webnub Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2009 Παιδιά καλησπέρα! Έχω μία nVidia 8600GTS η οποία δουλεύει συνέχεια σε full power και κάνει αρκετό θόρυβο το φανάκι. Την άνοιξα και την καθάρισα από σκόνη και το φαν συνεχίζει να δουλεύει στο φουλ ενώ τα heat pipes είναι εντελώς κρύα. Έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers από το site της nVidia και επίσης προσπάθησα να ρυθμίσω τις στροφές με διάφορα σχετικά προγράμματα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. Η μητρική είναι Asus P5K-E (χωρίς να ξέρω αν αυτό παίζει κανένα ρόλο). Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να ρίξω τις στροφές? Ευχαριστώ!
ΚΑΛΑ_ΚΡΑΣΑ Φεβρουάριος 23, 2009 #3 Φεβρουάριος 23, 2009 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163κατέβασέ το εγκατάστησέ το και για απορίες εδώ είμαστε.Σε δεύτερη φάση με custom bios,αλλά θέλει διαδικασία και δεν ξέρω αν θες να ασχοληθείς.
webnub Φεβρουάριος 24, 2009 Author #4 Φεβρουάριος 24, 2009 To είχα εγκαταστήσει το πρόγραμμα και πιο παλιά και το δοκίμασα πάλι αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια αν κάνω κάτι λάθος ή απλά δεν υποστηρίζει η κάρτα γραφικών fan speed control..Πάντως όταν επιλέγω 25% στο φανάκι δεν γίνεται τίποτα..Η λύση μέσω Bios?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.