Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

ρε παιδες τι κακος χαμος εγινε με τα οπλα?

Ποσα εχουν βαλει πια?:blink:

d|smal περι μουλτι στο διπλα θρεντ.

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply
Το ξέρω το CurrPorts, αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει στην περίσταση :)

Το βράδυ θα το ψάξω.

Btw, Trooper δοκίμασες την κλασική 28960?

Yep it works :) ΝΑΤ : Open μου λεει τωρα.

btw το g2play.net μου το εστειλε το cdkey και επαιξε κανονικότατα :)

modern warfail τελικά :computer:

Το vac δεν τα κόβει αυτα ?

ε θα τα κοψει σιγα σιγα,αλλα το συστημα ειναι τελειως "τρυπιο" οπως φαινεται.

Cheat την ημερα κυκλοφοριας,"δωρεαν multi για ολους"....

Τι να πεις

τα μισα ειναι ιδια με διοπτρες σιγαστηρες κ τετοια.. εχει πλακα που για να παρεις σφαιρες απο ενα οπλο πρεπει να ειναι ολοιδιο με αυτο που εχεις....

μα μα μα.....shotgun πανω σε αυτοματο?

sniper με σιγαστηρα?

ελα ....στον τοπο σου!

το p90 ειναι αποδυναμωμενο (μου φανηκε εμενα δηλαδη) σε σχεση με το 4

(ολοκληρωμενο ρηβιου συντομα)

έχουν βάλει πάρα πολλά. και πολλά noob attachments οπως το heart beat sensor και το infrared σκόπευτρο.

επιπλέον πολλές πίστες με άπειρα δωμάτια και μπαλκόνια για καμπέρωμα. Ειδικά με 4 vs 4 που έπαιξα εγώ για 3 ώρες (την περισσότερη ωρα έψαχνε πίστα για hosts και συμπαίκτες, αλλά αυτό ίσως οφείλεται και στο νετ καφέ που ήμουν) είναι αρκετά κουραστικό και ίσως το perk Haile Gebrselassie (του γνωστού Αιθίοπα μαραθωνοδρόμου) βοηθήσει αρκετά.

Φαντάζομαι πάντως sniper με UAV hide η όπως αλλιώς λέγεται το perk + silencer (ναι το είδα αυτό σε όπλο sniper...), + claymores, και να κάνεις kills ενώ παράλληλα ψήνεις ελληνικό βαρύ στο μπρίκι με την άνεση σου. Αν αφαιρούσαν και το killcam θα μπορούσες να φτιάξεις και ...μουσακά.

Οι περισσότερες βελτιώσεις έχουν να κάνουν με φρου φρου και αρώματα όπως τα σηματάκια που έχει ο κάθε παικτης και την ταμπελίτσα καθώς και τα άπειρα notes που σου πετάει όπως buzzkill, revenger, avenger, Schwarzenegger... κάθε φορά που κάνεις κάποιο kill.

Αυτό που μου άρεσε είναι ο ήχος. πολύ καλός αλλά δεν νομίζω πως επηρεάζει θετικά το gameplay.

σε κάποια φάση έσκασε και τύπος-ιππότης με ασπίδα των ματ. Αυτό όμως δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα σε όσους έχουν εμπειρία απο τα περσινά επεισόδια τον Δεκέμβριο στην Αθήνα, οπότε αισθάνομαι αδικημένος που δεν συμμετείχα τότε.

Τελικά τον καθάρισα πιό έυκολα απ'οτι νόμιζα. Με βοήθησε αρκετά ένα ντοκυμαντερ που είχα δει στον ΣΚΑΙ, για το πως τα βγάζουν περα οι λεοπαρδάλεις με τους σκατζόχοιρους, όταν είναι σε απογνωση απο την πείνα και δεν βρίσκουν τίποτα καλύτερο να φάνε. Πρόλαβα να πάω απο πίσω του, που είναι ακάλυπτος, και να του δώσω μία γερή δαγκωματιά...

καλα αυτο το grenade launcher ειναι οτι πιο σπαστικο.... πλεον βλεπω οτι μπορεις να κουβαλας 2 οπλα χωρις περκ, οχι κ τοσο ωραιο.. αφου εχουν τοσα πολλα οπλα ας βαλουν καμια 20ρια κλας.. προς το παρον παντως μονο με το μ4α1 εχω παιξει... ΧΑΜΟΣ με cheat, hack, fack, mac. αποτι καταλαβα δεν κοβει τπτ το vac...

