Jump to content

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Συγνώμη για την έκφραση, αλλά π@@τσες!

Μόλις postaρε ο FourZeroTwo στο Tweeter

http://twitter.com/fourzerotwo

I recently broke news on a PC community member’s podcast that Modern Warfare 2 would be introducing a completely new backend infastructure called IWNET that would allow matchmaking for multiplayer games on PC. The news, by default, means no more browsing through a Server List for a server with the settings / ping you want among other things, and sent shockwaves through the hardcore PC community, leading to many more questions than answers as to ‘HOW’ this would work, and if it would really be better for the PC community as a whole.

Questions, assumptions, and speculation I intend to dispel.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is actually the biggest investment Infinity Ward has ever made into the PC version of our games. It’s also the most feature-rich PC version we’ve ever made. IWNET takes the benefits of dedicated servers and allows them to be utilized and accessed by every player, out of the box, while removing the barrier to entry for players unaware of how to maintain a server on their own.

How does it do this?

Matchmaking & Smoother Gameplay: When you want to player a multiplayer game on PC, in the past. You’d have to scroll through a Server Browser which listed every available server which was hosted by individual server admins. Each had their own private rules, mods, or ways of playing the game. Most players would also use the server browser to find just the best quality game (based on PING). With IWNET matchmaking, it takes all that into account for you. All you have to do is select the playlist (pre-set gametypes with custom rules) that fits the style of play you are in the mood for. When you do, it will automatically find you a game with the best performance, ping, and preferences based on your location and individual connection as well as matching you with players of your same SKILL. So you’re always guaranteed the best game performance for where you are and what connection you’re playing on as well as an equal game with other players of your same skill level, not rank, but skill level. It doesn’t mean you’ll just be thrown into a random game! It will put you in the game that will give you the smoothest gameplay possible without you having to manually find a server with the best ping.

Playlists and Private Matches: As I described above, Playlists are pre-set game modes and gametypes for public games. If you just want to jump into a public game of Search and Destroy or Hardcore Search and Destroy and you don’t care about fully customizing it, then you can utilize playlists to do that quickly for you. However, say you’re in a clan and you want to play a Clan match with another team, or you want to practice for an upcoming tournament that has specific rules in a private game. Then you can start a Private Match (which is essentially like running your own private server) where you have complete control over the rules, who can join, boot players you don’t want, and essentially control the entire game or tweak it to your liking. Once the rules are set, you can invite the other team in or just start it up with your clan to practice with the custom rules before the match. This now allows you to play custom games out of the box without the need to install mods, find a modded server with the rules you like, or worry about not being in control of the match.

Party System and Friendslist: Modern Warfare 2 on PC also makes it much easier if you want to party up with your friends, or again, with your clan for a match. You can utilize the friendslist to see when your friends are online, and invite them to your Party. A Party allows you to move from game to game as a group. It’s great for clan matches, because you can party of with your clan and move from public game to public game together. Or if you’re doing a scrim, party up and invite the other clan (who is in a party) and they’ll all join at once. Set up a private match together and play. It makes setting up scrims or games with friends easier and hassle free.

Cheat / Hack Free Games: The biggest benefit of using IWnet by far is the fact that you don’t have to worry about joining a server full of aim-bots, wallhacks, or cheaters. Or relying on the server admin of the server to constantly be monitoring, banning, and policing it. Modern Warfare 2 on PC allows us to control the quality of the game much more than ever before as well as utilizing the VAC (Valve-Anti-Cheat) system to keep games clean of hackers and cheaters.

All in all, IWNET adds a load of new features that the PC version of our games have never had before and allows us an infrastructure to continue to update and improve on the game post-launch.

Μάλιστα. Οπότε, όντως έγινε ξεχωριστή σειρά το MW. Δεν είναι πια CoD.

Δεν κρύβω ότι μου κινεί την περιέργεια η περιγραφή του IWNET, αλλά θα ήθελα να το δω στην πράξη πρώτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η χαρά και τα θετικά του "παίζω στον τάδε server" πάνε περίπατο.

Επίσης, τα 100.000 signatures μάλλον δεν είναι τίποτα μπροστά στις 7.000.000 πωλήσεις και πλέον που διάβασα κάπου ότι πέρασε το CoD 4.

αν μου εξασφαλίσει αξιοπρεπή ping τότε "ξεπουλιέμαι" χαλαρά. Τώρα μόνο σε κανα δυό ελληνικούς μπορώ να μπώ πλέον με αξιοπρέπεια. Αίσχος! δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά τελευταίες 3 βδομάδες, έχω πάνω απο 150 συνέχεια στους παλιούς καλούς servers που έπαιζα εδώ και "αιώνες".

