Jump to content

τρελο κολλημα μετα απο καποια ωρα

pug_f_e

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδια, μετα απο 1-2 ωρες αφου ανοιξω τον υπολογιστη, οτι εχει να κανει με το ιντερνετ..

(ανοιγμα σελιδας,να γραψω σε καποιο φορουμ) σερνεται απιστευτα

κολλαει για 2-3 δευτερολεπτα και μετα οκ

προφανως ζεστενεται κατι...

ειναι μεσα απο τον υπολογιστη ή κανα ρουτερ φταιει?

απο τι αποτελείται το μηχάμημα σου;Κολλάει ποιό το μηχάνημα ή συνδεσή σου στο ιντερνετ;Ποιό απο τα δύο;:o:O

οχι ο υπολοιπος υπολογιστης δουλευει ια χαρα..

για να καταλαβετε να ενα παραδειγμα, που εχς παρατηρησει

μετα απο κανα 2 ωρες, ειμαι στον Mozilla...αν προσπαθω να κανω αλλαγη μεταξυ ελληνικων -αγγλικων για να γραψω σε φορουμ π.χ, κολλαει ...κανει κανα 2 δεθτερολεπτα να γινει η αλλαγη..

επισης γραφω και εμφανιζονται μετα απο 2 δευτερολεπτα αθτα που εχω γραψει..

ΑΝ , παω να κανω τα ιδια στο word ή απλα να αλλαζω τη γλωσσα στην επιφανεια εργασιας, γινεται ακαριαια, κανονικα δηλαδη

δεν εχω δοκιμασει η αληθεια ειναι...

αλλα γενικα μετα απο καποια ωρα, κανει κι αλλα κουλα...

κρασαρουν εφαρμογες που δεν κρασαρουν στη πρωτη ωρα ας πουμε

τι να πω .. δε ξερω. Αρχιζω να σκεφτομαι την ιδεα του φορματ και βαριεμαι μονο που το σκεφτομαι...

απο antivirus παντως ,εχω το kaspersky 2009

Κατεβασε το cclener και κανε ενα καθαρισμο στην registry και στα cookies για αρχη και βλεπεις...

Αν μετά από 2ώρες browsing στο firefox και καμιά 25άρια+ tabs ανοιχτά είναι λογικό να αρχίσει να κολλάει αν το μηχάνημα σου δεν είναι ιδιαίτερων αξιώσεων.. πχ να έχει 1giga ram μόνο. Υπάρχει ένα plugin για τον firefox που λέγεται Quick Restart και πατώντας ctrl+alt+R, κλείνει τον firefox και τον ξανανοίγει με όλα τα tabs που είχες. Σαφώς βοηθάει.

τι να πω .. δε ξερω. Αρχιζω να σκεφτομαι την ιδεα του φορματ και βαριεμαι μονο που το σκεφτομαι...

απο antivirus παντως ,εχω το kaspersky 2009

Αυτο έχω και εγω και είναι μια χαρά και, είναι απίθανο να σου προκαλεί κάτι απίθανο σου λέω:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.