Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

ωρες ωρες μου βγαζει την πιστη κ μενα μεχρι να μπει.. το χω ριξει στο sabotage που κραταει περισσοτερη ωρα.. τα tdm τελειωνουν υπερβολικα γρηγορα κ κουραζει...

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply
Δλδ εγω με 244Τ + MX revolution να μην κανω ουτε install?? Ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα ή τα κανετε εσεις...? :hang2:

Κοιτα οπως βολεβεται ο καθενας, και εγω οταν ειμουνα πιτσιρικι επαιζα wireless με intellimouse explorer 1.0 ( αυτο που το ειχε κανει review το 2001 ο νουμπας ο κλαδης και ελεγε οτι δεν εχει καθολου lag :p ) το demo του soldier of fortune 2 και το renegade και μου φαινοτανε μια χαρα, ingorance is bliss που λεμε :hehe:

Το οτι εχει lag το συγκεκριμενο μονιτορ εχει παντως, και μαλιστα μπολικο, περιπου 3,5 καρε πισω http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1049569 αλλα νταξει δεν ειναι και κανενα quake live το παιχνιδι, σε casuals απευθυνεται και μονο.

Κοιτα οπως βολεβεται ο καθενας, και εγω οταν ειμουνα πιτσιρικι επαιζα wireless με intellimouse explorer 1.0 ( αυτο που το ειχε κανει review το 2001 ο νουμπας ο κλαδης και ελεγε οτι δεν εχει καθολου lag :p ) το demo του soldier of fortune 2 και το renegade και μου φαινοτανε μια χαρα, ingorance is bliss που λεμε :hehe:

Το οτι εχει lag το συγκεκριμενο μονιτορ εχει παντως, και μαλιστα μπολικο, περιπου 3,5 καρε πισω http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1049569 αλλα νταξει δεν ειναι και κανενα quake live το παιχνιδι, σε casuals απευθυνεται και μονο.

Κ γω οταν ημουνα πιτσιρικι επαιζα με καπακια απο αναψυκτικα κ καπακι κρεμας nivea γεματο αμμο κ τυλιγμενο με ταινια για "νομα", αλλα οταν αρχισα να παιζω με γυαλινες μπιλιες καταλαβα την διαφορα.... To οτι το MX αντιδραει 0,01s ποιο αργα απο το mamba δε σημαινει οτι ολοι θα κινουντε με διαστημικη ταχυτητα κ δεν θα μπορεσω να πετυχω κανεναν...

Με οnline fps δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα , αλλα σε sp mode δεν προβληματιστηκα ουδεποτε.

Ουτε κ σε MMORPG (Lineage-WoW etc) ειχα ποτε θεμα, τωρα αν τα πραγματα ειναι τοσο διαφορετικα στα mp fps, οκ...παω πασο. 30ms διαφορα η 244Τ...δλδ οταν παιζεις ενα fps με 50ms ping εισαι οκ κ οταν παει 80ms εισαι dead meat? Αμα ειναι ετσι να παιζουμε μονο μεσω lan...

Μαλλον παρα εισαι hardcore ή τουλαχιστον ετσι νομιζεις, ενα παιχνιδι θελουμε να παιξουμε κ να γουσταρουμε, οχι να βγουμε #1 στον κοσμο σε κανενα τουρνουα... :flower:

Πρώτη και τελευταία φορά που έπαιξα CoD MP ήταν κόντρα στον unstoppable.

Ξανάρχισα το wow τότε :hehe:

Mαλλον θα ειχε Εizo CRT κ συ 244Τ :rofl:

:hehe:

Βοrg & Samael κανονηστε δεν θελω πισωγυρισματα...θα σας φερθω με επιεικια :rofl:

Κ γω οταν ημουνα πιτσιρικι επαιζα με καπακια απο αναψυκτικα κ καπακι κρεμας nivea γεματο αμμο κ τυλιγμενο με ταινια για "νομα", αλλα οταν αρχισα να παιζω με γυαλινες μπιλιες καταλαβα την διαφορα.... To οτι το MX αντιδραει 0,01s ποιο αργα απο το mamba δε σημαινει οτι ολοι θα κινουντε με διαστημικη ταχυτητα κ δεν θα μπορεσω να πετυχω κανεναν...

