Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Ήθελα να ήξερα πώς καταφέρατε να το τρέξετε.

Είδα και έπαθα να το "πείσω" να εγκατασταθεί από το dvd (επιχειρούσε download) και όταν τα κατάφερα, αρνείται να τρέξει λόγω "busy servers"...

Σε άλλα site χτυπιούνται ομαδικά που δεν μπορούν και εσείς βγάζετε screenshots. Περίεργα πράγματα :confused:

στο πα..

υπερβολη το 10 γυρω στο 8.5 με 9

1on το σκορ ειναι για το review και οχι για το παιχνιδι

2on αν το cod6 παρει 8.5-10 τα καλα παιχνιδια ποσο θα παρουν?

single player που το τελείωσα ήταν πολύ καλό. Μικρό, αλλά καλό. Multi δε πρόλαβα να παίξω.

μαλιστα.

9.5 εχει παρει και το starcraft απ οτι ειδα,και φυσικα ενα παιχνιδι μισης μερας ειναι το ιδιο καλο με ενα παιχνιδι 11 ετων που το παιζουν ακομα.:wall:

Για μένα το call of duty αξίζει την καλύτερη βαθμολογία και μόνο που παίζω με max γραφικά ΧΩΡΙΣ κολλήματα με p4 3.2 και x1950 pro!:fun:

Για μένα το call of duty αξίζει την καλύτερη βαθμολογία και μόνο που παίζω με max γραφικά ΧΩΡΙΣ κολλήματα με p4 3.2 και x1950 pro!:fun:

αρα η πασιεντζα παιρνει 10:hmm:

Αυτό το site είναι αξιόπιστο? Μισή τιμή ?

το key σου δίνει μόνο...

Αγόρασα και ο θεός βοηθός...

το key σου δίνει μόνο...

Αγόρασα και ο θεός βοηθός...

Στο στείλανε με μαιλ? Το δοκίμασες στο steam?

αρα η πασιεντζα παιρνει 10:hmm:

Δεν κατάλαβες. Εκτιμώ ένα game με κορυφαία γραφικά που δε γονατίζει το pc μου.

Οχι και κορυφαια.Ομορφα και ανεκτα ναι.

αυτο δεν ειναι αρκετο για να το κανει παιχνιδι

αυτο δεν ειναι αρκετο για να το κανει παιχνιδι

κατσε ρε κωστα και γω ειμαι αρνητικα προκατειλημμένος με τις ταρζανιες της Activision αλλα απο τη στιγμη που ΔΕΝ το εχω παιξει ,δεν ειμαι απολυτα σιγουρος.

Εσυ εισαι?

Πιστευω να μην επιλεγεις τα multiplayer fps με γνομωνα τα γραφικα,γιατι σωθηκες!!:...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.