Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply
υπάρχει τρόπος για ενεργοποίηση του lean...δεν το εχω δοκιμάσει για να το επιβεβαιώσω

1) Ανοιγουμε στον φακελο εγκαταστασης το .....\player\settings.cfg

2) Αλλαζουμε:

bind E "melee"

σε:

bind V "melee"

3) Προσθετουμε:

bind Q "+leanleft"

bind E "+leanright"

4) Αποθηκευουμε

τελικα αυτο το δοκίμασε κανεις αν δουλεύει ?

specops επαιξε κανεις; καλο ειναι;;

oποιος ψηνεται ας μου πει το steam του να μ@λ@κιστουμε λιγο...

Βρήκα μια συνέντευξη με έναν dev του MW2 και φαίνεται λίγο φως για το θέμα dedicated servers...

"TRU-Jennifer: Are you considering dedicated servers for the PC gamer in the near future?

Mackey-IW: Our main focus right now is on making sure the game will work well when it is released (on all platforms).

Ryan-IW: With balancing weapons, we strive to make sure each weapon recoils close to how it would in the real world. A good amount of us here at IW go shoot regularly and have hours of range time. The recoil we have in game is reflective to that of real steel firearms.

Porschy: Will you guys ever rethink about making a possible dedicated server patch after the initial launch? BTW I LOVE U GUYS <3

Vince-IW: We feel the PC game is great in it's current form. We put a lot of work into IWnet in an effort to make the PC experience better for our users. If there is a need for somthing more in the future we will address as needed."

Πηγή: http://forums.bestbuy.com/t5/Gaming/Call-of-Duty-Modern-Warfare-2-Live-Chat-Session-Transcript/td-p/67692

Aυτό που λέει "Our main focus right now is on making sure the game will work well when it is released" είναι κάτι που είχα σκεφτεί, ότι δηλαδή το βγάλανε εσπευσμένα και βιαστικά και με το να μην βάλουν Dedi servers από την αρχή, κέρδισαν χρόνο.

Άρα πιστεύω θα βγάλουν κάποιο patch...

Βρήκα μια συνέντευξη με έναν dev του MW2 και φαίνεται λίγο φως για το θέμα dedicated servers...

"TRU-Jennifer: Are you considering dedicated servers for the PC gamer in the near future?

Mackey-IW: Our main focus right now is on making sure the game will work well when it is released (on all platforms).

Ryan-IW: With balancing weapons, we strive to make sure each weapon recoils close to how it would in the real world. A good amount of us here at IW go shoot regularly and have hours of range time. The recoil we have in game is reflective to that of real steel firearms.

Porschy: Will you guys ever rethink about making a possible dedicated server patch after the initial launch? BTW I LOVE U GUYS <3

Vince-IW: We feel the PC game is great in it's current form. We put a lot of work into IWnet in an effort to make the PC experience better for our users. If there is a need for somthing more in the future we will address as needed."

Πηγή: http://forums.bestbuy.com/t5/Gaming/Call-of-Duty-Modern-Warfare-2-Live-Chat-Session-Transcript/td-p/67692

Aυτό που λέει "Our main focus right now is on making sure the game will work well when it is released" είναι κάτι που είχα σκεφτεί, ότι δηλαδή το βγάλανε εσπευσμένα και βιαστικά και με το να μην βάλουν Dedi servers από την αρχή, κέρδισαν χρόνο.

Άρα πιστεύω θα βγάλουν κάποιο patch...

Νομιζω πως με αυτα που λες λογικα θα βγει καπιο patch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έκλεισα κι' εγω ενα 4ωρο με το παιχνίδι και εχω να πω ότι μου αρέσει αρκετά.

Καλό fps, στα standards της σειράς.

Για τις απαιτήσεις που έχει τα γραφικά είναι μια χαρά. Η γύμνια των textures πάντως φαίνεται έντονα στους κλειστούς χώρους (γραφεία, κτίρια κ.τ.λ.). Στους εξωτερικούς χώρους, χωρίς να γνωρίζω πολλά από τεχνικά ζητήματα, νομίζω πως το αποτέλεσμα είναι καλύτερο γιατί έχουν καλή χρήση των φωτοσκιάσεων, πετυχαίνοντας και πολύ ωραία χρώματα. Άσε που η κινηματογραφική δράση δε σε αφήνει να παρατηρήσεις και πολλές - πολλές λεπτομέρειες.

Κινηματογραφική είναι και η σχεδίαση των χαρακτήρων (συμμάχων&αντιπάλων). Εκεί έχει γίνει καλή δουλειά.

Διασκεδαστική και η επιλογή special ops.

Multi δεν εχω παίξει.

Κρίμμα που θα τελειώσει σύντομα:(

Kαι αφου επαιξα περιπου 4 ωρες κ πηρα κ τα πρωτα 17 lvl, διατυπωνω τις ερωτησουλες μου:

1. Ζοομ in/out δεν κανουν τα scopes?

2. Μερικοι ενω ειναι ετοιμοθανατοι πεφτουν κατω ανασκελα κ πυροβολουν, ειναι καποιο perk αυτο?

