Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

παλια τουλαχιστον ελεγες.

"παει στο διαολο εχουν εξτρα βιβλιαρακια και σκ@τακια στη limited."

εφετο ουτε λιμιτεντ ειχαμε ουτε τιποτις (οχι πως τελικα μας ενοιαξε και πολυ)

off topic : το dawn of war 2 εχει εκπληκτικο Limited κουτακι με σκατολοιδακια.

bonus track: benchmarks

codmw2gpus1920.png

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Απο το απόγευμα και μετά που έκανε ενα update όσα max_fps και να βάλω μου το γυρνάει στα 95. Το κάνει και εσάς αυτο?

εχω ενα προβληματακι.

Ενω εχω ενεργοποιημενο το vsync,και εχω butter smooth 60 frames σε ακυρες φασεις -οχι πχ σε μαχες με zillions εχθρους και καπνους-τραβαει κατι framedrops που γονατιζουν το γκεημ στα 10-11 frames per second.

Drivers?

(ολα τερμα εκτος απο ΑΑ που το χω στο 2Χ)

-ιδιες ρυθμισεις που ειχα και στα προηγουμενα 2 δηλαδη-

βγαλε το ΑΑ τελειως, Σε μενα ετσι λυθηκε το προβλημα , σε 1920χ1080 ολα extra δεν πεφτει ποτε κατω απο 50

αμα σε πω οτι με ΑΑ οφφ κρασαρει..αν και δεν εχω προβληματα με τα φρειμς..απλα ονλαιν το τρεχα ανεκαθεν με αα οφφ

εντωμεταξυ η συσκευασια ουδεποτε σε κανενα παιχνιδι με συγκινησε...ειμαι υπερ του digital...δεν το χανεις δεν ξεχνας..και το χεις παντα καβα στο στεαμ

απλα στο συγκεκριμενο ηταν αρκετα τσιμπημενο μεσω στεαμ

Έλεος ρε οι πίστες με τους marines(και όχι μόνο..). Προχώρα λίγο, βάρα λίγο, τράβα στο απέναντι πεζοδρόμιο repeat. Όχι ότι περίμενα και τίποτα το ιδιαίτερο αλλά μέχρι και οι κινηματογραφικές σκηνές είναι ψιλομούφα... Καλά η πίστα στη Βραζιλία μου άλλαξε τον αδόξαστο. Πολλές αποστολές πάντως καταντάνε κουραστικές... Πάντως και εγώ χωρίς v sync τραβάει κάτι άκυρα κολλήματα.

παλια τουλαχιστον ελεγες.

"παει στο διαολο εχουν εξτρα βιβλιαρακια και σκ@τακια στη limited."

εφετο ουτε λιμιτεντ ειχαμε ουτε τιποτις (οχι πως τελικα μας ενοιαξε και πολυ)

off topic : το dawn of war 2 εχει εκπληκτικο Limited κουτακι με σκατολοιδακια.

bonus track: benchmarks

codmw2gpus1920.png

Καλα ε η gtx260 παταει κατω και την HD4890 στο MW2...αρα καλα εκανα και την προτιμησα, εχω την OC edition m@mei :)

το πηρα και εγω χθες...λιγο multi επαιξα δεν μπορω να πω οτι τρελλαθηκα

αλλα ειναι διασκεδαστικο για καποιον casual gamer

ΜW1 παντως δεν ειναι δυστυχως :(

Τελιώσα και εγώ το SP.. Πολύ ωραιο....μακαρι να ειχε αλλο τοσο..:triniti: Επαιξα περίπου 3 μέρες απο κανα 3ωράκι και τελος...:fist: ..Η GTX 275 τα πήγε αριστα με 1680*1050 και 2χ αντιαλαζιν :dance3: μονο στην σκήνή που επεφταν τα ελικόπτερα απο τον ουρανό ( EMP) τα είδε λίγο σκούρα (3 - 4 ψιλοκολληματάκια ) , παντως ειχε πολύ ωραίο περιβάλλον το παιχνίδι... πολύ ωραια ατμοσφαιρα ... :shout:

Εχει βρει κανεις ποιες πορτες πρεπει να ανοίξεις στο router για να μπορεις να κανεις host games? Στο site της infinityward λεει μονο για upnp... Εντωμεταξυ μεσα στο παιχνίδι μου λεει ΝΑΤ: strict..