Αν το νέο σύστημα μου βρίσκει σταθερά καλό ping τότε δεν με πολυνοιάζει αν δεν βρίσκω τους ίδιους αντιπαλους. Τα μοντς δεν με ενδιέφεραν ποτέ γιατί μέχρι τώρα δεν ειχα βρει σερβερ που απλά να μην επιτρέπει GL,Martyrdom,3 grenades perk και τέλος. ( Αν έφευγαν αυτές οι πληγές, το COD4 θα ήταν απίστευτο.)! και αν εβρισκα κάτι τέτοιο θα ήταν ή hardcore ή search and destroy ή free for all. Εμενα με ενδιαφέρει μόνο το TDM οπότε...

Το καινούργιο πάντως, απ'οτι έχω δεί με τα perks και τα εξτρα attachments-2nd guns, πρέπει να είναι η απόλυτη χαρά του NOOBA που απλά θέλει να πετάει στο κεντρο της πίστας grenades και πυραυλάκια και όποιον πάρει ο χάρος.

Ξεχασες το heartbeat sensor και knife throws και και και και και...

πολύ σωστά. Γιατί το άλλο που ξέχασα??? --> περισσότερα Kill Streak bonus

1. UAV στα 3 kills
  2. dropbox με bonus στα 4 kills
  3. τηλεκατευθυνόμενη ρουκέτα στα 5 kills
  4. airstrike στα 6 kills
  5. Ελικόπτερο στα 7 kills
  6. Super ενισχυμένο ελικόπτερο στα 9 kills
  7. AC-130-Hercules στα 11 kills...

ΕΛΕΟΣ! Προτείνω στα 12 kills να παίζει Enola Gay που θα ρίχνει ατομική βόμβα και στα 13 kills να στέλνουν απο την Activision σπίτι σου, τρελά βιτσιόζικα κορίτσια απο τη Καλιφόρνια. Έτσι, θα σταματήσεις να τ...ν παίζεις με τα bonuses και θα κάνεις και κάτι καλύτερο....

αν μου εξασφαλίσει αξιοπρεπή ping τότε "ξεπουλιέμαι" χαλαρά. Τώρα μόνο σε κανα δυό ελληνικούς μπορώ να μπώ πλέον με αξιοπρέπεια. Αίσχος! δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά τελευταίες 3 βδομάδες, έχω πάνω απο 150 συνέχεια στους παλιούς καλούς servers που έπαιζα εδώ και "αιώνες".

Αν το νέο σύστημα μου βρίσκει σταθερά καλό ping τότε δεν με πολυνοιάζει αν δεν βρίσκω τους ίδιους αντιπαλους. Τα μοντς δεν με ενδιέφεραν ποτέ γιατί μέχρι τώρα δεν ειχα βρει σερβερ που απλά να μην επιτρέπει GL,Martyrdom,3 grenades perk και τέλος. ( Αν έφευγαν αυτές οι πληγές, το COD4 θα ήταν απίστευτο.)! και αν εβρισκα κάτι τέτοιο θα ήταν ή hardcore ή search and destroy ή free for all. Εμενα με ενδιαφέρει μόνο το TDM οπότε...

Το καινούργιο πάντως, απ'οτι έχω δεί με τα perks και τα εξτρα attachments-2nd guns, πρέπει να είναι η απόλυτη χαρά του NOOBA που απλά θέλει να πετάει στο κεντρο της πίστας grenades και πυραυλάκια και όποιον πάρει ο χάρος.

Τα ping σου ειναι χαλια επειδη η HOL δεν εχει peering agreement με καποιους ISP οπως conn-x, γι αυτο οταν συνδεεσαι σε server που ειναι στημμενοι σε τετοια γραμμη τα πακετα με τις πληρφοριες αντι να πανε απευθειας περα δωθε κανουνε κυκλο, το ιδιο προβλημα εχουν tellas και netone αποσο το εχω ψαξει ο ιδιος.