3. Εναλλαγη του firing mode δεν υπαρχει? Burst/Auto/Semi???

4. Δουλευω πολυ Scavenger: Full resupply from dead bodies, στο επομενο σταδιο λεει PRO: Extra Mags. Eννοει οτι εχω εξτρα magazines aka κουβαλαω περισσοτερες σφαιρες ή περνουν περισσοτερες σφαιρες οι γεμιστηρες μου?

Kαι αφου επαιξα περιπου 4 ωρες κ πηρα κ τα πρωτα 17 lvl, διατυπωνω τις ερωτησουλες μου:

1. Ζοομ in/out δεν κανουν τα scopes?

2. Μερικοι ενω ειναι ετοιμοθανατοι πεφτουν κατω ανασκελα κ πυροβολουν, ειναι καποιο perk αυτο?

3. Εναλλαγη του firing mode δεν υπαρχει? Burst/Auto/Semi???

4. Δουλευω πολυ Scavenger: Full resupply from dead bodies, στο επομενο σταδιο λεει PRO: Extra Mags. Eννοει οτι εχω εξτρα magazines aka κουβαλαω περισσοτερες σφαιρες ή περνουν περισσοτερες σφαιρες οι γεμιστηρες μου?

1. Νομίζω κάνουν ζοομ ναι, δε θυμαμαι τα κουμπια παντως.

2. Υπάρχει perk που λεγεται Last stand, αλλιως απλα οταν σε βαρανε πεφτεις κατω για να μη δινεις μεγαλο στοχο.

3. Oχι, ειναι αναλογα το οπλο.

4. Οι γεμιστηρες δεν παιρνουν πιο πολλες σφαιρες νομιζω, υπαρχει ειδικο addon για να εχεις μεγαλύτερες γεμιστήρες. Απλα κουβαλάς πιο πολυ ammo.

Δεν έχει zoom in/out στο cod. Κι αν έχει, δεν το έχω δει ποτέ :p

Όταν τους ρίχνεις βλέπεις πως είναι όταν πέφτουν, όταν είναι σαν πόζα της Pamela Anderson στην παραλία κοπάνα κι άλλο.

Xαχα, ok thx guys!

To firing mode με ενοχλει αρκετα παντως,το αγαπημενο μου FAL εχει μονο semi στο παιχνιδι :(

αμα ηταν φουλ αυτοματο ολοι αυτο θα ειχαν.... την εχω καταβρει με το ACR μιλαμε.. σκοτωνεις απο 14 μιλια μακρια...

Σημαντικη ελλειψη το firing mode και απ'το 4 imo, αλλα το αντισταθμισανε φαινεται βαζοντας μικρο recoil recovery και spread στα περισσοτερα οπλα(για bullet drop ουτε λογος), αντε να πεις τωρα στον αλλον με το gamepad να σημαδεψει πιο χαμηλα για να μην αστοχησει ή να περιμενει 2 secs πριν ξαναπατησει την σκανδαλη για να επιστρεψει η ακριβεια του στο 100%

Δυστηχως ολα απ'το 2 και μετα αυτους τους χρηστες εχουν για target group, οχι πως εχω τπτ εναντιον τους, και εγω εχω παιξει halo sto 360 πχ και μου αρεσε, anyway περα απτο κραξιμο ας πω και κατι ουσιαστικο σε αυτο το thread, behold ! ετοιμαζεται teknoMW2 1.1

http://www.teknogods.com/?p=239

δεν θα βγει συντομα.διαβασα ανακοινωση χθες.

edit: η ανακοινωση

Hello,

First of all, there won’t be any release today, but an update on the progress. The Q&A will be udpated tomorrow morning.

Things done:

* Console for any version of the game (mp/sp/updates)

* Research related to Steam-less mode

* Dedicated server mode for iw4mp.exe (kind of), with kick/ban/map rotation

Please stop coming to irc to hang around waiting for the release, it’s NOT coming anytime soon, there’s still a lot of work to do.

PS. Some screen shots will be posted tomorrow morning. Cya!

For those who missed the initial screenshot, here it is:

teknomw11.jpg

We’ll keep you posted about the latest updates regarding TeknoMW2 v1.1.

Κ ποιος ο λογος που ολοι περιμενουμε πως κ πως το dedicated server btw ρε παιδες?

(Μαλλον noobish ερωτηση αλλα.... :to_pick_ones_nose3:)

διαβασε το quote part.

Δες την εικονα.

:happy:

Κ ποιος ο λογος που ολοι περιμενουμε πως κ πως το dedicated server btw ρε παιδες?

(Μαλλον noobish ερωτηση αλλα.... :to_pick_ones_nose3:)

λογω του χαλια matchmaking/IWnet?

Τι κανει αυτο το mod?

Things done:

* Console for any version of the game (mp/sp/updates)

* Research related to Steam-less mode

* Dedicated server mode for iw4mp.exe (kind of), with kick/ban/map rotation

Για να παίξουμε επιτέλους το 4 με τα γραφικά, τα όπλα και τις πίστες του 6! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.