Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

νταξ, το sp δεν υπαρχει, 4 ώρες pure fun, για το mp θα σας πω οταν το φερουν στο dvdαδικο της γειτονιας :p

Θα το φερουν τα videoclub? και πως θα γινεται να παιζουν οι επομενοι μετα τον πρωτο? η ενεργοποιηση γινεται μεσω steam οπως το counter strike ετσι δεν ειναι? που αν κανεις ενεργοποιηση βαζεις serial number και το EMAIL σου και διμιουργεις ενα account.Αυτο χρειαζεται ακομα και για το SP. Αν πας να κανεις αλλο acount στην steam με κωδικο που εχει χρησιμοποιηθει ηδη και διαφορετικο email νομιζω δεν γινεται! ή κανω λαθος??

Αυτο θα γινει αν βρεθει Duplicate CD Key :

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6823-QADN-7849

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

θα το ενεργοποιησει το video club στο ονομα του λογικα. αλλα κ παλι θα σου δωσει τον κωδικο οποτε....

Ναι ,αν γινει ετσι οκ, αν δηλαδη κανει το videoclub ενα account και σου δινει το username kai password μαζι με το παιχνιδι ...αλλα αν βρεθουν πολλοι μαζι (απο διαφορετικες ip) να μπαινουν με το ιδιο ID, μαλλον θα γινει ban στον κωδικο.Το steam ειναι πικρα με την ασφαλεια στα accounts...

καλά έχεις δίκαιο σε αυτό που λες , απλά θέλω να σου πω ότι η activision δεν θα έχει κανένα πρόβλημα έτσι όπως βγήκε το game [εννοώ με την τρίτη αποστολή] , γιατί εκτός του rating έχει προειδοποιήσει κιόλας από το πρώτο άνοιγμα του παιχνιδιού

δεν ειπε κανεις οτι θα εχει προβλημα η activision απλα οτι ειναι υπερβολικο...

τελειωσα το sp... απορω πως μερικοι ενθουσιαστικατε.. δεν κανεις τιποτα στο παιχνιδι.. ενας κομπαρσος που σκοτωνει οτι βρει ειναι ο χαρακτηρας... και 10 φορες δλδ να το παιξει καποιος, 10 φορες θα γινουν ακριβως τα ιδια πραγματα... σαν σουπερ μαριο ενα πραγμα...

Φιλε μου ... στο mp στοχεύουν.. εκει ειναι τα λεφτά...

αν είναι όντως έτσι κάποιος να τους ενημερώσει ότι απέτυχαν παταγωδώς!! συμφωνείτε?:tomato:

Θα το φερουν τα videoclub? και πως θα γινεται να παιζουν οι επομενοι μετα τον πρωτο? η ενεργοποιηση γινεται μεσω steam οπως το counter strike ετσι δεν ειναι? που αν κανεις ενεργοποιηση βαζεις serial number και το EMAIL σου και διμιουργεις ενα account.Αυτο χρειαζεται ακομα και για το SP. Αν πας να κανεις αλλο acount στην steam με κωδικο που εχει χρησιμοποιηθει ηδη και διαφορετικο email νομιζω δεν γινεται! ή κανω λαθος??

Αυτο θα γινει αν βρεθει Duplicate CD Key :

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6823-QADN-7849

δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν 6 υπαλληλοι του seven (και του καθε seven) που δεν θα βαριουντε να καταχωρησουν τα cd-keys πανελλαδικα

ε αμα υπαρχει θεμα με την 1η καταχωριση του cd-key, κανονισε να εισαι ο πρωτος που θα το νοικιασει !

Φιλε μου ... στο mp στοχεύουν.. εκει ειναι τα λεφτά...

Να το εβγαζαν σαν εξπασιον του 4 τοτε.. τα λεφτα ειναι στο ονομα, αυτο εχουν κ εκμεταλευονται..

αν είναι όντως έτσι κάποιος να τους ενημερώσει ότι απέτυχαν παταγωδώς!! συμφωνείτε?:tomato:

Εσυ που το λες, έπαιξες MP ??

Μη λεμε οτι νανε....

Το παιχνίδι ειναι πολυ καλό και σε MP , καλύτερο απο το COD4 αλλα με διαφορετικό στήσιμο στο κομμάτι των servers...

Εαν θες ανεβάζεις privet server με όλες τις δυνατότητες που ειχε και το COD4... και επίσης παιζεις μαζι με φιλαρακια μεσω της σχετικής επιλογής invite.

Προσωπικά, μετα απο την χθεσινη ενασχόληση με το MP κομματι του παιγνιδιού εχω να πω οτι αξίζει τα λεφτά του... δεν ειναι σαν το COD5 που ειχε φαει άκουρο απο το πρώτο πεντάλεπτο...

το COD5 δεν ηταν ασχημο ,αλλα λιγο πιο κατω απο το 4 .

Το κακο του 5 : ειναι πολυ βαρυ.Το MW2 ειναι ελυφρυτερο απο το 5 στο PC μου

Εσυ που το λες, έπαιξες MP ??

Μη λεμε οτι νανε....

Το παιχνίδι ειναι πολυ καλό και σε MP , καλύτερο απο το COD4 αλλα με διαφορετικό στήσιμο στο κομμάτι των servers...

Εαν θες ανεβάζεις privet server με όλες τις δυνατότητες που ειχε και το COD4... και επίσης παιζεις μαζι με φιλαρακια μεσω της σχετικής επιλογής invite.

