Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

Unlimited Sprint? WTF

Dual attachments on primary weapon? WTF

Swap classes at any time? WTFF

Killstreaks rewards require 1 less kill ? WTFFFF

Increased melee distance ? WTFFF

+ No falling damage? WTFFFFFFF

Last Stand:

Standard: Survive (on the ground) for 10 seconds after being killed. You can use a pistol

Pro: + Use grenades and equipment aswell as your pistol

WTFFFUUUU

Έλεος πια. Μακάρι να μπορέσει να βγει κάπως κανά promod, αλλιώς 4 και πάλι 4.

Γιατί δεν βάζετε κι ένα silencer στα sniper rifles να τελειώνουμε;

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Το campaing του ειναι παρα πολυ ωραίο πάντως μεχρι στιγμής. Ειμαι στην 4η πίστα και με εχει κρατήσει. Μου αρέσει πολύ το assist targeting που έχουν κάνει στο xbox360 που σε βοηθάει στο σημάδι χωρίς να σε περιορίζει. MP δεν εχω δοκιμάσει ακόμα μιας και δεν εχει βγει το παιχνίδι officially ακόμα :jester:

Το ninja perk μαρεσει παντως :D το juggernaut το εφαγε η μαρμαγκα ?

@ jpavly : απ'την στιγμη που δεν υπαρχει υποστηριξη για mods και για dedicated servers πως διαολο θα παιξεις promod ? ( αμα μπορεσει νατο βγαλει ο δημιουργος )

@ trooper : ναι τι να σου πω, θυμαμαι τι βρισιδια εριχνα οταν τερματιζα το halo 3 στο legendary, να σου πεταγεται ξαφνικα ενας μπροστα σου και το στοχαστρο να παει να τον ακολουθησει απο μονο του, το πιο ωραιο ητανε το φαινομενο του magnetism, βαραγα δλδ 4cm πανω απτο κεφαλι του εχθρου και εφοσον το στοχαστρο ητανε κοκκινο το μετραγε για headshot κανονικα :D

@ jpavly : απ'την στιγμη που δεν υπαρχει υποστηριξη για mods και για dedicated servers πως διαολο θα παιξεις promod ? ( αμα μπορεσει νατο βγαλει ο δημιουργος )

Μακάρι να μπορέσει να βγει κάπως κανά promod

:hehe:

Καλά, κατάλαβα... αυτό που με τσαντίζει περισσότερο είναι ότι μας θεωρούν ηλίθιους... ρε σεις δεν θέλουν gamers, ηλίθιους θέλουν να ψωνίζουν τα super-market παιχνίδια τους... αν καταφέρουν και πατώσουν την ποιότητα σε όλα τα games, τότε θα φτιάχνουν και θα πουλάνε τις αηδίες τους πολύ πιο γρήγορα...

Μας βλέπω να το γυρίζουμε σε freetetris στο τέλος ή να παίζουμε παιχνίδια δεκαετίας...

Δεν ειναι ολοι επαγγελματιες παικτες... Υπαρχουν και απλοι gamers που απλα θελουν να παιξουν ενα ωραιο παιχνιδι... Τι λεμε τωρα ε;

Δεν ειναι ολοι επαγγελματιες παικτες... Υπαρχουν και απλοι gamers που απλα θελουν να παιξουν ενα ωραιο παιχνιδι... Τι λεμε τωρα ε;

"Επαγγελματιες παικτες"...

Παντα με κανει και γελαω αυτο:)

παντως αναμενεται καταιγισμός "μεγαλων" παιχνιδιων τις επομενες 15 ημερες!

Αυτό έλειπε να είναι κάποιος επαγγελματίας για να χαρεί ένα σωστό fps παιχνίδι... δηλαδή το cod4 είναι για επαγγελματίες μόνο...?

Λες και το έκαναν επίτηδες να ξενερώσουν τους fan της σειράς... έκρυβαν μέχρι το τέλος τις μ@λακιες που ετοίμαζαν...

