Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Το πηρα σημερα :yes4: .Οι εντυπωσεις πολυ καλες , εγκατασταση σε 15 λεπτα, χωρις καθολου lag στο multiplayer ,πολυ ευχαριστημενος. Τωρα μενει μονο να παρω βαθμους να ξεκλειδωσω τα οπλα και να μαθω τα κολπα του.

Επισης παιζει αψογα στο pc μου, καλυτερα κι απο το COD5

Το μονο που με χαλασε λιγο ειναι αυτο με το killstreak που βαζεις ενα αυτοματο πολυβολο και βαραει αβερτα.

Κατα τα αλλα το φχαριστηθηκα πολυ..ποτε περασαν οι 3 ωρες σερι ουτε που καταλαβα..προβλεπω ξενυχτι αποψε:whistle2:

Τρομάρα τους; :shout:

Δεν θυμάμαι να σε χάλασε εσένα το promod παβλίτο :fist: (:p)

Δεν μου αρέσει το "pro" δίπλα στο Gamer. Μου ακούγεται αστείο, προτιμώ το οργανωμένος, έμπειρος, παιχταράς ή ότι άλλο θες. :p

Σου δίνει τα όπλα και τα perks που έχει ο αντίπαλος που σε σκότωσε, αλλά πρέπει να έχεις πεθάνει 3 φορές χωρίς να σκοτώσεις κανέναν.:)

Σου δίνει τα όπλα και τα perks που έχει ο αντίπαλος που σε σκότωσε, αλλά πρέπει να έχεις πεθάνει 3 φορές χωρίς να σκοτώσεις κανέναν.:)

lol.τι?

λες και αμα παρεις τα οπλα του αντιπαλου μεταμορφωνεσαι σε uber killer....

Σε lobby πως τα λεν αυτα κάτω των 120ms ping ακόμα δεν με έχει βάλει(6/10 bars και ο λαγομετράς τεΡΛαινεται). Με mods διορθώνουν λίγο το aiming βάζουν και dedi server και γίνεται το game της χρονιάς. Ωραίες πίστες αρκετά μεγάλες ακόμη και για 20-25 ατομα χαλαρά. Εχει τόσα όπλα τόσα unlocks και achievments που θα βαρεθείς και δεν θα τα ξεκλειδώσεις στο τέλος.

Κρίμας που δεν θα χει την πορεία του cod4 στην pc κοινωνία

και αυτο πολυ ωραιο map

52755204.jpg

εντωμεταξυ αμα σας πω οτι σε αυτο χρειαζετε πιο πολυ το lean απο το 4..εχει μεγαλες αποστασεις και παιζεις με αρκετες γωνιες..

το μονο που αρχιζει και με εκνευριζει ειναι τα πολλα banner που βγαινουν σε kills και διαφορα αλλα..το κανει πολυ arcade και κουραστικο μετα απο καποια φαση..

Εχει βρει κανεις ποιες πορτες πρεπει να ανοίξεις στο router για να μπορεις να κανεις host games? Στο site της infinityward λεει μονο για upnp... Εντωμεταξυ μεσα στο παιχνίδι μου λεει ΝΑΤ: strict..

Λεεεεεεππόοοοοοοον, ρεπορτάζ:

Μετά από περίπου 5 ώρες ενασχόλησης αναφέρω τα εξής:

Στην αρχή, παιχνίδι έβρισκα μέσα σε μερικά δευτερόπλεπτα. Φάνηκε να είναι skill balanced, γιατί στο πρώτο που έπαιξα, με πέταξε έξω μόνο του (!) και με έβαλε σε άλλο με μεγαλύτερα level.

Όσο πέρναγε η ώρα, η αναζήτηση παιχνιδιών γίνοταν χειρότερη. Μιλάμε να προσπαθώ και 10 λεπτά να βρω παιχνίδι. Μετά, έμπαινα, έπαιζα και π.χ. έφευγαν 2 από την άλλη ομάδα και μέναμε 5vs3. ΔΕΝ μπορείς να κάνεις Change team και δεν γίνεται auto balance, έπαιξα έτσι 10 λεπτά και δεν προστέθηκε άνθρωπος.

