Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

Στις 10 του μηνα ειναι διαθεσιμο απο τα μαγαζια επισημα. Στις 12 θα μπορεις να το αγορασεις και μεσω steam.

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

παρακαλω να κρατηθει το θεμα,piracy free.

Ευχαριστω.

Ηρθε επιτελους η ωρα να δοκιμασουμε το πιο πολυαναμενομενο Game της χρονιας (its a fact ,really)

Κραταω μικρο καλαθι.Ελπιζω να διαψευσθώ.

ξαφνικά εχουμε μεταβεί σε games από 7gb σε 14Gb (COD MW2, StarWars Force Unleashed).....διπλασιασμός μεγέθους

Και πως εξηγείται σε παιχνίδια στυλ Dragon Age origins / Oblivion με εκατοντάδες ώρες gameplay (βάθος ιστορίας , διαλόγων , ποικιλομορφία περιβάλλοντος-κόσμων, μη γραμμικού gameplay κτλ) να είναι πιο μικρά σε όγκο ... δεν το πολυκαταλαβαίνω...

Πάντως εγώ θα περιμένω να δω εντυπωσεις από single player ...

Χαλαρωστε λιγο. Αμα δεν το παιξεις το παιχνιδι δεν μπορεις ουτε να το κραζεις ουτε να το αποθεωνεις. Αυριο ανοιγουν οι servers και θα δουμε.

Τι να δούμε? Άντε να διαψευσθούμε στο θέμα των ping. Όλα τα άλλα μυρίζουν "epic fail" ή console / casual players / noobs paradise...

To έπαιξε κανείς σε sp να μας πει καμιά άποψη ή είναι κλειδωμένο και το sp μέχρι τις 12 του μηνό...?

Πλάκα σε κάνω ωρέ...

Από τα 88 κιλά μου, τα 87 είναι η υπομονή και τα υπόλοιπα νερό...

Πλάκα σε κάνω ωρέ...

Από τα 88 κιλά μου, τα 87 είναι η υπομονή και τα υπόλοιπα νερό...

αχαχαχά :T: epic το καλήτερο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.