Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

και ομως ειναι...δεν χρειαζεται να ξυλωθεις και να τρεχεις να αναβαθμιζεις για να τρεξεις ενα αξιολογο fps... σαν το crysis ενα πραμα ας πουμε οταν ειχε πρωτοβγει..

αυτο λεει ο ανθρωπος

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Κατσε,αν μιλας για sp εισαι σωστος ναι!!Δεν ειναι αναγκη να το ξεπατωνει το pc μας,αλλα για το mp κομματι,το τελευταιο που θα κοιταζα θα ηταν τα γραφικα.Ακομα και ο ηχος για μενα πιο σημαντικος ειναι απο τα γραφικα.Δεν ειναι και λιγες οι φορες που φορτωνω το 1.6 ... :D:T:

και ομως ειναι...δεν χρειαζεται να ξυλωθεις και να τρεχεις να αναβαθμιζεις για να τρεξεις ενα αξιολογο fps... σαν το crysis ενα πραμα ας πουμε οταν ειχε πρωτοβγει..

αυτο λεει ο ανθρωπος

αυτο ελειπε.

Υπαρχουν 2 κατηγοριες games.

1η)Κατηγορια "θα παιξω σε pc 6ετιας αλλα και στο τελευταιο μοντελο σουπερ γουαο"

βλεπε wow,COD,ΗL2 κλπ.

Πουλανε εκατομμυρια.ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ετσι.

2η)Κατηγορια "εχω γραφικαρες οποιος μπορει ας με τρεξει,αλλα στην τελικη δεν μ αγοραζει κανεις."

βλεπε FEAR,Crysis κλπ

Πιστευω να μην επιλεγεις τα multiplayer fps με γνομωνα τα γραφικα,γιατι σωθηκες!!:...:

Αν δεν έχει καλά γραφικά πολύ απλά το παρατάω. Έτσι και αλλιώς δεν παίζω multiplayer πια. Το παιχνίδι σέβεται τους gamer που δεν έχουν το super pc.

Δε γίνεται game του 2007 (Medal of Honor: Airborne) να σέρνεται και το Call of Duty με καλύτερα γραφικά να παίζει χωρίς να χάνω ούτε frame.

Αν δεν έχει καλά γραφικά πολύ απλά το παρατάω. Έτσι και αλλιώς δεν παίζω multiplayer πια. Το παιχνίδι σέβεται τους gamer που δεν έχουν το super pc.

Δε γίνεται game του 2007 (Medal of Honor: Airborne) να σέρνεται και το Call of Duty με καλύτερα γραφικά να παίζει χωρίς να χάνω ούτε frame.

το παιχνιδι ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ!

τι σεβασμος στο γκεημερ κλπ.

Αν ειχε μηχανη cry engine δεν θα το παιρνε ΚΑΝΕΙΣ γιατι οι πιο πολλοι απλα max-αρουν τα settings και περιμενουν το μπρικι τους να το σηκωνει.

Ρε παιδες τι κορυφαια γραφικα λετε?

Τα textures ειναι πολυ μετρια

Καπου αναμεσα στις δυο αποψεις το τοποθετω εγω. Ετυχε να το δω σημερα σε ενα ξαδερφο μου. Προσωπικα, βλεπω τα ιδια γραφικα με το COD4. Σαν μια καλη Mod-a μου φανηκε. Βεβαια δεν ειδα τα οπλα... το UMP .45 το θυμαμαι απο το DeltaForce:LW.

Πατησε το private game και τον πηγε σε ενα server που ενω το gameplay του MW2 ειναι ιδιο με του COD4, το επιπεδο των παικτων ηταν μετριοτατο... κανενας παλιος που να ηταν Lvl 1 δεν υπηρχε? τι 'ναι αυτα ρε...

ΥΓ. Βγαλτε ενα COD WW I ρεεεεε... Με Enfield και Gras... στα 10kill να περναει το zeppelin και να ριχνει βομβες και στα 15 να ερχεται το τριπλανο του Richthofen και να βαραει με τα MG08:slap:

Κατσε,αν μιλας για sp εισαι σωστος ναι!!Δεν ειναι αναγκη να το ξεπατωνει το pc μας,αλλα για το mp κομματι,το τελευταιο που θα κοιταζα θα ηταν τα γραφικα.Ακομα και ο ηχος για μενα πιο σημαντικος ειναι απο τα γραφικα.Δεν ειναι και λιγες οι φορες που φορτωνω το 1.6 ... :D:T:

ναι ρει για single μιλαμε σαφως...ετσι καταλαβα οπως το πε..τωρα για μουλτι ναι και μενα δεν με νοιαζει v-sync off και παει λεγοντας..βεβαια να τονισω μεχρι στιγμης το μονο φπς ονλαιν μουλτι που μου προσφερει "καλα" γραφικα ειναι το mw2..καλυτερα απο το cod4...

γιατι περα απο το καψιμο και τα headshots θες και λιγο ατμοσφαιρα πως να το κανουμε..:hehe:

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι ομως οτι βαβουριαζει αρκετα η 295 με το mw2....κατω απο 80c δεν πεφτει...δεν ειναι και τοσο απλα τα textures εν τελη...συν οτι παιζει και ενα περιεργο σαν blur σε ολο το παιχνιδι..επισης διακρινω και ambient occlusion στα φορτε του..

