Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

Κ ποιος ο λογος που ολοι περιμενουμε πως κ πως το dedicated server btw ρε παιδες?

(Μαλλον noobish ερωτηση αλλα.... :to_pick_ones_nose3:)

Things done:

* Console for any version of the game (mp/sp/updates)

* Research related to Steam-less mode

* Dedicated server mode for iw4mp.exe (kind of), with kick/ban/map rotation

εγω γι αυτο το θελω...

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Match making λεγοντας εννοειτε το οτι δεν ειναι balanced οι ομαδες μερικες φορες?

Για να παίξουμε επιτέλους το 4 με τα γραφικά, τα όπλα και τις πίστες του 6! :p

Whoot?! :rolleyes:

Πάρε το thread από την αρχή, υπάρχουν μύριοι λόγοι που θέλουμε dedicated servers.

Match making λεγοντας εννοειτε το οτι δεν ειναι balanced οι ομαδες μερικες φορες?

Whoot?! :rolleyes:

για να καταλαβεις.. δεν σε κουραζει αυτο το lobby που περιμενεις οσο διαρκει ενα παιχνιδι;;;;

Πολλά του λείπουν, δεν το συζητάμε. Όλα ξεκινάνε από τους Dedicated και τα custom configs. Αν υπάρξουν αυτά, θα αλλάξει το σκηνικό.

εγω ρε παιδια εχω ενα προβλημα..το νοικιασα απο video club και οταν παω να κανω install απο το steam μου λεει οτι το serial εχει ενεργοποιηθει απο αλλο acount..τι κανω τωρα?? συγνωμη που γραφω εδω αλλα δεν ηθελα να ανοιξω αλλο θεμα..

Το πας πίσω και τους το λες, θα πάρουν ένα ωραίο τηλέφωνο τον προηγούμενο ενοικιαστή και θα του πουν 1-2 κουβέντες :p

καταλαβα..δηλαδη ελεος..δεν μπορουν να βγαλουν ενα key για πολλα acounts?? λες και δεν ξερουν οτι θα υπαρξει αυτο..:rant::rant::rant:

Αν το video club το εδωσε χωρις να το ενεργοποιήσει σε νεο steam account, τοτε την πάτησε lol. Για τσεκαρε μηπως εχουν το user/pass να στο δωσουν.

Αν και δε νομίζω να υπάρχει το καλύτερο όπλο, εσεις τι προτιμάτε ? Με ποιά perk παίζετε ?

Εγω παίζω με το AUG HBAR (light machine gun) λόγω των μεγάλων γεμιστήρων και damage/range. Πριν έπαιζα με SCAR-H απλά μου τη σπάει ο μικρός γεμιστήρας.

Perks: Bling Pro ή Marathon, Cold blooded ή stopping power, και commando.

Για πείτε και σεις.

για να καταλαβεις.. δεν σε κουραζει αυτο το lobby που περιμενεις οσο διαρκει ενα παιχνιδι;;;;

To Intermission λες? 50sec χαλαρωσης :hehe:

Tωρα για το chat, μικρο το κακο μαλλον.

Ping-Latencies και dc's δεν εχω ιδιαιτερα μεχρι τωρα.

Το game matching γινεται αρκετα γρηγορα, ομως δεν γινεται σωστα...εχει τυχει να ειμαστε 4 noobαδες απ τη μια κ 4 αστερια απ την αλλη....

Συμφωνω οτι ειναι λιγο προβλημα να παιξεις με δικο σου party ομως, γινεται μεν αλλα θα μπορουσε να ειναι κ ποιο συστημα.

Ειναι λιγο οπως μαθεις προφανως, δεν εχω παιξει σε dedicated ποτε οποτε μια χαρα μου φαινεται κ το υπαρχον συστημα. Βεβαια αν παιξω ειναι μαλλον σιγουρο οτι θα αλλαξω γνωμη, απ οτι καταλαβα.

Ποιο intermission? Εδώ λέμε για χαμένα 10λεπτα μέχρι να βρεις παιχνίδι. Κι αν δεν υπάρχουν πολλά, θα παίξεις με 100ms ping και βάλε.

Κι αν του καρφώσει του host να πάει βόλτα, θα κλείσει το room.

Κι αν θες να παίξεις οτιδήποτε άλλο εκτός από TDM τι γίνεται; Έχει πολύ λιγότερα rooms.

Και κανά mod? Promod? Clans? Παρέες με γνωστούς-αγνώστους; LAN?

Και η λίστα συνεχίζεται, αλλά βαριέμαι να γράφω..

Παντως αν εξαιρέσουμε το match-making που όπως λεει κι ο Samael πολλές φορές τυχαίνει να ειναι ολοι οι παιχταράδες μαζί, αυτό το σύστημα μου φαίνεται αρκετά καλό. Θελει λίγο βελτιστοποίηση (team balancing πχ) αλλά σε γενικές γραμμές το προτιμώ απο το να ψάχνω για σέρβερ και ποτέ να μη βρίσκω με κάτω απο 100-120 ms. Γενικά πέφτω με έλληνες οπότε έχει και το χαβαλέ του η όλη φάση.

Πάντως σε κάποια game modes όντως δε μπορείς να βρείς παιχνίδι γρήγορα πολλές φορές, μπορεί και να περιμενεις αρκετά λεπτά.

Χμμ ναι ισως δεν ειχα προβλημα μεχρι τωρα γιατι παιζω συνηθος death match κ mercenary dm.

Aπο θεμα ping ειμαι μια χαρα παντως, otenet ωραιοκαστρο-θεσσαλονικη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.