z@nussi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2009 Γεια σας παιδια Μολις πηρα μια τηλεωραση 32'' και εβαλα το pc πανω. Αλλα το προβλημα ειναι με το ασυρματο πονικι και το πληκτρολογιο μου ειναι ενα σετακι της microsoft 2000... Εχω αποσταση απο το pc 2,5 μετρα και δεν πιανει σημα ουτε το πληκτρολογιο ουτε το ποντικι.... Πρεπει να παω στο 1 μετρο για να πιασει.. Εχω βαλει και καινουριες μπαταριες αλλα τπτ.. Η ερωτηση μου ειναι ποιο ασυρματο ποντικι-πληκτρολογιο θα με βολεψει για 2.5-3 μετρα ??? Ευχαριστω...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Φεβρουάριος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
z@nussi Φεβρουάριος 15, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2009 Lol Δεν μου λες το Logitech MX3200 ειναι bluetooth? (γιατι δεν μπορω να βρω αν ειναι) Επειδη σκεφτομαι να παρω αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Φεβρουάριος 16, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Δεν είναι.http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/&cl=gb,enΨάξε για το "μπλε σηματάκι"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 16, 2009 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Mόνο με bluethooth θα κάνεις δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z@nussi Φεβρουάριος 16, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Οκ ευχαριστω ρε παιδια...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.