Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

Το Mirrors Edge δεν ειχε ομως ενα κοινο εκατομμυριων ,να περιμενουν πως και πως τη συνεχεια του αγαπημενου τους παιχνιδιου ετσι οπως το γνωρισαν και το αγαπησαν.

Συν τοις αλλοις το CoD/Modern Warfare για το MP θα το παρεις ,οχι για το SP οπως το Mirror's Edge.

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

εγω εχω ενα παρπονο..γιατι δεν βγαζουν και τις collectors editions για pc? θα με κανουν να παρω xbox360 μονο για τα γυαλια..:jester:

Το Mirrors Edge δεν ειχε ομως ενα κοινο εκατομμυριων ,να περιμενουν πως και πως τη συνεχεια του αγαπημενου τους παιχνιδιου ετσι οπως το γνωρισαν και το αγαπησαν.

Συν τοις αλλοις το CoD/Modern Warfare για το MP θα το παρεις ,οχι για το SP οπως το Mirror's Edge.

νομιζω οτι καπου τα μπερδευεις , το modern warfare ΕΙΝΑΙ fps και ετσι θα παιζεται τωρα αν υπαρχει επιλογη για να βλεπεις και σε third person view απο την στιγμη που εσενα δεν σε ενδιαφερει και δεν θα χρησιμοποιησεις ποτε ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?? δεν μπορω να καταλαβω που και πως κολλατε μερικες φορες...

Α εγω θα το παρω για το SP ... με MP δεν ασχολουμαι

Nαι,αλλα μια αυτο του χρονου κατι αλλο,στο τελος ολοι οι fan τους παιχνιδιου θα μεινουν να παιζουν με gamepad. Δε μπορω να πω οτι ειμαι fan της σειρας,καθως ειχα αγορασει μονο το 2 και το 4 για mp,αλλα το cs παρα του οτι ειναι καλο,εχει πλεον παλιωσει ,ο κοσμος θελει κατι καινουριο αμα χαθει και το cod η οπως αλλιως λεγεται κλεφτα Χαραλαμπε...:)

Α εγω θα το παρω για το SP ... με MP δεν ασχολουμαι

Όσους ακούς να κάνουν παράπονα για το MWII να είσαι σίγουρος πως ασχολούνται με το ΜΡ και περιμένουν να πιάσουν τόπο τα 50€ τους .

Όσο για την επιλογή το τρίτου προσώπου εμένα δεν με πειράζει που υπάρχει , απλά πολύ φοβάμαι ότι θα αρχίσουμε να μιλάμε για ένα παιχνίδι που είναι γραμμένο για κονσόλες και όχι για PC .

πολύ ματαιόδοξα τα βλέπετε μου φαίνεται... η εταιρία κάνει αλλαγές :tw: γιατι πειραματίζεται για το μέλλον :book: αντε να τις δούμε απο κοντά και μετά βλέπουμε/κρίνουμε... το πολύ πολύ δεν το αγοράζουμε και περιμένουμε να βγει κατι αλλο ..αρε έπρεπε να βγει CS 2 τωρα θα ήταν τέλεια..:banging:

http://www.gametrailers.com/user-movie/modern-warfare-2-intro-gameplay/333463

Βεβαια για να καταλαβουμε γιατι γινονται ολλα αυτα στιν πιστα που μας δειχνει ο MUL πρεπει να παιξουμε το game!:yes4::yes4:

για το local multiplayer έχει ακούσει κανείς κάτι?Θα μπορούμε να παίξουμε τουλάχιστον σε κανα ιντερνετ καφε ή έστω μέσω hamachi ?

ναι.

ειναι οτι πρεπει για το 360!

Ειδα bullet time στο single και στα 25 killstream ....NUKE?lol.

τα γραφικα ειναι ΙΔΙΑ (αν και πιο "γυαλισμενα") και γενικα καλη ποικιλια στα maps ....

Εγω προσωπικα θα περιμενω μεχρι τα xmas.

Η χαρα του nooba ειναι τελικα...

Riot Shield στο MP! ελεος.

Το heartbeat sensor πανω στο 50 Barret...:crazy_pilot:

Εχει και dual weapons σαν secondary !!!!!!

