Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

μετα απο 55.5 ωρες παιχνιδιου ομολογω οτι αρχιζει κ γινεται πιο ενδιαφερον αφου εχουν ανεβει ολοι επιπεδα κ τα HQ δεν τελειωνουν σε 5 λεπτα...

K γω ομολογω οτι αμα δε γινει κατι αμεσα για τα cheat, θα βαλω κ γω κ να πα να γαργαληθουν... :rant:

δεν εχω προσεξει hacks κ τετοια τελευταια, σε σχεση με τις πρωτες μερες δηλαδη που γινοταν πανικος.. βλεπεις την KILLCAM κ το καταλαβαινεις;

δεν εχω προσεξει hacks κ τετοια τελευταια, σε σχεση με τις πρωτες μερες δηλαδη που γινοταν πανικος.. βλεπεις την KILLCAM κ το καταλαβαινεις;

E ναι, εχει συμβει πολλες φορες να μην φαινομαι καλα καλα ουτε απ τη kill cam κ ο τυπος με εχει "δει" on the fly εχει ρηξει 3 σφαιρες κ με ξαπλωσε... Αλλες φορες με "βλεπουν" μεσα απο τον τοιχο κ πριν προλαβω καλα καλα να βγω απ τη στροφη εχω φαει χωμα...

Ειναι μαλλον αυτο το cheat που κανει τους εχθρους να εχουν κοκκινο πλαισιο ακομα κ αν ειναι πισω απο βουνα...

wallhack κυκλοφορουν πολλα (και δωρεαν για οσους ξερουν να ψαχνουν)

Χαλανε το παιχνιδι αλλα πολλοι δεν βαζουν μυαλο....

Καμοια φορα τα wallhacks μπορει να ειναι οταν σε βλεπει ο αλλος απο το UAV και να εχει οπλο με αρκετο impact power ;)

δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος;;; αντε σκοτωνεις οτι κουνιεται.. ε και;;;; χανεται η ουσια...

υπαρχουν κ αυτα τα killstreak που κατα την αποψη μου ειναι εντελως τραγικα.. το παρακαναν για τα καλα.. γινεται πανηγυρι κανονικο.. καλα αυτο το τaktical nuke ειναι οτι πιο ηληθιο υπαρχει.. πετας μια μαλ@κι@ κ τελειωνει το παιχνιδι.. πολυ εξυπνο.. λες κ ο σκοπος του παιχνιδιου ειναι να τους καθαρισεις ολους οσο πιο γρηγορα γινεται...

μαρεσει που στοχευει κ μονο του.. στην ουσια το μονο που κανεις με αυτο ειναι να κανεις κλικ..:haha:

μαρεσει που στοχευει κ μονο του.. στην ουσια το μονο που κανεις με αυτο ειναι να κανεις κλικ..:haha:

σαν το singleplayer ενα πραμα:p

Πολύς κόσμος είχε cheat στην αρχή γιατί νόμισαν οτι είναι σαν το pb. Εχεις cheat σε bannarei απ ευθείας.

Το anti cheat του steam ομως δεν σε bannarei αμέσως αλλά μετά απο 2 - 3 βδομάδες. Και έτσι έχει καθαρίσει λιγο ο τόπος

Aπλα αλλαζεις group με το που δεις καποιον να κανει κουλα, δεν υπαρχει αλλη λυση για την ωρα.

καταλαβα..δηλαδη ελεος..δεν μπορουν να βγαλουν ενα key για πολλα acounts?? λες και δεν ξερουν οτι θα υπαρξει αυτο..:rant::rant::rant:

Αν γινοταν αυτο δεν θα το αγοραζε κανεις..ολοι θα εβρισκαν ενα key απο internet και θα εκαναν accounts.

Αυτο το νοημα εχει καθε key να συνδεεται με ενα μοναδικο account

Φέτος τα χριστούγεννα θα το τσιμπήσω και εγώ το παιχνίδι,διότι είχα διαβάσματα τον Νοέμβρη και δεν προλάβα!!Ρίξτε κάνα steam!

Φέτος τα χριστούγεννα θα το τσιμπήσω και εγώ το παιχνίδι,διότι είχα διαβάσματα τον Νοέμβρη και δεν προλάβα!!Ρίξτε κάνα steam!

Aν θες να το ευχαριστηθεις, περιμενε να βγει κανενα anti hack ή τπτ Dedicated servers γιατι εχει ξεφτιλιστει η φαση ολιγον τι με τα god mode(aim bot,wall hack κ αλλα ωραια)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.