Παιδική (cheatero)χαρά το κάναν έτσι? άσε καλύτερα που δεν το παίρνω για mp γιατί είμαι και σε κρίσιμη ηλικία(εγκεφαλικό):p

εχω ενα προβληματακι.

Ενω εχω ενεργοποιημενο το vsync,και εχω butter smooth 60 frames σε ακυρες φασεις -οχι πχ σε μαχες με zillions εχθρους και καπνους-τραβαει κατι framedrops που γονατιζουν το γκεημ στα 10-11 frames per second.

Drivers?

(ολα τερμα εκτος απο ΑΑ που το χω στο 2Χ)

-ιδιες ρυθμισεις που ειχα και στα προηγουμενα 2 δηλαδη-

:OT:πριν καμια δεκαρια χρονια αγοραζες παιχνιδι και γουσταρες μονο που εβλεπες τη συσκευασια το κουτακι, το manual να το ανοιξεις μπλα μπλα μπλα.. μιας κ το πηρα στα χερια μου σημερα, η συσκευασια ειναι σαν να το πηρα απο την κυριακατικη ελευθεροτυπια.. δυο δισκακια μεσα κ ενα χαρτακι 2 σελιδες.. τελευταια μονο το bioshock ειχε ωραια συσκευασια. τα παιχνιδια που ειναι για ονλαιν εχουν ψιλοαισχος...:offtopic2:

Σωστός ο φίλος, ειδικά όταν αγόραζες κανά RPG, μόνο το manual του τα έσπαγε.

Και μην λες για τα Online, 2 Guild Wars έχω και τα κουτιά + manual είναι πολύ πιο πλούσια και ποιοτικά από τις φέτες του MW2.

:OT:πριν καμια δεκαρια χρονια αγοραζες παιχνιδι και γουσταρες μονο που εβλεπες τη συσκευασια το κουτακι, το manual να το ανοιξεις μπλα μπλα μπλα.. μιας κ το πηρα στα χερια μου σημερα, η συσκευασια ειναι σαν να το πηρα απο την κυριακατικη ελευθεροτυπια.. δυο δισκακια μεσα κ ενα χαρτακι 2 σελιδες.. τελευταια μονο το bioshock ειχε ωραια συσκευασια. τα παιχνιδια που ειναι για ονλαιν εχουν ψιλοαισχος...:offtopic2:

Συμφωνώ για το manual...:( To διαβάζεις σε 2 λεπτά, δεν έχει κάτι να σε ευχαριστήσει , είναι αρπακόλλα λες και βιάζονταν να το ξεπετάξουν...:angry:

Ούτε καν "Thank you for purchasing" δεν έχει....:angry:

Αίσχος...:dots:

Πλάκα πλάκα, όσο πάει κάθε χρόνο μικραίνουν:

Call Of duty 2:Αναλυτικότατο βιβλιαράκι για οδηγίες ακόμα και το πώς κάνεις reload και 25σελ.

Call Of Duty 4:MW Όχι τόσο αναλυτικό, έχεις τα βασικά μέσα για να μπορέσεις να παίξεις, 10σελ.

Call Of duty 5:World At War Και αυτό πολύ αναλυτικό με 16σελ. βιβλιαράκι.

Γενικά χωρίς βιβλιαράκι είναι σαν να το έχεις πάρει από κανέναν τυπά στο μοναστηράκι που αντιγράφει παιχνίδια και απλά εκτυπώνει ένα εξόφυλλο για την συσκευασία....

ρε φουστη μου τι ειναι τουτο;; γιατι με κανει να βαριεμαι τοσο;;; καθε που θα τελειωσει η πιστα αντε να ψαξει παλι αντε να σε βαλει οπου θελει.. αντε με τα ηλιθια περκ.. στεινουν αυτα τα ηλιθια αυτοματα αλα τερμινειτορ απο δω κ απο κει. Αμ το οπλο που σε βλεπει;;; ας βαλουν και να σημαδευει αυτοματα να τελειωνουμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.