Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

ρε σεις δεν ειναι και τοσο μπαντ το μουλτι....παντως μεχρι στιγμης δεν εχω δει τιποτα τρομερο..οσο περιμενα...απο γραφικα τιποτα το ιδαιτερο..οπλα εχει καλα

θα δουμε

ρε σεις δεν ειναι και τοσο μπαντ το μουλτι....παντως μεχρι στιγμης δεν εχω δει τιποτα τρομερο..οσο περιμενα...απο γραφικα τιποτα το ιδαιτερο..οπλα εχει καλα

θα δουμε

Pings? Lag? Screenie επιτέλους κάποιος!

απο λαγκ ολα οκ

79879799.jpg

στην πορεια θα δειξει...παντως εχει ωραια maps..να πω την αληθεια ειχα ψιλοβαρεθει του 4...

εντωμεταξυ και μερικα απο αυτα που λειπουν ισως με πατσακι να τα χουμε

απο λαγκ ολα οκ

79879799.jpg

στην πορεια θα δειξει...παντως εχει ωραια maps..να πω την αληθεια ειχα ψιλοβαρεθει του 4...

no patches.

update τα λενε τωρα.:p

Απορω που ολοι το χετε για παιχνιδι της βαθμολογιας 5/10 και τα 60 ευρω δεν σταθηκαν εμποδιο στην αγορα του.Ουτε καποιες ωρες και μερικοι το κανατε uninstall:hmm:

Συμπερασμα = τα λευτα της τα βγαλε παλι η ActiVision.

Σε συναρτηση με αυτο το θεμα περι ιδεολογιας ActiVision...ελεος απλα.

Απορω που ολοι το χετε για παιχνιδι της βαθμολογιας 5/10 και τα 60 ευρω δεν σταθηκαν εμποδιο στην αγορα του.Ουτε καποιες ωρες και μερικοι το κανατε uninstall:hmm:

εδω παει η φραση που λεγαν οι αρχαιοι σοφοι.

"Σπαστα και ξαναριχτα."

Συμπερασμα = τα λευτα της τα βγαλε παλι η ActiVision.

Σε συναρτηση με αυτο το θεμα περι ιδεολογιας ActiVision...ελεος απλα.

τι λε ρει 5/10? uninstall? για τρεχτο πρωτα..:hehe:

Κοιτα εγω το πα συμφωνα με τα ποστ μου βλεπω εδω και καιρο.Απο κει και περα ισως να αξιζει.Ισως μονο το SP...

Οχι δε θα το τρεξω.60 ευρω δε θα δωσω για αυτο.40 ειχα δωσει για το 4,αλλα αξιζε και παλι δε με εκανε να καιγομαι επι 5 χρονια οπως στο cs.

απο λαγκ ολα οκ

79879799.jpg

Θελω τωρα!!:drool:

Κοιτα εγω το πα συμφωνα με τα ποστ μου βλεπω εδω και καιρο.Απο κει και περα ισως να αξιζει.Ισως μονο το SP...

Οχι δε θα το τρεξω.60 ευρω δε θα δωσω για αυτο.40 ειχα δωσει για το 4,αλλα αξιζε και παλι δε με εκανε να καιγομαι επι 5 χρονια οπως στο cs.

βρε καταρχας δεν ειναι 60 ειναι 45 απο πλαισιο..και κατα δευτερον μπορει να ειναι ελλιπής σε καποια σημεια στο μουλτι..αλλα δεν παυει να ειναι ενα μοντερν σουτερ που βασιζεται σε μια ηδη καλη μηχανη..με αρκετες βελτιωσεις και δυνατο gameplay...

επισης νομιζω αν εισαι fpsας το mw2 ειναι μονοδρομος νομιζω την εποχη αυτη..εν αναμονη bf...και καποια patch που ισως διορθωσουν το μουλτι του mw2...

δεν προτρεπω κανεναν στην αγορα του mw2 απλα την γνωμη μου λεω..

καλα η μια ομαδα σημα τη μουντζα εχει;;; το περιμενω αυριο, με καινουριο dvd recorder...

To τρεξα επιτελους.Πολυ ΚΑΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ!!!!!!!!ΕΝΑ :clap: ΣΤΗΝ INFINITY WARD!

ιδια μηχανη εχει με το 4+5,τι καλα γραφικα.:...:

επισης νομιζω αν εισαι fpsας το mw2 ειναι μονοδρομος νομιζω την εποχη αυτη..εν αναμονη bf...και καποια patch που ισως διορθωσουν το μουλτι του mw2...

σ'αυτο συμφωνω,αλλα θα περιμενω να βγει το BF που θα ναι καλο απ'οτι φαινεται.

btw αυτο ειναι fail :D 10/10

σ'αυτο συμφωνω,αλλα θα περιμενω να βγει το BF που θα ναι καλο απ'οτι φαινεται.

btw αυτο ειναι fail :D 10/10

score FOR this review

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.