Προφανώς έχουν γνώση της πατάτας που έχουν φτιάξει...

ps Δεν μας έφτανε το ξενερωμα με το COD5.... τωρα έχουμε και το MW2...

Λες και το έκαναν επίτηδες να ξενερώσουν τους fan της σειράς... έκρυβαν μέχρι το τέλος τις μ@λακιες που ετοίμαζαν...

Προφανώς έχουν γνώση της πατάτας που έχουν φτιάξει...

αυτο ακριβως.

15 μερες πριν κυκλοφορησει(και με χιλιαδες pre orders να εχουν γινει καιρο τωρα) μαθαμε για μη dedicated/noobish tactics και ενα σωρο πραγματα που δειχνουν μια εικονα οχι τοσο pc gaming friendly.

wtf :tw:

Μεγαλύτεροι μλκς δεν είναι αυτοι που τα πουλάνε, αλλά αυτοί που θα τα αγοράσουν.....

xaxaxxaxaxaxaxaaaxaxaxaxaxxxaaxxax

"02:46 frzg

Is there a /record feature? Answer yes... please. We're trying to give you a 'chance'

02:46 Vince-IW

no"

TheNinthAxis

Is there lean in PC multiplayer.

Vince-IW

No.

Laugh: Is there a console in the PC version of the game, so we can change our field of view from the xbox's default 65 FOV to 80 also can we tweaks the weapon damage for each gun, removes perks, graphical debris, breathing sway, also thru console like we where able to before or is this all gone?

Vince-IW: We would like you to play the game the way we designed and balanced it.

Moriarte: Ignoring IW.net, is the PC version a direct port of the console version?

Mackey-IW: No, PC has custom stuff like mouse control, text chat in game, and graphics settings.

TRU-Jennifer: What are the current steps being taken in regard to active blocking measures that some major ISPs have taken regarding Peer 2 Peer connections, such as what Comcast does?

Mackey-IW: Only players capable of hosting will be host.

http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1034856062&postcount=1028

cgFOV 65 με το ζορι ? :suicide2::suicide2: αναρωτιεμαι πως θα φαινεται σε wide :p

Καλα... αντε ξεχαστε το MW2:cry: καμια σχεση με το cod4 που ξερουμε ....

εγω οχι μονο δεν θα το αγωρασω, αλλα ουτε καν θα μπω στον κοπο το κατεβασω!:mad:

Καλα... αντε ξεχαστε το MW2:cry: καμια σχεση με το cod4 που ξερουμε ....

εγω οχι μονο δεν θα το αγωρασω, αλλα ουτε καν θα μπω στον κοπο το κατεβασω!:mad:

+1:T:

αυτη την παπαρια με τα ελικοπτερα ηθελα να ξερα ποιος εξυπνος την σκεφτηκε!!

αυτη την παπαρια με τα ελικοπτερα ηθελα να ξερα ποιος εξυπνος την σκεφτηκε!!

απλά, στο meeting που κάνανε πριν 2 χρόνια περίπου, σκέφτηκαν πως θα επεκτείνουν ακόμα περισσότερο το αγοραστικό τους κοινό.

Και κατέληξαν, στο να δίνουν σε όλους την δυνατότητα για εύκολα kills. θα χάσουν τους άρρωστους σαν και μένα αλλά θα κερδίσουν πολλούς περισσότερους. Στην τελική, γιαυτούς είμαι μία απλή μονάδα. Μείον ένας, συν πχ τέσσερις.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

μα εγω δεν ειμαι κ κανας σχετικος με το αθλημα της σειρας ειμαι! λιγο 2 ειχα παιξει online κ οταν εβαλα το 4 κ εμπαινα να παιξω, σαν παντελως ασχετος, με ειχαν σκισει αυτες οι παπαριες τα ελικοπτερα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.