Jump to content

Θόρυβος με nVidia 8600GTS

webnub

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά καλησπέρα! Έχω μία nVidia 8600GTS η οποία δουλεύει συνέχεια σε full power και κάνει αρκετό θόρυβο το φανάκι. Την άνοιξα και την καθάρισα από σκόνη και το φαν συνεχίζει να δουλεύει στο φουλ ενώ τα heat pipes είναι εντελώς κρύα. Έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers από το site της nVidia και επίσης προσπάθησα να ρυθμίσω τις στροφές με διάφορα σχετικά προγράμματα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. Η μητρική είναι Asus P5K-E (χωρίς να ξέρω αν αυτό παίζει κανένα ρόλο). Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να ρίξω τις στροφές?

Ευχαριστώ!

• 2 weeks later...

To είχα εγκαταστήσει το πρόγραμμα και πιο παλιά και το δοκίμασα πάλι αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια αν κάνω κάτι λάθος ή απλά δεν υποστηρίζει η κάρτα γραφικών fan speed control..Πάντως όταν επιλέγω 25% στο φανάκι δεν γίνεται τίποτα..Η λύση μέσω Bios?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.