Jump to content

Το pc κανει επανεκκινηση μολις παω να κατεβασω κατι

κουνλαο

Recommended Posts

Γεια σε ολους,εχω ενα προβλημα σε ενα φρεσκο φορμαρισμενο pc κανει επανεκκινηση μολις παω να κατεβασω κατι απο νετ..οτιδηποτε ειναι αυτο...

εχω κλεισει τις αυτοματες επανακινησεις..αλλα το προβλημα συνεχιζει...

εχω αυθεντικα windows xp και ie8..τι μπορει να συμβαινει?

ποια ρυθμιση φταιει γιαυτο που συμβαινει??

:hehe:

Πηγα να κατεβασω τον Firefox αλλα μολις πηγα να το κανω και ενω ξεκιναει το κατεβασμα σε 2 δευτερολεπτα κανει restart..

oσο για το event viewer δεν βρισκω να το ανοιξω

(Για να ανοίξετε την Προβολή Συμβάντων (Event Viewer), ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας Ελέγχου (Control Panel). Κάντε κλικ στην επιλογή Επιδόσεις και Συντήρηση (Performance and Maintenance), έπειτα στην επιλογή Εργαλεία διαχείρισης (Administrative Tools) και, τέλος, κάντε διπλό κλικ στην επιλογή Διαχείριση Υπολογιστή (Computer Management). Εναλλακτικά, ανοίξτε το MMC που περιέχει το συμπληρωματικό πρόγραμμα Προβολή Συμβάντων (Event Viewer).

Στη δομή κονσόλας, κάντε κλικ στο στοιχείο Προβολή Συμβάντων (Event Viewer).

Ενω ξερω που ειναι δεν βρισκω την ονομασια αυτη..εχω τα ελληνικα XP sp3...

δεν μπορω να κατεβασω τπτ...το προβλημα αρχιζει να γινεται αρκετα ενοχλητικο...

Firewall δεν εχει..εχω απενεργοποιηση τα παντα..ο υπολογιστης μεσα εχει μονο drivers,windows,msn,explorer..τπτ αλλο..

8.0.6001.18372 εκδοση του IE8

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2

Scan saved at 2:56:50 μμ, on 15/2/2009

Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18372)

Boot mode: Normal

Running processes:

D:\WINDOWS\System32\smss.exe

D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

D:\WINDOWS\system32\services.exe

D:\WINDOWS\system32\lsass.exe

D:\WINDOWS\system32\svchost.exe

D:\WINDOWS\System32\svchost.exe

D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

D:\WINDOWS\Explorer.exe

D:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE

D:\Program Files\Microsoft IntelliPoint\point32.exe

D:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE

D:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe

D:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe

D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

D:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe

D:\Documents and Settings\-GB-\Local Settings\Application Data\winlogon.exe

D:\Documents and Settings\-GB-\Local Settings\Application Data\services.exe

D:\Documents and Settings\-GB-\Local Settings\Application Data\lsass.exe

D:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

D:\WINDOWS\system32\msiexec.exe

D:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe

D:\WINDOWS\System32\svchost.exe

D:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe

D:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe

D:\WINDOWS\system32\ping.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.gr/

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Συνδέσεις

F2 - REG:system.ini: Shell=Explorer.exe "D:\WINDOWS\eksplorasi.exe"

O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - D:\PROGRA~1\MICROS~4\Office12\GRA8E1~1.DLL

O2 - BHO: Βοηθός εισόδου του Windows Live - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - D:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll

O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE

O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE

O4 - HKLM\..\Run: [intelliPoint] "D:\Program Files\Microsoft IntelliPoint\point32.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE D:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup

O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install

O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE D:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit

O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "D:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot

O4 - HKLM\..\Run: [GrooveMonitor] "D:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [bron-Spizaetus] "D:\WINDOWS\ShellNew\bronstab.exe"

O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

O4 - HKCU\..\Run: [msnmsgr] "D:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" /background

O4 - HKCU\..\Run: [Tok-Cirrhatus] "D:\Documents and Settings\-GB-\Local Settings\Application Data\smss.exe"

O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] D:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] D:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] D:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')

O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] D:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')

O4 - Startup: Empty.pif = ?

O7 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1

O8 - Extra context menu item: E&ξαγωγή στο Microsoft Excel - res://D:\PROGRA~1\MICROS~4\Office12\EXCEL.EXE/3000

O9 - Extra button: Αποστολή στο OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - D:\PROGRA~1\MICROS~4\Office12\ONBttnIE.dll

O9 - Extra 'Tools' menuitem: Α&ποστολή στο OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - D:\PROGRA~1\MICROS~4\Office12\ONBttnIE.dll

O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - D:\PROGRA~1\MICROS~4\Office12\REFIEBAR.DLL

O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - D:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - D:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe

O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - D:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - D:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O16 - DPF: {17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700} (Windows Genuine Advantage Validation Tool) - http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=39204

O18 - Protocol: grooveLocalGWS - {88FED34C-F0CA-4636-A375-3CB6248B04CD} - D:\PROGRA~1\MICROS~4\Office12\GR99D3~1.DLL

O23 - Service: WinFast® Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - D:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

--

End of file - 5070 bytes

Εκανα ενα τεστ μονος μου...εκανα ακριβως τα ιδια βηματα στον υπολογιστη ξανα...μονο που δεν εβαλα τα sp3...ουτε εκανα update τον explorer 8...ειναι 6 τωρα..

κατεβαζει κανονικα χωρις κανενα προβλημα..ειναι λογικο αυτο??

υπολογιστης τωρα εχει windows xp sp2 και IE6

ωρε γλεντια...εχεις δικιο..με το που κανω search to exe που μου στελνεις..κανει restart..απο που μπηκε ειναι το θεμα...εχω ενα σκληρο δισκο με το msn messenger μεσα..που του βαλα..σας ευχαριστω ολους παιδια...Vouda respect!!!

• 1 year later...

και εγω μια απο τα ιδια με windows 7 (οχι γνισια)

μετα απο καμια ευδομαδα περιπου το πισι

οταν παω να κατεβασω ενα driver με exe κανει επανεκινιση

εκανα ristore με το cd παμπολες . μου αφινει υπολιματα οπως : windows , windows , old windows , old 1 κτλ

δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο αλλα ο 80ρης φουλαρισε

αν ειναι κανας ανθρωπος εδω ας βοηθηση παρακαλω

σορρυ για τα ορθογραφικα

κανε φορματ να βρεις την υγεια σου γιατι την ακουσαν τα win λογικο ειναι κιολας...:T:

μα ειναι απο format

ειχα τα xp

εχω την εντιποση οτι κατι φτεει με το firewol των windows

μηπος θελει καμια ριθμιση ?

θελω να πω κανε φορματ παλι και μην ξανακάνεις restore γιατι δεν ενδεικνυται καθόλου αυτός ο τρόπος.

Περασε τα αρχεία που θέλεις μεσα σε dvd/ σκληρο και δεν θα εχεις κάποιο πρόβλημα μετα το φορματ απο παλιά αρχεία των windows

ωρε γλεντια...εχεις δικιο..με το που κανω search to exe που μου στελνεις..κανει restart..απο που μπηκε ειναι το θεμα...εχω ενα σκληρο δισκο με το msn messenger μεσα..που του βαλα..σας ευχαριστω ολους παιδια...Vouda respect!!!

δεςεδω για αυτό που παρέθεσες με το hijack This.................F2 - REG:system.ini: Shell=Explorer.exe "D:\WINDOWS\eksplorasi.exe"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.