Προσωπικά, μετα απο την χθεσινη ενασχόληση με το MP κομματι του παιγνιδιού εχω να πω οτι αξίζει τα λεφτά του... δεν ειναι σαν το COD5 που ειχε φαει άκουρο απο το πρώτο πεντάλεπτο...

εσύ τι λές? μάγος είμαι? χωρίς να έχω παίξει multi να το λέω? το gameplay είναι το ίδιο, lag lag lag, dedicated servers (για μένα είναι ζήτημα), αριθμός παιχτών (18?!?), ελεύθερο hacking (που νομίζω αν το έκανα built in θα ήταν καλύτερα) κτλ κτλ...αυτή είναι προσωπική άποψη την οποία τυγχάνει να την συμμερίζονται αρκετοιιιιιιιι ακόμα....

P.S. μην ξεχνάμε το εξής...οι ομοιότητες με το cod:mw είναι αρκετές..δεν πρέπει λογικά να το αναβάθμισαν και πολύ...έλα ντε που το cod:mw είναι και 2ετίας παιχνίδι....

νταξει raven_g20 και το pro ειναι ιδιο και απαραλλακτο απο το 1998 με αναβαθμισεις σε γραφικα ηχο και 2-3 μπιχλιμπιδια καθε χρονο.

Παντως για αλλη μια φορα η ιστορια δεν βγαζει ΚΑΜΙΑ ακρη (στο WAW μια χαρα εβγαζε)

εσύ τι λές? μάγος είμαι? χωρίς να έχω παίξει multi να το λέω? το gameplay είναι το ίδιο, lag lag lag, dedicated servers (για μένα είναι ζήτημα), αριθμός παιχτών (18?!?), ελεύθερο hacking (που νομίζω αν το έκανα built in θα ήταν καλύτερα) κτλ κτλ...αυτή είναι προσωπική άποψη την οποία τυγχάνει να την συμμερίζονται αρκετοιιιιιιιι ακόμα....

P.S. μην ξεχνάμε το εξής...οι ομοιότητες με το cod:mw είναι αρκετές..δεν πρέπει λογικά να το αναβάθμισαν και πολύ...έλα ντε που το cod:mw είναι και 2ετίας παιχνίδι....

Μήπως εχεις παίξει άλλο παιγνίδι?

Τι lag μου λες??? που το είδες???? Ειναι εντελώς lag free.....

Ίδιο gameplay?? Τι περίμενες να δεις ????

Εχει τα αρνητικά του , δεν αντιλέγω, αλλα το feeling ειναι καλύτερο απο το COD MW.

Δεν έχω παίξει online FPS απο Q3 εποχές, αλλά τότε το Ping ήταν μέγα θέμα, να ρωτήσω, Ελλάδα και Ευρώπη με τι ping είστε?

Δεν έχω παίξει online FPS απο Q3 εποχές, αλλά τότε το Ping ήταν μέγα θέμα, να ρωτήσω, Ελλάδα και Ευρώπη με τι ping είστε?

Στο COD 4 ειμαι με 80ms server Αγγλιας. otenet 8mbit

Στο καινούριο ειναι με παύλες και εχω μια λιγότερη απο το full.

@ raven_g20 Ανέβασε ενα screenshot με το ping σου να δούμε πως πάει.

80 αγγλία είναι μια χαρά, δεν είσαι και LPB αλλά παίζαμε rail άνετα με τόσο, οπότε σε Ελληνικούς servers θα έχετε κάτω από 50 που είναι super.

Ήθελα να δω πόσο και αν έχουν φτιάξει οι γραμμές μας με Ευρώπη μαμώ την Καλκούτα μου.

Navigate to the folder: 'program files\steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players' and open the file config_mp.cfg

Change scoresping_interval from 100 to 20, and maxbars from 4 to 10 (10 is the max).

This means that each of the 10 bars represents 20ms, with full green being 20ms or lower, and 1 red being 200ms or higher.

Περισσότερες Ping bars για μεγαλύτερη ακρίβεια... Λέμε τώρα

Edit

Απ ότι είδα εχει και lagometer για βάλτο ρε Angel και πε μας τι κανει, τι δείχνει

80 αγγλία είναι μια χαρά, δεν είσαι και LPB αλλά παίζαμε rail άνετα με τόσο, οπότε σε Ελληνικούς servers θα έχετε κάτω από 50 που είναι super.

Ήθελα να δω πόσο και αν έχουν φτιάξει οι γραμμές μας με Ευρώπη μαμώ την Καλκούτα μου.

Σε ελληνικό promod COD4 παίζει 20-30ms θα δω το βράδυ και θα σου πω ακριβώς.

και μενα μου αρεσει πιο πολυ το μουλτι του mw 2.. εχει πολυ ωραια maps αρκετα μεγαλα...οι παιχτες μοιραζονται σωστα ..δεν σε κουραζει γιατι απλα δεν γινεται χαμος οπως στο cod4..το spawn πλεον ειναι πιο ανετο και σωστο...δεν υπαρχει πλεον το εκνευριστικο rebalance ..των teams...και φυσικα εχει πολυ καλα και αναβαθμισμενα οπλα με πιο πολλα upgrades...επισης παρατηρησα καλυτερες κινησεις του παιχτη..πιο αμεσες και γρηγορες..ειδικα με καποια περκ που ανοιξαν..

το μονο μειον οντως dedicated serv..και επισης θα το θελα σε hardcore mode θα ειναι οπως πρεπει

δεν νομιζω να ξανaγυρισω στο cod4 το χα βαρεθει..απο λαγκ κανα δυο φορες ειχα προβλημα..αλλα αυτο μου χει συμβει και στο cod4

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.