Με οnline fps δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα , αλλα σε sp mode δεν προβληματιστηκα ουδεποτε.

Ουτε κ σε MMORPG (Lineage-WoW etc) ειχα ποτε θεμα, τωρα αν τα πραγματα ειναι τοσο διαφορετικα στα mp fps, οκ...παω πασο. 30ms διαφορα η 244Τ...δλδ οταν παιζεις ενα fps με 50ms ping εισαι οκ κ οταν παει 80ms εισαι dead meat? Αμα ειναι ετσι να παιζουμε μονο μεσω lan...

Μαλλον παρα εισαι hardcore ή τουλαχιστον ετσι νομιζεις, ενα παιχνιδι θελουμε να παιξουμε κ να γουσταρουμε, οχι να βγουμε #1 στον κοσμο σε κανενα τουρνουα... :flower:

Εχμ τα χεις μπερδεψει λιγο,δεν εχει αμεση σχεση το input lag μιας οθονης με το ping σου, τα 54ms στοιχιζουνε και οταν παιζεις offline λιγο guitar hero ή SFIV, βαλε και το revolution που ειναι στα 125hz ( 8ms δηλαδη μισο καρε ) βαλε και την εντολη flip queue size/max frames to render ahead που ο περισσοτερος κοσμος την εχει αφησει στο default (3) βαλε και το vsync που αναγκαζονται να το βαλουν πολλοι κατοχοι LCD (για να αποφυγουν το tearing) και προσθετει 16.7ms στην καλυτερη περιπτωση και 3-4 καρε στην χειροτερη ( χαμηλο framerate + triple buffering -> http://www.behardware.com/articles/632-3/lcds-images-delayed-compared-to-crts-yes.html )

Ολα αυτα μαζευονται, και δεν χρειαζεται να εισαι κανας λιωμενος για να καταλαβεις την διαφορα, μονο λιγο παρατηρητικος, τι νομιζεις δηλαδη οτι εγω που στα γραφω ολα αυτα ειμαι γραμμενος σε καμια clan(ια) και λιωνω 6 ωρες την ημερα στο cs ? :p public-ας ειμαι εδω και πολλα χρονια απλα δεν μαρεσει να περιοριζω τον εαυτο μου, εσυ αμα πηγαινες να παιξεις 5x5 με τους δικους σου εστω και για πλακα θα φοραγες παπουτσια του γκολφ ? Αμα επαιζες χαρτια εστω και για χαβαλε δεν θα διαβαζες τους κανονες πρωτα ?

Οπως ειπα και πριν το παιχνιδι απευθυνεται κυριως στους casual, οποτε ειτε εχεις καλο(που το "καλο" ως ενα βαθμο ειναι και υποκειμενικο ) setup ειτε οχι, ειτε ξερεις να το αξιοποιεις ή εισαι το ιδιο μουφας με setup της πλακας ενα και το αυτο, λιγο το heartbeat sensor λιγο τα οτιναναι-τζιδικα perk λιγο ο χαμος απο 12χρονα που κοβουν φλεβες για παρτυ του, ε δεν νομιζω να ειναι και το πιο "ανταγωνιστικο" fps που υπαρχει, εδω περα δεν σαφηνει καν να ανοιξεις την κονσολα με το ~

Έχμ, δεν τα κάνουμε αυτά. Το παληκάρ' δεν υπάρχει.

Παιδες μην βαρεσετε αλλα δεν μπορω να διαβασω τοσες σελιδες..!

Εχω χασει καποια επισοδια και θελω μια απαντηση..Τα αξιζει τα λευτα του για ΜΡ η οχι ? γιατι ακουγοντουσαν πολλα οτι ειναι μουφα και τετοια..Καλυτερο απο το 4 ? πως το βλεπετε ? Ευχαριστω :baby:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.