Πιστευω η πιστα εκει με τους ρωσσους ειναι παρα πολυ βιαια.. Κατι τετοια βλεπουν τα παιδακια... Το παιχνιδι μου φαινεται ολοιδιο με το 4.. καινουριες πιστες κ πιο φανταχτερες, τα γραφικα απλα απαραδεκτα....

Παιθένει ο Ghost γαμώτο...:weep::weep: Είναι το είδωλο μου..Τον βλέπω στο παιχνίδι και θέλω να γίνω σαν και αυτόν..Μα γιατί όλοι οι γαμάτοι χαρακτήρες πρέπει να παιθένουν πάντα?:weep: Ιnfity Ward εύχαριστουμε για την πατατα :confused:

2 μερες το παιζω, lag δεν εχω. Και με συνδεση HOL που δεν εχει καλα Ping γενικα με εξωτερικο αυτη την περιοδο.(θα διορθωθει μεσα στο μηνα)

Η μπαριτσα παντως ειναι εντελως νουμπαδικη.

εγω εκει που ουτε καν δεν θα εμπαινα στον κοπο να το κατεβαζω πειρατικα, το καιρδισα σε κληροση στο Clan Base :slap: ahahha :hehe:

εμενα γιατι μου φαινεται οτι ακομα και αυτοι που ειναι κατα θα το παρουν? :p

αντε να δουμε τι θα λεει το BF2

με αυτα που εχω διαβασει εχω απογοητευτει για το MW2 αλλα θα του ρηξω μια ματια

αν και πια κραταω μικρο καλαθι

λοιπόν...χτες το εγκατέστησα και το δοκίμασα...μάλλον το στόχευαν περισσότερο για single player...ήμουν κ λίγο κομάτια..τεσπα...ωραία γραφικούλια, οπλάκια και gameplay καλό (θυμίζει αρκετά τον προκάτοχο του)...από το λίγο που έπαιξα ένα μόνο πράγμα συγκράτησα...ναι είναι παιχνίδι, fictional κλπ...αλλά την 3η αποστολή τι την ήθελαν? θεωρώ απαράδεκτο να υπάρχει αποστολή στην οποία βολτάρεις σε ένα αεροδρόμιο μέσα και σκοτώνεις αθώους και γουστάρεις κιόλας..ειδικά σε μια περίοδο που τα pc games έχουν μεγάλη επίπτωση σε νεαρά παιδιά (δεν λέω ότι φταίνε μόνο αυτά) είναι μέγα λάθος η συγκεκριμένη αποστολή...ελπίζω στην συνέχεια να σοβαρευτεί...

Απορώ γιατί τα βαφτίζουν με νέο τίτλο και όχι ΜodernWarfare episode 1....ακολουθείστε ρε την λογικη το HL2, episode 1,2,3 κτλ.

Εντυπώσεις: ίδια μηχανή γραφικών, συντομότερο single player, κακό multi...waiting for next episode...

επίσης ...εγώ που δεν παίζω multi και δεν με κρατήσει πάνω από 2 μέρες το single γιατί να πληρώνω 50 ευρά; Κατι θα πρέπει να γίνει μ'αυτό από τις εταιρίες....10 ώρες gameplay ως συνηθίζεται σε fps είναι πολύ λίγες και δεν αξίζουν τα χρήματά τους....Θα προτιμήσω ένα game στυλ Fallout3, Dragon Origin, Oblivion που θα με κρατήσει πολύ παραπάνω.....

Μόλις το τερμάτισα..τα σπάει το παιχνίδι, αλλά είναι πολύ σύντομο..5-6 ώρες μου πήρε συνολικά.

What that also means, however, is that the PC version is also locked to the same restrictions as the other versions, so 32 person matches are a thing of the past, you can't create dedicated servers for match hosting, and that also will result in a lack of future mod support and PC-specific expansion. While this is definitely a downside for those familiar with the expandability of PC gaming and freedom that comes with a more open source platform, IW is essentially forcing the PC version to play by the same rules as the console offerings, and thus making sure anyone that wants to jump in and get the intended Modern Warfare 2 experience can do so across any system. It'll hurt the hardcore PC community, and but it's a decision IW made.

Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. ευτυχώς υπάρχει το cod2 (i love my Kar98) και cod4.

Infinity.........

post-8906-1416074203,042_thumb.jpg

What that also means, however, is that the PC version is also locked to the same restrictions as the other versions, so 32 person matches are a thing of the past, you can't create dedicated servers for match hosting, and that also will result in a lack of future mod support and PC-specific expansion. While this is definitely a downside for those familiar with the expandability of PC gaming and freedom that comes with a more open source platform, IW is essentially forcing the PC version to play by the same rules as the console offerings, and thus making sure anyone that wants to jump in and get the intended Modern Warfare 2 experience can do so across any system. It'll hurt the hardcore PC community, and but it's a decision IW made.

Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. ευτυχώς υπάρχει το cod2 (i love my Kar98) και cod4.

Infinity.........

+1 :T: kar ftw :)

Η Activision έβαλε εταιρία διαδικτυακών ντετέκτιβ για να εξιχνιάσει τα leak's της XBOX360 version του παιχνιδιού. Έπιασαν εναν 18χρονο που είχε κλέψει ενα καφάσι:p με κουτιά του παιχνιδιού από την αποθήκη καταστήματος.

Μέσω facebook έφτασαν στον τυπάκο...

Και μια ματιά σε αυτό το unofficial :hehe:site του παιχνιδιού :

http://www.modernwarfail2.com/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.