Eχω εναν γνωστο που παιζουμε goldeneye source και οποτε στηνω dedicated server εχει αυτος 180ms ενω οι αλλοι 35,επισης εχω παιξει halo 3 με εναν αλλον γνωστο που εχει tellas και μαμιοτανε το συμπαν, γενικα να ξερετε οτι σε online game με P2P συστημα αντι για dedicated ειναι πολυ πιο σκουρα τα πραγματα, ενας να εχει lag μετα τους παιρνει η μπαλα ολους, + οτι συνηθως δεν ξεπερναει ο αριθμος των παικτων τους 20-24, να γιατι κραζω το νουμπο xbox LIVE, γιατι πληρωνει ο κοσμος τοσα λεφτα για συνδρομες και dedicated servers για τα παιχνιδια ΔΕΝ παρεχει η υπηρεσια, μονο Matchmaking και P2P, τουλαχιστον στο playstation network παιζει και resistance με αλλους 60 σε dedicated αμα λαχει ( που να βγει και το MAG :D )

Οσο για τις απαγορευσεις που λες ( martyrdom, GL κ.α ) δοκιμασε να παιξεις στον server της 222 clan που φοραει το promod LIVE ( btw ειχε πει ο δημιουργος του, πριν γινει ο σαλος με το νεο για την ελλειψη dedicated servers και κατεπεκταση την καταργηση της δυνατοτητας για mods, οτι θα αργουσε να φτιαξει promod για το MW2 ) , attachments perks και λοιπες νουμπιες κομμενες, γενικα ειναι πιο "στεγνο" το game αλλα προσωπικα ουτε ετσι μαρεσει το cod4 γιατι βαζουν ολοι το ak47/aksu στον ωμο τραβανε τα sights (των αλλονων οπλων πολυ απλα πιανουν πολυ χωρο στην οθονη ) και βαρανε καταριπας απολες τις στασεις ( ορθιοι πηδηχτοι κουνιστοι :p ) μεχρι να πετυχουν κατι, καποιος να βαλει λιγο recoil / spread / deviation στο mod ρε παιδια :p

Και γω HOL γμτ. :(

εδω κ ενα μηνα σχεδον..(εκτος απο το πολυ ping στους περισσοτερους ελληνικους server που ειχα παντα με HOL) εχω αρκετα μεγαλο ping σε ξενους server, λενε να φτιαξει ? ή να αλλαξω ισπ ?

thanks GruntGR for the tips.

ο τυπος απο την Infinity λέει οτι όλα θα είναι ιδανικά, με παραμέτρους που θα θέτεις ωστε να σε βάζει απευθείας στο gameplay που θές. Μακάρι να είναι τοσο απλά τα πράγματα αλλά χλωμό. Μένει βέβαια να το δούμε στην πράξη και τότε να πούμε τις γνώμες μας για το όλο εγχείρημα.

Επίσης μακάρι να ήταν τόσο απλό να αλλάξεις ISP αλλά SADAM131 δεν νομίζω οτι έιναι για όλους μας τόσο εύκολο. Αν είσαι στην εποχή της αλλαγής τότε καλώς. Αν έχεις όμως 6-7 μήνες δεσμευση, τότε ειναι λίγο δύσκολο.

Στην HOL έχω 24αρα αλλά κατεβάζω το max με 1.1ΜΒ/δευτερόλεπτο. Δεν με πειράζει όμως αφού δεν κατεβάζω γενικά πράμα. Αλλά πολλά sites αργούν να κάνουν την εμφάνιση τους και τώρα τελευταία όπως ανέφερα, έχω και αυτό το θέμα με το Ping που μου έχει σπάσει τα νέυρα.

Ένας ελληνικός σερβερ που δοκίμασα και είχα σούπερ πινγκ είναι ο 62.38.105.23:28960 . 3 πίστες έπαιξα. Η μία TDΜ, οι άλλες δύο FFA αλλά ήταν οι μικρές (Killhouse+Shipment) οπότε μπορεί να είναι το "σχέδιο" του server τέτοιο. Θα δοκιμάσω και πάλι σήμερα

Αυτά

thanks GruntGR for the tips.

Επίσης μακάρι να ήταν τόσο απλό να αλλάξεις ISP αλλά SADAM131 δεν νομίζω οτι έιναι για όλους μας τόσο εύκολο. Αν είσαι στην εποχή της αλλαγής τότε καλώς. Αν έχεις όμως 6-7 μήνες δεσμευση, τότε ειναι λίγο δύσκολο.

Στην HOL έχω 24αρα αλλά κατεβάζω το max με 1.1ΜΒ/δευτερόλεπτο. Δεν με πειράζει όμως αφού δεν κατεβάζω γενικά πράμα. Αλλά πολλά sites αργούν να κάνουν την εμφάνιση τους και τώρα τελευταία όπως ανέφερα, έχω και αυτό το θέμα με το Ping που μου έχει σπάσει τα νέυρα.

