Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

ακουσα σημερα οτι το παιχνιδι εσπασε καθε ρεκορ στον κοσμο της ψηφιακης διασκεδασης με 550 εκατ ευρω πωλησεις τις πρωτες 5 μερες,.:rolleyes:

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Εγώ πιστευω οτι τα αξίζει τα λεφτά του.. επεξα λιγο multi και μου αρεσε αρκετα...:victory:

ακουσα σημερα οτι το παιχνιδι εσπασε καθε ρεκορ στον κοσμο της ψηφιακης διασκεδασης με 550 εκατ ευρω πωλησεις τις πρωτες 5 μερες,.:rolleyes:

Η είδηση που είχαμε βγάλει έλεγε για 7.000.000 παγκοσμίως την πρώτη μέρα, αν τα πολλαπλασιάσεις με 60€ (που δεν το πούλησαν όλοι τόσο καθώς είχε και preorders αλλά και προσφορές) μας κάνει 420.000.000 παγκοσμίως, δεν μου ακούγεται παράλογο.

Αυτά να τα βλέπουμε όσοι νομίζαμε ότι 200.000 υπογραφές ήταν αρκετές για να κάνουμε κάτι.

Εγω που πρόλαβα και επεξα 4 μερες Multi (:sarcastic::haha:) τις πρώτες 2 ολα μια χαρά χωρίς lags και με πολύ γρήγορα join , τις επόμενες 2 ολο Lags και για να κανω join ήθελα 3-4 λεπτα..

Πολλοί το έχουν πάθει. Και φυσικά το παιχνίδι θεωρεί σωστό να σου κάνει reset το profile..

ποσο χαζοι ειναι οι τυποι στην IW.

επειδη δεν μπορουν να κανουν πολλα αυτη τη στιγμη για τους "σομαλους" που επαιζαν μια βδομαδα σχεδον με πειρατικη εκδοση , "κλωτσανε" και τους μη "σομαλους" απο τα γκεημς!

Ποναει χερι,κοβει χερι! :hehe:

Eγώ πάντως guys δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα so far...Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι να μπω με φιλαράκια σε ίδιο game για να διαπιστώσω αν όντως είναι τόσο δύσκολο όσο λενε...(σημερα πάντως ήταν ενας γνωστός μου μέσα και έκανα join game από το friends του steam...Με έβαλε με το που τελείωσε το map που παίζανε χωρις πρόβλημα)

anyway πιστεύω ότι το έχετε πάρει με λίγο κακό μάτι...Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα

Πηγα πισω καποιες σελιδες αλλα δεν το πηρε το ματι μου. Προφανως θελω γυαλια :confused:

Σβησε και τα 2 ποστ τοτε :)

Το τερματισα χθες το παιχνιδακι...στην αρχη μου φαινοταν λιγο βαρετο αλλα μετα γινοταν ολο και πιο καλο..το τελος ολα τα λεφτα...

Μωρέ ωραίες είναι και έτσι, αλλά θέλεις πολύ ακριβότερα μόνιτορ, που να έχουν pivot βάση και επίσης το bezel στο κάτω μέρος να είναι εξίσου μικρό όπως στο πλαι, πράγμα το οποίο εκτοξεύει λίγο την τιμή...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.