thanassis Φεβρουάριος 15, 2009 #21 Φεβρουάριος 15, 2009 Sata καλώδια με βύσμα παράλληλα στο καλώδιο υπάρχουν? Για να φεύγουν κατευθείαν από την μητρική...εννοείς κάθετα αλλά ως προς το πλάτος τους, δεν έχω πετύχει, ψάξε στο ebay! αν υπάρχουν εκεί θα έχει λογικα
Athens2004 Φεβρουάριος 15, 2009 #22 Φεβρουάριος 15, 2009 Πιο πολλες πιθανοτητες μου κανει να ετυχε σε ελλατωματικά παρά να χαλάνε απο αυτου του ειδους το σπάσιμο . ( σε λογικα πλαισια παντα. )
partsa Φεβρουάριος 15, 2009 #23 Φεβρουάριος 15, 2009 Εγώ πιστευω οτι ειναι πιο ευκολο να καταστραφει το βυσμα απο το βαλε βγαλε παρα το καλωδιο απο την τσακιση
GoMaR Φεβρουάριος 15, 2009 #24 Φεβρουάριος 15, 2009 συγνωμη... που ειναι το τσακισμα στη φωτο που αναφερετε ;
GMX Φεβρουάριος 15, 2009 #25 Φεβρουάριος 15, 2009 Δεν παθαίνουν τίποτα εκτός και αν θες να τα καταστρέψεις επίτηδες!Πάντως προτιμώ να τα αφήνω ίσια και να τα συμμαζέυω αν κρέμονται χύμα με "tire up".
HotPeanut Φεβρουάριος 15, 2009 #26 Φεβρουάριος 15, 2009 συγνωμη... που ειναι το τσακισμα στη φωτο που αναφερετε ; Το κατσαρό χτένισμα θα έλεγα
voudas Φεβρουάριος 15, 2009 #27 Φεβρουάριος 15, 2009 η κοινή λογική λέει πως αν έχεις όφελος από το να το κάνεις (aka καλύτερο cable management αν δε γίνεται αλλιώς) το κάνεις χωρίς υπερβολές, αν δουλεύει το κρατάς, αν το χαλάσεις (1/1000) κλαις τα 50cents και ξαναφτιάχνεις άλλο... καλώδιο είναι, ή δουλεύει ή όχι, είναι υπερβολικά σπάνιες οι περιπτώσεις να έχει ζημιά τόση ώστε να δουλεύει αλλά αρκετή για να δημιουργεί μικροπροβλήματα... και ελάχιστο το κόστος για να το συζητάμε...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 15, 2009 #29 Φεβρουάριος 15, 2009 Φραγμα μηπως ξεχασες να αναφερεις το προσωπικο σου failure rate σε hardware τα τελευταια ετη? τα καλωδια δεν χαλανε τους δισκους ουτε τις μητρικες ουτε τα mb ζαλιζονται απο τις σπειρες και κανουν 8αρια στους δισκους μας και διπλωμα 180 μοιρων μπορεις να κανεις και να μην παθει τπτ. Το χρησιμοποιω κατα κορον σε συστηματα που ο πελατης τσιγκουνευεται να βαλει δυο τρια κοντα satoκαλωδια ή ζηταει καποιο χρωμα που δεν υπαρχει διαθεσιμο σε μηκος<50εκ Απλα ομως αμα εχεις το αγγιγμα του Φραγμα"μια ματια σου μονο φτανει" που λενε για να τα φτυσει και το καλωδιο και ο δισκος και το πισι ολοκληρο .... μη σου πω και ο υποσταθμος της ΔΕΗ της περιοχης σου Γιωργο no offence αλλα ελα να σου δωσω καμια 50αρια καλωδια καβατζα να περιαματιστεις μπας και μαθεις να τιθασευεις τις υπερδυναμεις σου
Nephiλiμ Φεβρουάριος 15, 2009 #30 Φεβρουάριος 15, 2009 Φραγμα μηπως ξεχασες να αναφερεις το προσωπικο σου failure rate σε hardware τα τελευταια ετη? τα καλωδια δεν χαλανε τους δισκους ουτε τις μητρικες ουτε τα mb ζαλιζονται απο τις σπειρες και κανουν 8αρια στους δισκους μας και διπλωμα 180 μοιρων μπορεις να κανεις και να μην παθει τπτ. Το χρησιμοποιω κατα κορον σε συστηματα που ο πελατης τσιγκουνευεται να βαλει δυο τρια κοντα satoκαλωδια ή ζηταει καποιο χρωμα που δεν υπαρχει διαθεσιμο σε μηκος<50εκ Απλα ομως αμα εχεις το αγγιγμα του Φραγμα"μια ματια σου μονο φτανει" που λενε για να τα φτυσει και το καλωδιο και ο δισκος και το πισι ολοκληρο .... μη σου πω και ο υποσταθμος της ΔΕΗ της περιοχης σου Γιωργο no offence αλλα ελα να σου δωσω καμια 50αρια καλωδια καβατζα να περιαματιστεις μπας και μαθεις να τιθασευεις τις υπερδυναμεις σου epic post! αν και εχω "κατσαρωσει" μονο ενα καλωδιο τοσα χρονια,δεν αντιμετωπισα προβλημα αφου παντα αγοραζα (Multi extreme //eworld) πιο κοντα ή οσο χρειαζομουν. Η ατυχια μου στα SATA ειναι οτι εσπαγαν τα πλαστικα δεξια-αριστερα. ειδικα αυτα τα κοκκινα/μπορντο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.