Jump to content

Δημιουργείται πρόβλημα στα καλώδια Sata με το τσάκισμα;

greekfragma

Recommended Posts

Sata καλώδια με βύσμα παράλληλα στο καλώδιο υπάρχουν? Για να φεύγουν κατευθείαν από την μητρική...

εννοείς κάθετα αλλά ως προς το πλάτος τους, δεν έχω πετύχει, ψάξε στο ebay! αν υπάρχουν εκεί θα έχει λογικα

Πιο πολλες πιθανοτητες μου κανει να ετυχε σε ελλατωματικά παρά να χαλάνε απο αυτου του ειδους το σπάσιμο . ( σε λογικα πλαισια παντα. )

Εγώ πιστευω οτι ειναι πιο ευκολο να καταστραφει το βυσμα απο το βαλε βγαλε παρα το καλωδιο απο την τσακιση

Δεν παθαίνουν τίποτα εκτός και αν θες να τα καταστρέψεις επίτηδες!

Πάντως προτιμώ να τα αφήνω ίσια και να τα συμμαζέυω αν κρέμονται χύμα με "tire up".

η κοινή λογική λέει πως αν έχεις όφελος από το να το κάνεις (aka καλύτερο cable management αν δε γίνεται αλλιώς) το κάνεις χωρίς υπερβολές, αν δουλεύει το κρατάς, αν το χαλάσεις (1/1000) κλαις τα 50cents και ξαναφτιάχνεις άλλο... καλώδιο είναι, ή δουλεύει ή όχι, είναι υπερβολικά σπάνιες οι περιπτώσεις να έχει ζημιά τόση ώστε να δουλεύει αλλά αρκετή για να δημιουργεί μικροπροβλήματα... και ελάχιστο το κόστος για να το συζητάμε...

Φραγμα μηπως ξεχασες να αναφερεις το προσωπικο σου failure rate σε hardware τα τελευταια ετη? :hehe:

τα καλωδια δεν χαλανε τους δισκους ουτε τις μητρικες

ουτε τα mb ζαλιζονται απο τις σπειρες και κανουν 8αρια στους δισκους μας

και διπλωμα 180 μοιρων μπορεις να κανεις και να μην παθει τπτ.

Το χρησιμοποιω κατα κορον σε συστηματα που ο πελατης τσιγκουνευεται να βαλει δυο τρια κοντα satoκαλωδια

ή ζηταει καποιο χρωμα που δεν υπαρχει διαθεσιμο σε μηκος<50εκ

Απλα ομως αμα εχεις το αγγιγμα του Φραγμα"μια ματια σου μονο φτανει" που λενε

για να τα φτυσει και το καλωδιο

και ο δισκος

και το πισι ολοκληρο ....

μη σου πω και ο υποσταθμος της ΔΕΗ της περιοχης σου

Γιωργο no offence :hug:

αλλα ελα να σου δωσω καμια 50αρια καλωδια καβατζα

να περιαματιστεις

μπας και μαθεις να τιθασευεις τις υπερδυναμεις σου :p

Φραγμα μηπως ξεχασες να αναφερεις το προσωπικο σου failure rate σε hardware τα τελευταια ετη? :hehe:

τα καλωδια δεν χαλανε τους δισκους ουτε τις μητρικες

ουτε τα mb ζαλιζονται απο τις σπειρες και κανουν 8αρια στους δισκους μας

και διπλωμα 180 μοιρων μπορεις να κανεις και να μην παθει τπτ.

Το χρησιμοποιω κατα κορον σε συστηματα που ο πελατης τσιγκουνευεται να βαλει δυο τρια κοντα satoκαλωδια

ή ζηταει καποιο χρωμα που δεν υπαρχει διαθεσιμο σε μηκος<50εκ

Απλα ομως αμα εχεις το αγγιγμα του Φραγμα"μια ματια σου μονο φτανει" που λενε

για να τα φτυσει και το καλωδιο

και ο δισκος

και το πισι ολοκληρο ....

μη σου πω και ο υποσταθμος της ΔΕΗ της περιοχης σου

Γιωργο no offence :hug:

αλλα ελα να σου δωσω καμια 50αρια καλωδια καβατζα

να περιαματιστεις

μπας και μαθεις να τιθασευεις τις υπερδυναμεις σου :p

epic post!

αν και εχω "κατσαρωσει" μονο ενα καλωδιο τοσα χρονια,δεν αντιμετωπισα προβλημα αφου παντα αγοραζα (Multi extreme //eworld) πιο κοντα ή οσο χρειαζομουν.

Η ατυχια μου στα SATA ειναι οτι εσπαγαν τα πλαστικα

SATA-Signal-Cable-1.jpg

δεξια-αριστερα.

ειδικα αυτα τα κοκκινα/μπορντο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.