Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

Πες τα ρε gbak....

Το παιγνίδι εχει πολυ δράση... είναι παρα πολυ καλό.

Παίζω με παρέα και ειναι πολυ ισορροπημένο.

Διαβάστε και ενα εμπεριστατωμένο review του MP

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1021149

ps Μήπως θα πρέπει να γίνει ξεχωριστό θρετ για το mp κομμάτι του game?

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

επαιξα λιγο...

ο ορισμος της αμερικανιας και της προπαγανδας.:wall:

μετριο,με αρκετη ποικιλια στα οπλα

ερωτηση σε οσους επαιξαν το COD:WAW σε βαθος χρονου.

Οι πιστες μοιαζουν εστω και λιγο σαν στησιμο με του WAW ή οχι (camper free εννοω)

Ο λογος που δεν ασχοληθηκα ποτε σοβαρα με το 4 ηταν οι τραγικες πιστες του.

αναλογως τις πιστες..ως επι το πλειστον ειναι μεγαλες νομιζω φερνουν στο waw(σε καποιες) αν και δεν το τρεξα τρομερα πολυ το συγκεκριμενο...σε καποιες ειναι camper free σε καποιες οχι..φερνει σε cod4..αλλα και παλι αυτο το στριμωξιδι και το καψιμο μεταξυ 16 παικτων και πανω δεν υπαρχει..εντωμεταξυ εχω την εντυπωση οτι εχουν παιξει καλυτερο fov αν δεν κανω λαθος....

υποψιν νομιζω το στησιμο γενικοτερα που χουν μερικες πιστες δεν βολευουν τα καμπερια..καθως ειναι μεγαλες με λιγους παικτες

αναλογως τις πιστες..ως επι το πλειστον ειναι μεγαλες νομιζω φερνουν στο waw(σε καποιες) αν και δεν το τρεξα τρομερα πολυ το συγκεκριμενο...σε καποιες ειναι camper free σε καποιες οχι..φερνει σε cod4..αλλα και παλι αυτο το στριμωξιδι και το καψιμο μεταξυ 16 παικτων και πανω δεν υπαρχει..εντωμεταξυ εχω την εντυπωση οτι εχουν παιξει καλυτερο fov αν δεν κανω λαθος....

υποψιν νομιζω το στησιμο γενικοτερα που χουν μερικες πιστες δεν βολευουν τα καμπερια..καθως ειναι μεγαλες με λιγους παικτες

οκ θενκς φορ δε ινφο.

Αν ελευθερωθει καμια κοπια στο Σεβεν (σε κανα μηνα και αν) θα το δουμε απο πρωτο χερι.

Επισης η ελειψη lean δεν σας ενοχλει?

Ειδικα σε μη noobs ειναι απαραιτητη.

να σε πω..ναι με χαλασε αυτο..δεν μπορω να πω οτι το χρησιμοποιουσα συνεχεια στο 4 αλλα καποιες φορες ηταν απαραιτητο...απορω ρε οι μλκες πως το αφησαν στην απεξω αυτο...εδω το πιο αχρηστο φπς τρεχεις και το χει

υπάρχει τρόπος για ενεργοποίηση του lean...δεν το εχω δοκιμάσει για να το επιβεβαιώσω

1) Ανοιγουμε στον φακελο εγκαταστασης το .....\player\settings.cfg

2) Αλλαζουμε:

bind E "melee"

σε:

bind V "melee"

3) Προσθετουμε:

bind Q "+leanleft"

bind E "+leanright"

4) Αποθηκευουμε

υπάρχει τρόπος για ενεργοποίηση του lean...δεν το εχω δοκιμάσει για να το επιβεβαιώσω

1) Ανοιγουμε στον φακελο εγκαταστασης το .....\player\settings.cfg

2) Αλλαζουμε:

bind E "melee"

σε:

bind V "melee"

3) Προσθετουμε:

bind Q "+leanleft"

bind E "+leanright"

4) Αποθηκευουμε

lol?

αμα ειχα ανοιχτο το desktop μου τωρα θα επαιζα cod με teamviewer !!

Reporter: Ignoring IW.net, is the PC version a direct port of the console version?

Mackey-IW: "No, PC has custom stuff like mouse control, text chat in game, and graphics settings."

that sums up everything.

ps Μήπως θα πρέπει να γίνει ξεχωριστό θρετ για το mp κομμάτι του game?

Wish granted :)

Φτου ! Φτου ! παραγγειλα το game και μαντεψτε ! ειδα καπου οδηγιες για MP μεσω steam μαλιστα ! δεν το δοκιμασα αλλα λενε οτι δουλευει κανονικα με σπ@σμενο .

EDIT :

τελικα λενε μονο με hamachi και αν..sorry για το false alert ...αρα καλα εκανα και το αγορασα

ερωτηση σε οσους επαιξαν το COD:WAW σε βαθος χρονου.

Οι πιστες μοιαζουν εστω και λιγο σαν στησιμο με του WAW ή οχι (camper free εννοω)

Ο λογος που δεν ασχοληθηκα ποτε σοβαρα με το 4 ηταν οι τραγικες πιστες του.

Οπος ειχα πει το COD5 με απογοήτευσε απο τα πρώτα 10 λεπτα... εντούτοις το έπαιξα με τον αδερφό για κανα τεραμηνο καθημερινά... απο τοτε ειναι στο ραφι.

Αυτο που με ειχε χαλάσει, εκτος απο την κίνηση των παικτών , FOV , το arcade στιλ, ηταν και οι πίστες και ο πανικός που επικρατούσε.... ασε που δεν ειχα βρει server τις προκοπής.

Το MW2 ειναι σαφώς ποιο κοντα στο COD4, αλλα με πολυ ποιο ωραίες πίστες.

Εχω φτάσει LVL 14 και μεχρι τωρα δεν εχω δει comperια ουτε γεμίζουν οι server με tubeαδες

Καμιά ενημέρωση παιδιά από αυτούς που έχουν hol , 4net , on κ.τ.λ εκτος οτε για να δούμε τι γίνεται στο mp του MW2?

όταν λέτε ότι είναι φτιαγμένο για τον casual gamer τι εννοείται; όχι τίποτα άλλο, αν είναι έτσι να παω να το πάρω.

Casual είναι ο απλός παίκτης που θα το παίξει για την πλάκα του. Οι άλλοι είναι οι pro gamers (τρομάρα τους), οι καμμένοι και οι οργανωμένοι με clans κλπ.

Αν δεν έχεις ασχοληθεί με τίποτα από αυτά, μάλλον είσαι casual :p

Έχω ΟΝ και όσο έπαιξα είχε λίγο lag λόγω μη dedicated servers και επειδή μπορεί να αλλάξει ο host την ώρα που παίζεις.Aλλά σε γενικές γραμμές παίζεις αρκετά καλά.

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε καθαρά για τα pings με όποια εταιρεία κι αν έχεις αν δεν υπάρχουν dedicated... :weep:

Πάντως εγώ διασκεδάζω πολύ με το MW2 παρά τα προβλήματα και στις πίστες δεν είναι εύκολο το camp...

Πιστεύω ότι με κάποιο patch θα βάλουν dedicated.Υπομονή...:)

Είναι νωρίς να μιλάτε ακόμα για camp. :)

Επίσης, dedicated δεν θα βγάλουν και ποιος ο λόγος άλλωστε; Αφού μια χαρά πάνε οι πωλήσεις και έτσι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.