Ναι δηλαδη το 4 και το 2 δεν ειναι η χαρα του νουμπα με το health regeneration το grenade indicator τα gay perks και τα recoil-less οπλα τους ναουμ, θα μου βγαλετε και cod4 hardcore τωρα ενω ακομα και με το hardcore ή το promod live ειναι πιο softcore και απτο cs source :p

Αυτο με το nuke πλακα θα εχει παντως, ειχα δει και video αλλα το κανανε remove γαμωτεν, τουλαχιστον στο MW1 στο pc σε deathmatch server το 25αρι χτυπαω για πλακα, ας ειναι καλα το ελικοπτερο και το airstrike ναουμ :p

Αφου σκοτώνει οτιδήποτε ζωντανό στον χάρτη, δεν σκοτώνει και εσένα που το ρίχνεις; :to_pick_ones_nose:

Το 5 δε το αγορασα μονο και μονο επειδη εβλεπα κατι σκυλια στο MP και σπαζομουν.Ακου εκει να σε βαραν τα σκυλια .Αυτο εδω αμα με πληρωσουν μονο!:-O

Που την ειδες την unreal 3.0 ??? αμα ειχε την unreal θα ηταν ακομα χειροτερη η κατασταση online (βλεπε το netcode στο ut3 και στο frontlines fuel of war ) οχι πως η id tech 4 στο quake wars και η source στο CSS πανε πισω τεσπα. Το cs 1.6 μπορει να εχει 11 χρονων μηχανη ( goldsource ) αλλα τουλαχιστον εκει το παιχνιδι το ευχαριστιεσαι ειδικα σε mixed 5on5 απ'το irc.Στο cod4 τι να ευχαριστηθεις με τα p90 martyrdom τα laststand κλπ ( γιατι δεν υπαρχουν αυτα στο promod αραγε ? :p ) το παιχνιδι φτιαχτηκε εξαρχης για να παιζεις με τα gamepad στο xbox live/ps network παρτε το χαμπαρι, και το χειροτερο ειναι οταν ακουω τον καθε αμπαλο να λεει οτι αισθανεται πως οντως βρισκεται στον πολεμο οτι εχει τρελο σεναριο (rofl) πως ειναι το πιο ρεαλιστικο παιχνιδι evah μπλα μπλα Α και οτι ειναι καλυτερο απ'το mario ( :hehe: )

Το cs αποσο ξερω στα netcafe εχει ψοφησει εδω και χρονια, (viva la WoW & L2), τωρα μπορει εσυ να εχεις πεσει στην εξαιρεση του κανονα, παραδεξου τουλαχιστον οτι ολα τα παραπανω παιχνιδια που αναφερα ειναι πολυ λιγοτερο κονσολοποιημενα και απλοποιημενα (μεχρι και ενδειξη μου βγαινει οποτε βαραω μεσα απο τοιχους-γυψοσανιδες και πετυχαινω κατι, ελεος!), btw "pro" και περιστασιακο gaming δεν πανε παρεα + οτι εχω να ασχοληθω με clans και βλακειες καπου 4 χρονια.

Το καλο παιχνιδι για μενα πρεπει να σου παιρνει λιγο καιρο για να μαθεις τα βασικα ενω να χρειαζεσαι ΜΗΝΕΣ για να τα μαθεις ολα διαφορετικα δεν σε κραταει, να μου πεις παιζει ρολο και το επιπεδο των ατομων που παιζουνε μαζι σου(γι αυτο και δεν ασχολουνται μαζι του μονο 12χρονα) αλλα οπως και να χει το συγκεκριμενο παιχνιδι υστερει σε βαθος, οχι πως ειναι τοσο χαλια που δεν το παιζω καθολου ( εχω 20hrs gameplay καταγεγραμενες στο profile μου απτον νοεμβριο του 2007, βεβαια μπηκε και ο ΕΣ στην μεση ) αλλα δεν τρελενομαι κιολας με την παρτυ του, αποψεις μου ειναι αυτες και αν σε χαλανε τοτε πολυ απλα μην τις συμμεριζεσαι :p

αντε βρες κανα σοβαρο server και πες μου αν θα μπορεις να παιξεις για πανω απο 5 λεπτα. Το οτι δεν εχεις ασχοληθει δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν servers χωρις marty klp... και οσον αφορα το promod απορω που τα βρηκες τα last stund και τα ρεστα. φιλικα.

αντε βρες κανα σοβαρο server και πες μου αν θα μπορεις να παιξεις για πανω απο 5 λεπτα. Το οτι δεν εχεις ασχοληθει δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν servers χωρις marty klp... και οσον αφορα το promod απορω που τα βρηκες τα last stund και τα ρεστα. φιλικα.
Στο cod4 τι να ευχαριστηθεις με τα p90 martyrdom τα laststand κλπ ( γιατι δεν υπαρχουν αυτα στο promod αραγε ? :p )

Ειπα εγω πουθενα πως εχει last stand στο promod ? Εγω ξερω να παιζω, εσυ πρεπει να μαθεις οπως και δηποτε να διαβαζεις, φιλικα παντα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.