Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply
καλα ρε 60 ευρα απο στιμ πως την ειδε τωρα η steam..

το καλο ειναι οτι οσοι εκαναν pre order στα 40 € -η και λιγοτερα- τοσο θα το παρουν.

60 € για digital content ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολλα.

ε μα ναι αυτο λεμε..οτι καπως την ειδε..εγω digital content εχω αρκετα και το 4..αλλα θυμαμαι οι τιμες ηταν σαφως καλυτερες απο την retail..αν οχι καλυτερες σε μερικα περιπου ιδιες..

εδω κανω σκρουτζ και το βρισκω ελλαντα με 38,39 και 45 απο πλαισιο...και στην steam 60..ελεος

Απο e-shop που το εχει 45 ευρω το εχει αγορασει κανεις?Πως και το εχουνε τοσο χαμηλα?

το χει και το πλαισιο τοσο.:p

γιαυτο.

το κλέψιμο είναι πως από αγγλία μέσω steam βγαίνει κάπου στα 41€ ενώ στην ελλάδα 60€...

φταίω λοιπόν εγώ που βρήκα φίλο στην Αγγλία να μου το κάνει gift?

το κλέψιμο είναι πως από αγγλία μέσω steam βγαίνει κάπου στα 41€ ενώ στην ελλάδα 60€...

φταίω λοιπόν εγώ που βρήκα φίλο στην Αγγλία να μου το κάνει gift?

lol?

τιμες ελλαδας και στο Steam?:p

dayone.png

"Mobile bars to show pings is ******* dreadful. IW have said 100ms pings play fine, I beg to differ and you can't even tell anymore. "

" xbox 360 users were too dumb to figure out what 100 ms meant, so they just put in some colored bars so the apes could tell if the game was laggy or not. " <- PRICELESS ! :p

source -> http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1460795&page=82

Ολοι αυτοι που θα μπουκοταρουν την εκδοση για pc μαλλον θα ασχοληθουν για το bad company 2 (beta τον επομενο μηνα), περιμενοντας ταυτοχρονα για το big (gang)bang, to battlefield 3 :D

Και ναι κυριες και κυριοι, φτασαμε σημερα στο σημειο να εχουμε χειροτερη γνωμη για την activision απο αυτην που εχουμε για την ΕΑ, για ολα φταινε το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ :p

Ε βέβαια, σιγά μη βάζανε ms. Βάλαμε μπαρούλες λες και είναι σήμα wifi...

Όντως όπως τα λες grunt, πάμε για άλλα. Κρίμα, γιατί πραγματικά από πέρισυ το περίμενα πως και πως.

Δεν πειράζει, θα παίξουμε το SP.

Σημερα μετα απο δυο μερες αναμονης το εγκαταστησα τερματισα κιολας και το single( καμενος :p) και τωρα εχω αρχισει το multiplayer. Το Signle ειναι πολυ καλο σαν του 4 το multiplayer εμενα μου αρεσε τωρα οπως το δει ο καθενας :D.

Σημερα μετα απο δυο μερες αναμονης το εγκαταστησα τερματισα κιολας και το single( καμενος :p) και τωρα εχω αρχισει το multiplayer. Το Signle ειναι πολυ καλο σαν του 4 το multiplayer εμενα μου αρεσε τωρα οπως το δει ο καθενας :D.

Μπορούμε να έχουμε κάποιο screenshot όπως αυτό που έδωσε ο Grunt με τα pings?

Ευχαριστώ :)

έτσι είναι Γιάννη... θες να δεις από ελλάδα πως φαίνονται? λίγο που έπαιξα όλοι γκρίνιαζαν μέσα για lag πάντως...

έτσι είναι Γιάννη... θες να δεις από ελλάδα πως φαίνονται? λίγο που έπαιξα όλοι γκρίνιαζαν μέσα για lag πάντως...

Μάλιστα. Καλά σαράντα δηλαδή..

btw, ριλίστ από τον Ξουράφη :ph34r:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.