Ports χρησιμοποιει τα ιδια με το COD4.

20800 udp

20810 udp

28960 udp

Οσο για της σπασμενες εκδοσεις ακουγεται οτι παιζουνε μεσω XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Δεν το εχω δοκιμασει γιατι εγω το εχω original.

Δειτε τι θα βγαλουν για wii στο modern warfare 3!:clap::clap:

"Modern Warfare 3 the sequel to Modern warfare 2 announced. (Joke video)"

Διαβαζουμε το info του video και κανα σχολιο απο κατω παληκαρια... :)

Τα μισα του you tube ειναι fake ;)

εχω βγει εξω απτα ρουχα μου... server connection timeout, picking new host, search 100 χρονια να βρει ενα σερβερ, το καθε ματς κραταει 5 λεπτα κ μετα παλι τα ιδια.... modern warfail με τα ολα του.... μεγαλη αποτυχια το μουλτι.. να το χαιρονται....

This is a call for all PC Gamers to unite as one community; the PC Community.

Prior to the release of Modern Warfare 2 a petition was created for Dedicated Servers (with Punkbuster). Unfortunately while 402 (Robert Bowling) commented on his twitter that it made a “big wave” and that he’d get it looked into no official response has prevailed.

“Definitely made a big wave, and the response will not be ignored. I’ll ensure everyone at IW sees the petitions and responses to it.”

It was also felt that the pre release petition was abused as during a web chat an IW employee commented on how 402 had signed the petition four times (which he did not).

A “Post-Release” petition has now been set up – now that Modern Warfare 2 has been released we can show Infinity Ward that we still care. The petition covers the feedback that has appeared in the PC Modern Warfare 2 Infinity Ward forums over at www.infinityward.com since release.

- Support for an in-game console;

- Support for the “/record” feature;

- Support for the lean feature;

- Support for auto-balancing;

- Support for multiple profiles;

- Support for better Graphics and FOV control;

- Support for actual ping readouts in ms (not graphs);

- Support for a tournament game type (like Promod);

Dedicated Server/IWNet specific:

- Support for mod tools and modded Dedicated Servers;

- Support for Punkbuster enabled Dedicated Servers;

- Support for Dedicated Server admins to choose player numbers (Max: 50);

- Support for PC gamers to choose if they wish to connect to an IWNet P2P server or a Dedicated Server (hosted by clans/individuals, etc)

Many PC Gamers have started to give up on Infinity Ward ever making good of their damaging changes to the community with Modern Warfare 2. Let’s give it one last shot and let’s unite as one PC Community!

petition part 2 : http://www.petitiononline.com/mw2pcpr/petition.html

Προσπάθησα να υπολογίσω τις πιθανότητες, αλλά το γκουμπιουντεράγκι βγάζει ένα μήνυμα που λέει...: "Divided by Zero"...

LOL ffs. Όσο για το petition, θα ανοίξω άλλο ένα "Υπογράψτε όσοι πιστεύετε ότι η IW θα αγνοήσει όσες petitions γίνουν"

"Modern Warfare 3 the sequel to Modern warfare 2 announced. (Joke video)"

Διαβαζουμε το info του video και κανα σχολιο απο κατω παληκαρια... :)

Τα μισα του you tube ειναι fake ;)

Αδερφέ όλα τα news του Onion είναι fake :)

εχω βγει εξω απτα ρουχα μου... server connection timeout, picking new host, search 100 χρονια να βρει ενα σερβερ, το καθε ματς κραταει 5 λεπτα κ μετα παλι τα ιδια.... modern warfail με τα ολα του.... μεγαλη αποτυχια το μουλτι.. να το χαιρονται....

Yeap, συμφωνώ. Ειδικά το βράδυ aka μετά τις 11-12 κάνε υπομονή.. Έχω φτάσει 28lvl και ακόμα παίζω τις ίδιες 5-6 πίστες εν τω μεταξύ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.