Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

Απ' ότι φαίνεται τα cinematics θα είναι καλύτερα κι από του CoD4 MW..

Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι τα γραφικά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτά που δείχνουν τα βίντεο και είναι χειρότερα... όπως πχ το σκηνικό με το κομβόι από τζιπ που κυκλοφορούν μέσα στην πόλη, τα οποία σε full settings δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που δείχνει το βίντεο... :slap:

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply
αλλά την 3η αποστολή τι την ήθελαν? θεωρώ απαράδεκτο να υπάρχει αποστολή στην οποία βολτάρεις σε ένα αεροδρόμιο μέσα και σκοτώνεις αθώους και γουστάρεις κιόλας..ειδικά σε μια περίοδο που τα pc games έχουν μεγάλη επίπτωση σε νεαρά παιδιά (δεν λέω ότι φταίνε μόνο αυτά) είναι μέγα λάθος η συγκεκριμένη αποστολή...ελπίζω στην συνέχεια να σοβαρευτεί...

σε ρωταει αν θελεις να την παιξεις ή οχι.

το ξέρω το είδα...αλλά πιστεύεις δεν θα την παίξει ο οποιοσδήποτε? και στην πόρωση επάνω θα την τελιώσει κιολας...νόημα είναι μην αποκομίσει τίποτα λανθασμένες αντιλήψεις..anyways μεγάλο θέμα δεν θέλω να χαλάσω το post,...

το ξέρω το είδα...αλλά πιστεύεις δεν θα την παίξει ο οποιοσδήποτε? και στην πόρωση επάνω θα την τελιώσει κιολας...νόημα είναι μην αποκομίσει τίποτα λανθασμένες αντιλήψεις..anyways μεγάλο θέμα δεν θέλω να χαλάσω το post,...

Ενταξει ειναι ηδη PG σε πολλες χωρες (εκτος Ελλαδας τα τηρουνε αυτα) και σε ρωταει.

Οτι ναι ειναι καπως προκλητικο αυτο που κανε,ισχυει.

Αλλα ετσι καταργουμε κατηγοριες παιχνιδιων που βασιζονται στη βια (carmageddon,GTA,Manhunt etc)

και μην ξεχνας οτι shooter ειναι.Ανθρωπους υποτιθεται σκοτωνεις οχι "κακους εξωγηινους".

(αλλα ναι αυτοι ειναι mob,δεν μετρανε.)

δεν νομιζω να πατησει κανεις skip.. ειναι που ειναι λιγοστα τα επιπεδα δεν ειναι κ ευκολο να το προσπερασεις..

ρε σεις τοσους και τοσους εχουμε σκοτωσει τοσα χρονια σε τοσα φπς που χουμε παιξει ..αυτο σας πειραξε..:hehe:

γεγονος ειναι οτι αμα θελει κανας πιτσιρικας να παιξει απλα του τα κανεις σκιπ και συνεχιζει..λες και ολο το υπολοιπο παιχνιδι δεν βασιζεται στην βια..και στο τσακισμα..:hehe:

μην μιλησω για tv και αλλα που καθημερινως βλεπουν πιο πολλα..και διχως σκιπ

μα δεν λεμε να παιξει στα δικα μας pc αλλα στο δικο του.. ελενχει κανεις ποσο χρονων ειναι το καθε παιδακι;; ναι εχουμε σκοτωσει τοσους κ τοσους αλλα κατα 90% για αυτοαμυνα... αυτο τωρα ειναι απαραδεκτο.. στην τιβι ναι βλεπουν διαφορα αλλα εκει μονο βλεπουν δεν παιρνουν κ τον ελενχο στα χερια τους...

ηταν καταπληκτικο απιστευτο μακαρι να ηταν αλλο τοσο.2 πραγματα με χαλασαν,ενα ηταν παρα πολυ μικρο και δυο το παρακαναν με την προπαγανδα αυτη την φορα

Στο 2:01 βλέπω Sniper με σιγαστήρα; FFS!

Και στο 1 η στο 2 ,δε θυμαμαι καλα ειχε sniper με σιγαστηρα στο sp.:fie:

Μου αρεσει πολυ ! παιχνιδαρα! Παιζω sp ,αλλα περιμενω το original συντομα.

Τα γραφικα τα βρισκω πολυ καλα,πολυ καλυτερα του 4 ,και τα οπλα πιο αληθοφανη,ακομα και οι πυροβολισμοι ειναι πολυ πιο ρεαλιστικοι.

καλα θα ηταν να υποστηριζει servers κτλ ,που θα το ειχαμε και δωρεαν :p ,αλλα τι να κανουμε ?

Μου αρεσουν πολυ τα special ops ,περισοτερο απο τα campains αφου εχει περισοτερη δραση. Τα εχω τερματισει σχεδον! στο ευκολο βεβαια,αλλα θα ξεκινησω δυσκολοτερο επιπεδο μεχρι να μου ερθει και να βαλω επιτελους mp :dance3:

Και στο 1 η στο 2 ,δε θυμαμαι καλα ειχε sniper με σιγαστηρα στο sp.:fie:

Το video το είδες; Δεν είναι Sp, αλλά mp.

Suppressed sniper rifle σε multi? Δηλαδή ο άλλος θα μου στήνει camp σε θάμνους, δεν θα τον πιάνει το UAV, δεν θα ακούω-βλέπω από που βαράει και όλα ΟΚ. Νταξ, νομίζω πως όλα τα noobάκια θέλαν κάτι τέτοιο.

λοιπόν...χτες το εγκατέστησα και το δοκίμασα...μάλλον το στόχευαν περισσότερο για single player...ήμουν κ λίγο κομάτια..τεσπα...ωραία γραφικούλια, οπλάκια και gameplay καλό (θυμίζει αρκετά τον προκάτοχο του)...από το λίγο που έπαιξα ένα μόνο πράγμα συγκράτησα...ναι είναι παιχνίδι, fictional κλπ...αλλά την 3η αποστολή τι την ήθελαν? θεωρώ απαράδεκτο να υπάρχει αποστολή στην οποία βολτάρεις σε ένα αεροδρόμιο μέσα και σκοτώνεις αθώους και γουστάρεις κιόλας..ειδικά σε μια περίοδο που τα pc games έχουν μεγάλη επίπτωση σε νεαρά παιδιά (δεν λέω ότι φταίνε μόνο αυτά) είναι μέγα λάθος η συγκεκριμένη αποστολή...ελπίζω στην συνέχεια να σοβαρευτεί...

εκτός του ότι στο λέει μέσα στο game, μην ξεχνάμε και το esrb rating που του έχει δώσει mature(17+) για Blood, Drug Reference, Intense Violence, Language

εκτός του ότι στο λέει μέσα στο game, μην ξεχνάμε και το esrb rating που του έχει δώσει mature(17+) για Blood, Drug Reference, Intense Violence, Language

.....δηλαδή θες να μου πεις οτι υπάρχει άνθρωπος στον Πλανήτη αυτό να δίνει σημασία στο ESRB rating???...τρελαθούμε τελιως...τέσπα είπαμε μεγάλη συζήτηση πάει αλλού ας το αφήσουμε...είναι πάντως action packed παιχνίδι, run & gun, dont stop till u drop σκηνικό...είναι ωραίο την άποψη του ότι σε κρατά συνεχώς στην τσίτα...αλλά απ' ότι λένε περισσότεροι είναι μικρό στην διάρκεια οπότε θα με ξενερώσει αυτό..no worries...back to Divinity II :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.