Ένας ελληνικός σερβερ που δοκίμασα και είχα σούπερ πινγκ είναι ο 62.38.105.23:28960 . 3 πίστες έπαιξα. Η μία TDΜ, οι άλλες δύο FFA αλλά ήταν οι μικρές (Killhouse+Shipment) οπότε μπορεί να είναι το "σχέδιο" του server τέτοιο. Θα δοκιμάσω και πάλι σήμερα

Αυτά

Την εχω κανα εξαμηνο την HOL, αν συνεχιστει ετσι... ΟΤΕ θα βαλω βαρεθηκα να πειραματηζομε με τις κολοετεριες (φορθνετ..κλπ) Με connex θα εχω σιγουρα καλο ping στους περισσοτερους servers.

χαχαχα οσο για τον σερβερ που λες τον ξερω και γω, ειναι χαλια... ναι μεν καλο ping αλλα punk buster off πολλα haxoria :p εκει.

Εγω μπαινω εδω 83.174.133.222:28960 πολυ καλο pig και punk buster οn.

Hol με τα ιδια προβληματα μετα το μεσημέρι-απογευμα ομως...

Πιστευω θα φτοιαξει αλλα θα παρει λιγο καιρο (το εχω ξαναπαθει)

:sorry: :OT:

So you’re always guaranteed the best game performance for where you are and what connection you’re playing on as well as an equal game with other players of your same skill level, not rank, but skill level. It doesn’t mean you’ll just be thrown into a random game! It will put you in the game that will give you the smoothest gameplay possible without you having to manually find a server with the best ping.

Εγω παντως δεν βελτιωνομαι ποτε στα FPS αν δεν παιξω εναντιον καλυτερων μου... δε θελω ισαξιους, μετα απο καμποσες φαπες τελικα φτανω στο επιπεδο που θελω.

Cheat / Hack Free Games: The biggest benefit of using IWnet by far is the fact that you don’t have to worry about joining a server full of aim-bots, wallhacks, or cheaters.

Καλα, εδω γελανε...

Γενικα δε με πειραξε το χειροκινητο του COD4... σιγα το παλουκι... ασε που χρησιμοποιουσα αρκετους ξενους server να παιζω με ξενους, φιλαρακια ωστε να εχουμε ιδια επιπεδα ping. Το μονο που θα ηθελα in-game ειναι να βαζω το ονομα του server για να μην ψαχνω τα IP οταν κανω reinstall. Το επιπεδο των ελληνικων server ηταν πολυ καλο απο την αρχη οσον αφορα τους παικτες... μετα τα παρατησαν οι περισσοτεροι η' πηγαν σε αλλους.

Ενταξει το Μοντέρνο 2 θα επιτρεπει και στο 8χρονο ανιψακι μου να παιζει online... Αλλωστε επαιζε C. McRae απο 3,5χρ.

Συγνωμη αλλα ζεχνει κονσολια και δε μ'αρεσει... Δυστυχως η Novalogic το 'ριξε στη σαβουρα -τι να κανουμε- και ψαχνω εναλλακτικες

Την εχω κανα εξαμηνο την HOL, αν συνεχιστει ετσι... ΟΤΕ θα βαλω βαρεθηκα να πειραματηζομε με τις κολοετεριες (φορθνετ..κλπ) Με connex θα εχω σιγουρα καλο ping στους περισσοτερους servers.

χαχαχα οσο για τον σερβερ που λες τον ξερω και γω, ειναι χαλια... ναι μεν καλο ping αλλα punk buster off πολλα haxoria :p εκει.

Φιλος πλακα με κανεις...? σερβερ στη γερμανια,78.143.24.12:28960 με 35 παιχτε ςμεσα και μου βγαζει 138 πινγκ και αυτος του 222 βγαζει 240 με 16 παιχτες μεσα??????????????

Εσυ ποσο πινγκ εχεις και με ποια εταιρια?Φορ8νετ εχω εγς και νταξει σχετικα ικανοποιημενος ειμαι ...45αρια εχω στην Ελλαδα και εξωτερικο 100-140 την παλυεω κ εκει...

Εγω το κοβω να αγοραζουν ολοι εντυπωσιασμενοι το 2 και μετα πο ολους του νουμπαδες και τα νουμπο περκσ να το γυρνανε παλι στο 1....:p

πολύ σωστά. Γιατί το άλλο που ξέχασα??? --> περισσότερα Kill Streak bonus

1. UAV στα 3 kills
  2. dropbox με bonus στα 4 kills
  3. τηλεκατευθυνόμενη ρουκέτα στα 5 kills
  4. airstrike στα 6 kills
  5. Ελικόπτερο στα 7 kills
  6. Super ενισχυμένο ελικόπτερο στα 9 kills
  7. AC-130-Hercules στα 11 kills...

