για την αισιοδοξία του Riccitiello. “Θα πάρουμε από την Activision, πίσω το θρόνο των FPS, που κατείχαμε με τις σειρές MoH και Battlefield. Θέλω να φτάσουμε πάλι στην κορυφή και θα τα καταφέρουμε με γνώμονα τις καινοτομίες και την ποιότητα” δήλωσε το ηγετικό στέλεχος της εταιρίας. Αναφερόμενος στους ανταγωνιστές, δήλωσε πως θεωρεί την Infinity Ward μια εξαιρετική ομάδα σχεδιασμού, ενώ δε ξέχασε να αναφέρει και την συμπάθειά του για την σειρά της Activision. “Είμαι μεγάλος fan πολλών τίτλων των ανταγωνιστών μας αλλά εάν ασχοληθεί κάποιος με το τελευταίο Modern Warfare, του δίνεται η αίσθηση πως η ομάδα σχεδιασμού έφτιαξε το ίδιο παιχνίδι ξανά”.

Πηγη: gameover

Μόνο σε εμένα δεν γίνεται με τίποτα minimize όταν παίζω;

Ούτε με Alt-Tab, ούτε αν πατήσω το πλήκτρο των windows...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.