Το MW2 σαν CoD, είναι στην ουσία το 4 με λίγο πιο χαρούμενα γραφικά, ότι πιο μοντέρνο έως καγκούρικο σε όπλα, τα οποία είναι αμέτρητα πια. Σε κάθε kill σου πετάει διάφορα μηνύματα τύπου headshot!, double kill, nice long shot, payback κλπ και νιώθεις λες και παίζεις SF2.

Επίσης, οι χρήστες έχουν icon και badges που εμφανίζονται ΜΕΣΑ στο παιχνίδι λες και είναι avatar και banner σε φόρουμ!

Το Lean είναι απαραίτητο γμτ, δεν παίζεις χωρίς αυτό.

Κάποια Killstreak rewards είναι απλά η χαρά του Nooba. Ανεβαίνεις σε ελικόπτερο, με thermal scan και πυροβολάς ότι κινείται. :hang3:

Τα Deathstreaks τώρα, άλλη δουλειά. Όταν ψοφάς κατά ροή έχεις "βοηθηματάκια". Έλεος.

Το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ είναι ότι παίζεις με ένα μάτσο άγνωστους/άσχετους, ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ στην ομάδα καμία και φυσικά το φελέκι μου, που είναι το "α αυτός ο σέρβερ έχει καλούς παίκτες, να ξανάρθω;" :wall:

To ρημάδι το ping, από 3 γραμμές και κάτω δεν παίζεται, έκλεινα το game.

Τα maps είναι ωραία, αλλά βλέπετε, μετά από 50 περίπου αλλαγές παιχνιδιών, όλο τα ίδια 4-5 έπαιζα γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ SERVER ΝΑ ΚΑΝΕΙ ROTATE ΤΑ MAPS PEEEEEEEE και τα πάνε όλα από την αρχή.

Α λολ, κορίτσια, δεν ξέρω αν δεν βλέπετε campers, μέτρησα πολλούς χθες :p

Ακόμα είναι νωρίς και τα uber noob classes δεν έχουν φτιαχτεί. Πλάκα έχει που το P90 στο δίνει από το 23-24 level, γιατί άραγε;

Κλείνοντας: Σε γενικές γραμμές αυτό είναι ένα FPS που έχει πλάκα και αν έχεις όρεξη το παίζεις. ΔΕΝ είναι CoD, είναι κάτι άλλο. Σε casual παίκτες που θένε να μπουν, να σφάξουν και να βγουν είναι ΟΚ. Εγώ sorry, αλλά ήθελα να μπαίνω στους servers μου να λέω καλησπέρα, να ξέρω με ποιους παίζω και να προπονούμαστε μαζί. Δεν μπορώ να το έχω..

GJ Activision!

Εχει βρει κανεις ποιες πορτες πρεπει να ανοίξεις στο router για να μπορεις να κανεις host games? Στο site της infinityward λεει μονο για upnp... Εντωμεταξυ μεσα στο παιχνίδι μου λεει ΝΑΤ: strict..

Αυτό το ψάχνω κι εγώ, θα δοκιμάσω σήμερα να snifάρω κανά πακέτο μπας και βρούμε τίποτα. Αν και κάτι μου λέει ότι για να θέλει upnp μπορεί και να ζητάει περισσότερα του ενός και μη στατικά.

Αυτό το ψάχνω κι εγώ, θα δοκιμάσω σήμερα να snifάρω κανά πακέτο μπας και βρούμε τίποτα. Αν και κάτι μου λέει ότι για να θέλει upnp μπορεί και να ζητάει περισσότερα του ενός και μη στατικά.

Υπάρχει πρόγραμμα που βλέπει τα ports για κάθε εφαρμογή που έχεις ανοιχτή http://www.nirsoft.net/utils/cports.zip

Το ξέρω το CurrPorts, αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει στην περίσταση :)

Το βράδυ θα το ψάξω.

Btw, Trooper δοκίμασες την κλασική 28960?

δεν υπαρχει αυτο.

Πριν το mw2 ,multi γιοκ σε cracked εκδοση.

να και μια πρωτοτυπια που εφερε βρε.

δωρεαν multi για ολους :p

Tελικα πηραν "εκδικηση" οι PC gamers!

τωρα επαιξα κ γω πρωτη φορα μουλτι.. με απογοητευσε λιγο.. λες κ επαιζα στο xbox live ηταν.. με αρκετο lag...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.