ΕΛΕΟΣ! Προτείνω στα 12 kills να παίζει Enola Gay που θα ρίχνει ατομική βόμβα και στα 13 kills να στέλνουν απο την Activision σπίτι σου, τρελά βιτσιόζικα κορίτσια απο τη Καλιφόρνια. Έτσι, θα σταματήσεις να τ...ν παίζεις με τα bonuses και θα κάνεις και κάτι καλύτερο....

:clap::clap::clap:

καλό

tjole7 ftw!

Φιλος πλακα με κανεις...? σερβερ στη γερμανια,78.143.24.12:28960 με 35 παιχτε ςμεσα και μου βγαζει 138 πινγκ και αυτος του 222 βγαζει 240 με 16 παιχτες μεσα??????????????

Εσυ ποσο πινγκ εχεις και με ποια εταιρια?Φορ8νετ εχω εγς και νταξει σχετικα ικανοποιημενος ειμαι ...45αρια εχω στην Ελλαδα και εξωτερικο 100-140 την παλυεω κ εκει...

Εγω το κοβω να αγοραζουν ολοι εντυπωσιασμενοι το 2 και μετα πο ολους του νουμπαδες και τα νουμπο περκσ να το γυρνανε παλι στο 1....:p

χμμ.... απο οτι ξερω οσοι εχουνε φορθνετ εχουνε αρκετα υψηλο ping στον 222 και σχετικα καλο σε ξενους σερβερς

εγω αυτο το διαστημα εχω κατα το μεσημερι και μετα ...απο 150-250 ... αλλα στον 222 εχω 40-60 ολλη μερα :D

εμ... και οταν φτασεισ στα 50 να εχις no clip και στα 100 god :suicide2:

...

Έχεις δίκαιο για το punk buster. Μπήκα χτες και είχε μέσα κανα δύο cheaters και δεν ξαναμπαίνω. Είναι απίστευτο που κάποιοι χάνουν την ώρα τους με wallhacks και aimbots. Έριξα τα βρισίδια μου και την έκανα. Εϊναι πάντως ωραία η αίσθηση να βρίζεις στα Ελληνικά!

Ο σερβερ που αναφέρεις έχει πολύ καλό πινγκ αλλά παίζουν search and destroy σε hardcore και δεν είμαι τόσο της τακτικής. Πρέπει να μάθεις τα μυστικά της κάθε πίστας και να παίζεις ανάλογα κάθε φορά και δεν μ'αρεσει.

Ο 78.143.24.12:28960 ειναι καλός σχετικά. Και εκεί hardcore αλλά TDM. Απο πινγκ ειχα σε μία πίστα που δοκίμασα 166 αλλά ίσως το βράδυ να ειναι καλύτερα με λιγότερο κόσμο. Βέβαια στο hardcore παίζουν φοβεροί sprayers με bullet penetration που βαράνε συνέχεια και όποιον πάρει ο χάρος. Αυτό δεν το πάω καθόλου. Επιπλέον δεν 'εχει killcam κάτι που σημαίνει πως δεν ξέρεις συνήθως απο που καμπερόνεται ο άλλος ωστε να επιστρέψεις και να τον λιώσεις. Το Hardcore ειναι πιο κοντά στις πραγματικές συνθήκες μάχης αλλά υστερεί σε αυτά τα δύο σημεία αρκετά. Στους sprayers και τους καμπέρηδες δηλαδή. Αλλά αυτά ειναι γούστα.

Ο ιδανικός σερβερ για μένα ειναι ο εξής:

• καλό πινγκ (εννοείται)
  • 10-12 άτομα σε κάθε ομάδα
  • σκορ μέχρι 5000 για να χαίρεσαι τη πίστα και να έχεις καλό χρόνο να διαβάσεις τον αντίπαλο
  • NO grenade launchers
  • NO martyrdom
  • NO 3 grenades perk

τα 3 τελευταία τα έχουν βάλει για να καλύψουν τους αρχάριους ή τους κακούς παίκτες ωστε να κάνουν και αυτοί κανά kill. Να παίρνουν κουραγιο και να κολλάνε με το παιχνίδι. Γιαυτό και το καινούργιο έχει περισσότερα noob στοιχεία. Κάνουν άνοιγμα δηλαδή σε ακόμα μεγαλύτερη αγορά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.