Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

σωστο κ αυτο..τελικα το αγορασα πολυ καλο mp δεν εχω ασχοληθει πολυ με sp..εχω ενα προβλημα ομως..συνεχεια μου crashαρει..σε καθε loading κολλαει και συνηθως μου βγαζει μια μαυρη οθονη και error..εχω κανει defrag σε σκληρο και αρχεια του game και δεν εγινε τιποτα..να κανω reinstall??

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Οι μνήμες σου είναι τεσταρισμένες ότι δουλεύουν σωστά ? γενικά το pc σου είναι 100% σταθερό ?

ειχα καποια προβληματακια τελευταια με κολληματα αλλα πποβληματα σε boot δεν εχω..ολα ειναι defaults εκτος απο gpu..

Βλεπω ειχες παει την pcu στο θεο..4,2ghz και overclocking και στην καρτα γραφικων..πως να μην κολλαει το pc?

Του εχεις αλλαξει τον αδοξαστο :sarcastic:

Δοκιμασε ολα να παιζουν στα defaults και δες μετα.

Κατεβάζεις από εδω

Κάνεις extract αυτά που κατέβασες σε ενα new folder στο desktop.

Μέσα στο new folder θα δείς αρκετά αρχεία. Εσυ θα τρέξεις το setup και θα περιμένεις να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Μετά μπορείς να σβήσεις και το new folder και το αρχικό αρχείο που είχες κατεβάσει.

edit : Με πρόλαβε ο pavou. Καλύτερα από το δικό του link! Απλά τρέχεις τον installer.

λοιπον..ετρεξα 1 ωρα πριμε και memtest κ δεν ειδα κανενα προβλημα..θα κανω update και το directx..να δουμε..οσο για το ορθος θα δω τι θα κανω το βραδυ..

edit:κατεβασα το update και λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση..

παιδες ειστε σιγουροι οτι για το προβλημα με το pc του johnymag πρεπει να ποσταρετε σ αυτο το θεμα?

σορρυ δεν επρεπε να γραψω εδω.. τελικα τωρα αρχισε να μην κολαει τοσο..ευχαριστω για την βοηθεια κ σορρυ κ παλι για το λαθος θεμα:sorry:

Η διπλη καραμπινα ( παλιου τυπου) ειναι το απολυτο οπλο του MW2 ...μεγαλο cheat αυτο το οπλο..βαραει απο μακρια και σπερνει πανικο.Το εβαλα και εγω και ευκολα εκανα σκορ 45-20 (kills-deaths).

Χθες το βραδυ παντου εβλεπες καραμπινες να βαρανε!

Η διπλη καραμπινα ( παλιου τυπου) ειναι το απολυτο οπλο του MW2 ...μεγαλο cheat αυτο το οπλο..βαραει απο μακρια και σπερνει πανικο.Το εβαλα και εγω και ευκολα εκανα σκορ 45-20 (kills-deaths).

Χθες το βραδυ παντου εβλεπες καραμπινες να βαρανε!

Αυτό λέγεται imba και είναι περίπου 100 φορές πιο γελοίο από P90 και δεν συμαζεύεται. Από τα 20μ μου τραβάνε headshots με μηδενικό σημάδι. GJ IW!

Αυτό λέγεται imba και είναι περίπου 100 φορές πιο γελοίο από P90 και δεν συμαζεύεται. Από τα 20μ μου τραβάνε headshots με μηδενικό σημάδι. GJ IW!

Its not balanced for lean

as well.

Τα διπλα Shotgun πραγματικα ειναι .......

OVERKILL

Έχει αγοράσει κανείς μόνο το Serial online;

Ή τουλάχτιστον, έχετε να προτείνετε κάποιο έμπιστο site μου να πουλάει serial για το παιχνίδι;

Έχει αγοράσει κανείς μόνο το Serial online;

Ή τουλάχτιστον, έχετε να προτείνετε κάποιο έμπιστο site μου να πουλάει serial για το παιχνίδι;

απο το steam κατευθειαν..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.